Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΩΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Σ’ ΕΝΑΝ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΩΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Σ’ ΕΝΑΝ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΥ ΧΡΥΣΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΡΔΙΑ!!!! Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΟΣΑ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ 40 ΕΤΗ!!!!

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΟΣΑ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 μ.Χ. Κ’ ΕΝΤΕΥΘΕΝ. ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Σ’ ΕΝΑΝ ΕΤΟΣ!!!! 


Πριν ξυλωθεί τελεσίδικα έναν κράτος ξεπουλάται ο χρυσός του!!!! Δηλαδή κλέβεται εφ’ όλης της ύλης κ’ εξ όλων των συντελεστών υπό την έννοια ότι η πώληση χρυσού ως δι’ ανταλλάγματος χαρτιών (χαρτονομίσματων) αποτελεί ούτως ή άλλως ΥΠΕΡΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΙΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ εάν το σκεπτείτε ότι ΑΓΟΡΑΖΩ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΝ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟΝ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΒΑΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΕΝΕΚΚΕ!!!! ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Σ’ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΥΛΗΣ ΒΡΩΜΟΚΟΠΟΥΝ!!!!

Ο Νυξ Αναστασιαδύξ είναι το βαρύ εκτελεστικόν «ασσασσίνικον» πιστόλιον της Εβραιοευρώπης. Σκότωσε τις τράπεζες, τα πετρέλαια/υγραέρια, την κοινωνία, την Ελληνική Αξιοπρέπεια και τώρα προχωρεί προς την πώληση του χρυσού επειδή σ’ ολίγον καιρόν δεν θα υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία αφού διαλύεται εξ ιδίου, των συνεργών και επί των βάσεων των προκάτοχων του συσστηματοποιημένως και νοικοκυρευμένως. Αφότου δεν θα υφίσταται Κυπριακή Δημοκρατία θα ήταν βλακώδης παράλειψη εκ των Διαλυτών εκτός και εντός των τοιχών και επί των θώκων της εξουσίας να μην τον ανταλλάξουν κομψά με τα παλειοχαρτοευρώ της ΕΕ που τα κόβει κάποια μηχανή εντός μίας εβδομάδας ή τα πιστώνει κάποιος πίνακας εικονικής αξίας των Η/Υ των εξουσιαστών και των εικονικών λογαριασμών, αφού αν τον αφήσουν στην θέση του θα κλαπεί από τους γιουρούκκηδες μετά την διάλυση του κράτους που βάσταξε από το 1960 έως το 2013/14 μ.Χ., ομολογουμένως αρκετός καιρός ως ήμισυ εξ έτει 1974 μ.Χ., θα γραπτεί εις την Ιστορία!!!!

Βήμα τι βημάτι αποδομείτε η Κυπριακή Δημοκρατία. Να εξεύρετε ότι οι Τέκτονες/Μασσώνοι δεν κτίζουν μόνον, κυρίως χαλούν, όπως και οι κοινοί καθημερινοί τέκτονες/κτίστες κτίζουν και χαλούν!!!! Τουτέστιν, οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΗ ΒΑΣΕΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΗΤΟΙ ΧΑΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΟΚΟΜΜΟΥΝΟΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΜΟΝ!!!!

Εν ευθέτω χρόνω έρχεται και το ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ: ήτοι π.χ. θα έχεις δέκα στρέμματα γης θα σου ρουφοκλέβουν το 30% και αν το καλλιεργείς θα πληρώνεις το κράτος περί του 30% και αν σου επιτρέπει να το χρησιμοποιείς. Εάν έχεις μία οικία θα σου ρουφοληστεύουν το 30% και με το ζόρι θα σου το ενοικιάζουν με την αβάστακτη ρήτρα που αργά και σταθερά θα υποστηλώνουν. Όλα αυτά όχι μόνον για τα χρέη σου Έλληνα σκλάβε αλλά και για ψευδοχρέη των κρατών σου Ελλάς/Κύπρος. 

Μην σας παραξενέψει να φορολογήσουν και την διασημότητα σας!!!! Το ύψος σας!!!! Το πάχος σας!!!! Την ερωτογένεια σας!!!! Την θρησκευτική ευλάβεια σας!!!! Την τεκνοποιία σας!!!! Την ευμορφία του/της συντρόφου σας!!!! ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ!!!!

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΥΔΑΣ!!!! 

Ο ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΟΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! 

ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΛΥΚΟΜΑΝΔΡΟΣΚΥΛΛΑ!!!!

Πάντως το ευρώ ως γιούρω μας θυμίζει τα γιούρια ήτοι το χρήμα των πλιάτσικων, λεηλασιών, υφαρπαγών και σιλήσεων. Γιούρια εξού και γιουρούκκης = ο λήσταρχος ή ο ευρωεχώμενος!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




πηγή.ΚΟΜΠΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου