Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΏΝΩ.....



ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΕΥΓΕΝΙΕ ΣΠΑΘΑΡΗ.... ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ !!!!

ΤΡΑΓΑΚΗΣ !!!!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΏΝΩ .........


Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή τη μη πραγματοποίηση ονομαστικής ψηφοφορίας επί του συνόλου του επενδυτικού νομοσχεδίου, στο οποίο είχε συμπεριληφθεί διάταξη με την οποία απαλλάσσονται από τυχόν ποινικές ευθύνες διοικήσεις και στελέχη τραπεζών που χορήγησαν δάνεια σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου!!!!!!!! ή ιδιωτικού δικαίου!!!!!!, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς!!!!!!!!!, του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Η ρύθμιση, σύμφωνα με κόμματα της αντιπολίτευσης, αφορά και σε δάνεια που χορηγήθηκαν σε πολιτικά κόμματα.
Ε ΚΑΛΑ !!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ . ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ;

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος σημειωτέον είναι πλέον από τους παλαιότερους κοινοβουλευτικούς με άνω των 30 ετών θητεία στη Βουλή, τον Αύγουστο του 2004 διόρισε ως μετακλητή υπάλληλο την κόρη του Αργυρώ (εργαζόταν στο γραφείο του από το 1992), η οποία στη συνέχεια με τις ευνοϊκές διατάξεις Σιούφα μονιμοποιήθηκε.
Σύμφωνα με κύκλους του Α' Αντιπροέδρου της Βουλής ο γιος του δεν διορίστηκε ποτέ στο Κοινοβούλιο, κάτι που δεν ισχύει και για τη σύζυγό του, Εσμη Κρουστάλη - Τραγάκη, η οποία διορίστηκε με την ιδιότητα του δικηγόρου (έναν δικηγόρο διόρισε το κάθε κόμμα) ως μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή, προκειμένου να επεξεργαστεί το υλικό για την εξεταστική επιτροπή των TOR M1 (πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής ήταν ο Γ. Τραγάκης).
Τότε γνωρίστηκε με τον γιο του Γ. Τραγάκη και εν συνεχεία παντρεύτηκαν, ενώ η ίδια μονιμοποιήθηκε επίσης με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις Σιούφα.
Οι διορισμοί Τραγάκη συνεχίζονται με την έκδοση ΦΕΚ 381 με ημερομηνία 7/8/2012, με το οποίο ο Γ. Τραγάκης προχώρησε σε πρόσληψη τεσσάρων μετακλητών υπαλλήλων εκ των οποίων όμως η μία, η Καλλιόπη Λεοντή, είναι συγγενής του Γ. Τραγάκη και συγκεκριμένα αδερφή του γαμπρού του. Κι ο γαμπρός του ωστόσο (σύζυγος της κόρης του) αποκαλύφθηκε ότι έχει τακτοποιηθεί επίσης στη Βουλή.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στη βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του αντιπροέδρου της βουλής Λεωνίδα Γρηγοράκου.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης ότι τον άκουσε να λέει από το κλειστό κύκλωμα ότι "υπάρχει άλλος τρόπος" για να περάσει το άρθρο 78.
"Για να ξέρει ο ελληνικός λαός πώς χαρίζετε 250 εκατ. ευρώ από τα χρήματα που πήρε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ", τόνισε.
"Έγινε κομπίνα  και πραξικόπημα με συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τη συμμετοχή του Γιάννη Τραγάκη και τη δική σας συμμετοχή", είπε ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στον κ. Γρηγοράκο με αφορμή τη μη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.
"Σας καταγγέλλουμε και αποχωρούμε από τη βουλή. Θα επιδιώξουμε τη δίωξή σας", ανέφερε ο κ. Καμμένος και στη συνέχεια αποχώρησαν από την Ολομέλεια τόσο οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Από την αίθουσα αποχώρησαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
"Είστε κοινός συκοφάντης και σας καταγγέλλω στον ελληνικό λαό. Πού το ακούσατε να το λέω αυτό;" απάντησε οργισμένος ο κ. Γρηγοράκος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου