Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ 3ΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ 3ΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!

α) Τα πετρέλαια της Κύπρου και της Ελλάδος εν πολλοίς είναι μία φάρσα με σκοπιμότητα την απαρχή του ΓΠΠ. Κατά περίεργον τρόπον αιφνίς εμφανίστηκαν πετρέλαια εκεί όπου πρωτίστως δεν υπήρχαν τάχατες ούτε κατά διάνοια, όπως Κύπρος, Ελλάς, Ιταλία, Νότιος Αφρική, Καναδάς, Βραζιλία, Ωκεανία κ.α. Αυτά τα πετρέλαια υπήρχαν και μας τα έκρυβαν ή δεν υπάρχουν ή είναι ασήμαντης ποσότητος και μας τα παρουσιάζουν ποξαμάδια στο μέγεθος του φούρνου;
Δεύτερον χρειάζονται τα πετρέλαια στην εποχή των υπερεναλλακτικών ενεργειακών μεθόδων ή το πετρέλαιον είναι η ψευδοαιτία που θα πυροδοτήσει την αφορμή για να πεισθούν οι ανθρώποι να πολεμήσουν αλληλενάντια. Αφού θα πείσουν τους Ρώσσους πως έχουν δίκαιο, τους Ευρωπαίους πως έχουν δίκαιο, τους Τούρκους πως έχουν δίκαιο, τους Αμερικανούς πως έχουν δίκαιο και όλους μαζί να αλληλοσκοτωθούν για το δίκαιο του συμφέροντος τους λες και θα αμοιφθούν οι ίδιοι οι ανθρωπάκοι από τα κέρδη, όπως λέγει και παροιμία δύο τρελλοί μάλλωναν για ξένον! Και δίχως κέρδη κέρατα δηλαδή χωρίς κέρδος θα χάνουν τις ζωές τους και τις ψυχές τους επειδή οι πλείστοι δεν θα πολεμήσουν για να βαστάξουν τα σπίτια και τα ιερά και τα όσια τους. Έκαστον ρητορικόν ερώτημα που θέσαμε ανωτέρω αυταπαντείται διά της επερωτήσεως του.

β) Αφού γίνει η συμφωνία της Πολυπολιτισμικότητος που διαγγέλεψε ο πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης και αφού ο κυπριακός λαός θα είναι όμηρος της καταχρεώσεως του και της υπερβίαιης ληστρικής καταπτωχεύσεως του από τους Ευρωπαίους Εταίρους, θα εφαρμοστεί το δεύτερον βήμα ήτοι η ένωσις της Σωλήνας Πετρελαίων από την νότια θάλασσα της Κύπρου διά του Πενταδάκτυλου προς τον αγωγόν Ναμπούκκο στην κατεχόμενη Μικρά Ασσία από τους Τούρκους.

γ) Οι εργασίες θα συνεχιστούν και η Σωλήνα Πετρελαίου θα φθάσει ως την Ανατολική Θράκη έξωθεν της Κωνσταντινούπολις. Εμποδιον στην συνέχεια θα είναι η Δυτική Θράκη και η Νότια Μακεδονία αίτινες ευρίσκονται εν Ελλάδι, ως εκ τούτου πρέπει η Τουρκία να καταλάβει αυτά τα εδάφη για να αποξενωθεί η Ελλάς τόσον από τους τόπους της όσον και από τα δικαιώματα που θα είχε εάν υλοποιείτο ο αγωγός από την Μαύρη Θάλασσα υπό ρωσσικών συμφερόντων κάτι το οποίον σταμάτησε η Διεθνής Μασσωνία εν συνεργασία με την Ρωσσική Μασσωνία.

δ) Συνταυτόχρονα ή σχεδόν κατά την ίδια τρέχουσα περίοδο ο Α. Σαμαράς θα πέσει από τον κυβερνητικόν θώκον και ο Τσίπρας θα τον αντικαταστήσει. Κατόπιν θα γίνει εμφύλιος πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ = ΞΕΡΡΙΖΩΜΑ ΣΥΡΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής δύο μασσωνοκρατούμενων κομματοφανών οργανώσεων. Στην εξουσία μάλλον θα είναι ο Κασσιδιάρης αφού ο Μιχαλολιάκος δεν θα μπορεί…. Κατά την διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου με τους μη Έλληνες παρά τω πλευρώ του Τσίπρα θα λυσσάξουν και με διάφορες ασύμμετρες ενέργειες και σφαγές Μουσουλμάνων από Ψευδομουσουλμάνους και φίλους τους θα χρεωθούν στους ανυποψίαστους εν πολλοίς Εθνικιστές, ώστε να δοθεί ψευδοδικαιολογημένως το έναυσμα εισβολής της Τουρκίας στην Δυτική Θράκη για να σώσει τους Μουσουλμάνους όπως το 1974 στην Κύπρο τάχατες.

ε) Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΗ! Οι Ρώσσοι βασικά θα κατεβούν στα Βαλκάνια και την Μεσόγειον Θάλασσα για να τσακκίσουν ουσιαστικά μία μεγαλοσωλήνα (ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑ)!!!! Με ταχύτητα θα εξαφανίσουν το στρατόπεδον των Εβραίων με το όνομα Τούρκοι οι οποίοι θα νομίζουν πως έχουσι τας πλάτας των Ισραηλινών αλλά τα οπισθόπλατα αφανή μαχαίρια τους θα νοιώσουν.

ζ) Αναλαμβάνουν δράση οι επαληθεύσεις των Ελληνορθόδοξων Προφητειών.

η) Μετά το τέρμα του Πολέμου η νίκη θα καταλήξει στον Εξαδάκτυλον αντί στους Εβραίους, αλλά αυτοί οι δεύτεροι θα καταλάβουν πως πιο εύκολα θα πιστέψουν στον Αντίχριστον οι άνθρωποι εάν γίνουν πρωτίστως διά πυρός και σιδήρου ή μη, Χριστιανοί εξ ευλογίας του Εξαδάκτυλου παρά να πείσεις όλες τις θρησκείες πως ο Μεσσίας των Εβραίων ανταποκρίνεται ισότιμα στην κάθε μία, όσον αληθινόν και αν μπορούσε να ήταν θα φαντάζει ενοχλητικώς κίβδηλον και η ιδέα θα έχει αποτυχημμένη έκβαση. Τουτέστιν ο Αντίχριστος θα σφετεριστεί Τον Χριστόν αυτοπαρουσιαζόμενος ως Χριστός άλλωστε τους Χριστιανούς μισάει. Θα έρθει ως νεαρός Πατριάρχης της αγάπης για 3,5 έτη και επειδή όλοι θα ιδούν τα θαύματα του Εξαδάκτυλου θα πιστέψουν πως ο Χριστός είναι αυτός όπου ακολουθεί αφού θα έχει ως πρόσχημα δόλου καταστραφεί ένας Ψευδαντίχριστος από τον Αντίχριστον.

θ) Πριν έρθει ο Αντίχριστος ο Υπερπαγκόσμιος Πόλεμος θα αφήσει ολίγους ανθρώπους και όλοι θα θέλουν να είναι ενωμένοι κάτω από ΕΝΑΝ ΕΘΝΟΣ, ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΝΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ως εκ τούτου η περίοδος του Εξαδάκτυλου όσον και αν βαστάξει ως δυναστεία Παγκοσμιοβυζαντιναυτοκρατορική θα αποτελέσει την προετοιμασία για να είναι όλοι ενωμένοι υποδεχόμενοι τα μάγια, τους δόλους και τις περιπέτειες που θα τους βάλει άμεσα και έμμεσα ο Αντίχριστος. ΚΑΛΗΝ ΑΝΤΟΧΗΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ……………. ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΤΤΗ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ 




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου