Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ: «ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝ ΨΩΜΙΝ/ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΝ ΜΑΡΙ!!!!»;;;;;


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ: «ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝ ΨΩΜΙΝ/ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΝ ΜΑΡΙ!!!!»;;;;;

Εάν κάθε 15 ημέρες χάνουμε όσα χάσαμε στα τρία δεκαπενθήμερα της προεδρίας σου τι θ’ απομείνει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ν’ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΙΣ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΔΕΞΙΩΝ, ΠΑΡΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΠΑΡΑΔΕΞΙΩΝ κ.ο.κ..!!!!! Βάλε το μαχαίρι στον κόκκαλον, προς τι να έχουμε πρόεδρον μαριονέττα της απάντησης ναι, ναι, ναι!!!! Στην προεκλογική εκστρατεία κατ’ ιδίαν συνάντηση έλεγες: «ή θα μας κυβερνούν ή θα τους κυβερνούμε!», τι σήμαινε, αυτόν;;;;  Ήξεις αφίξεις παραφίξεις;;;;

Κάθε περύσι και καλύτερον; Κάθε προηγούμενη πενταετία και καλύτερη; Η δικαιολογία ότι τάχατες ο κάθ’ άλλος πρόεδρος υπό τας περιστάσεις θα έκανε τα ίδια δεν ευσταθεί εξού και επεσημάναμε πως αν ζούσε ο Τάσσος Παπαδόπουλος θα έλεγε όχι στην Τρόϊκα ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης προείπε ναι στο Σχέδιον Ανάν, τουτέστιν επιλογές και λύσεις υπάρχουν. Τότε λέγετο πως θα μας έκαναν επίθεση οι Τούρκοι αλλά δεν έγινε. Η επίθεση ήρθε από τους Ευρωπαίους Εταίρους και τους Εβραίους Αρχιτέκτονες της Πολιτικής εννέα έτη αργότερα αλλά αφού ανέβηκε στην εξουσία εκείνος που θα έλεγε ναι από το 2004 μ.Χ..!!!!

Ένας απλός ΔΗΣΥικός μου εκμυστηριεύτηκε εψές ότι συμφωνεί πως η Κύπρος κατακρεμνίζεται αλλά ποίες είναι οι λύσεις; 

Εψές του είπα πως είναι αργά για να του απαντήσω αμέσως και με μία μονοκονδυλιά πρόσθεσα ότι οι εξελίξεις είναι τόσον ραγδαίες, απρόβλεπτες και βίαιες με τα συνεχή ΝΑΙ μας και την δεδομένη ΠΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ μας όπου πριν προλάβουμε να στουπώσουμε μία τρύπα ανοίγουν δέκα. Ωσάν το αμυντικόν του ποδοσφαίρου όπου πριν πάρει θέση από δεξιά η ποδόσφαιρα μεταφέρεται αριστερά ή σ’ άλλου συνδυασμού την γεωμετρική παράταξη διά της μεταφοράς εκ των κλωτσιών των ποδοσφαιριστών. Η άμυνα που δεν ξέρει ν’ επιτίθεται και να λεγει ΟΥΧΙ δεν έχει καμμία πιθανότητα να περισώσει έστω ένα τέρμα αλλά με την νοοτροπία της δίνει το έναυσμα στον αντίπαλον ότι δύναται λόγω αδυναμίας του αμυνώμενου να διπλασιάσει το τελικόν αποτέλεσμαν.

Ποίες είναι οι λύσεις; Στο εχθεσυνόν μας άρθρον περί της πωλήσεως του εν Κυπρίοις χειρών χρυσού κάτι όπου θα μας αποδυναμώσει πλήρως και όταν η Γερμανία λαχόν αποσυρθεί από το ευρώ και προστρέξει εις ανακοπή εκ νέου του μάρκου της, κάτι που θα διασύρει το ευρώ και θα το φέρει εις πλήρην αφερέγγυα θέση ήτοι άνευ αξίας, δεν θα μπορούμε άνευ χρυσού να επαναφέρουμε την λίρα και με τα χρέη που έχουμε, ούτε καν όπως έκανε ο Λινκνόλ όταν στην κρίση έκοψε δεύτερον χρήμα με εγγύηση τον αργυρόν των ΗΠΑ και αφού ο Λίνκνόλ δολοφονήθηκε από έναν Εβραίον του Ρόθτσιηλντ κατά την διάρκεια παρακολουθήσεως θεατρικής παράστασης ενώ ένας άλλος Εβραίος δολοφόνησε με πανομοιότυπον τρόπον τον Στωλυπύν τον πρωθυπουργόν του τσάρου ο οποίος διαμοίρασε τα 2/3 της ρωσσικής γης στους αγρότες και οι Εβραιοκομμουνιστές Μπολσεβίκοι, οι οποίοι μόλις πήραν την εξουσία μετά το πραξικόπημα τους επανακρατικοποίησαν τα 2/3 της γης.

Η λύση στην περίπτωση του κυπριακού χρυσού είναι να μην πωληθεί! Ύστερα θα πωληθούν και τα όπλα της Εθνικής Φρουράς και θα γίνει το πολυπόθητον και πολυδιαφημισμένον σχέδιον που προλόγιζε ο Γλαύκος Κληρίδης ήτοι ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ το οποίον έρχεται εντελώς σε πλήρην αντίθεσην με το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, ΕΛΛΗΝΟΦΡΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΦΡΩΝ: ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΝ όπως έμαθαν εκ την σοφία των προγόνων μας να παραδειγματίζονται οι Ισραηλίτες ενώ παράλληλα να διδάσκουν διά της Εβραιοσιωνομασσωνίας τους άλλους να μην το εφαρμόζουν, χαχαχαχαχαχαχα! Επίσης ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ!!!! ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ που σημαίνει δεν παραχωρώ μήδε σπιθαμή, όχι μόνον εις τα πομπώδη λόγια και τα συνθήματα αλλά στην πράξη. 

Λαός τιτσίρικος από όπλα είναι καταδικασμένος να σφαγκτεί!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΦΑΓΚΤΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!!!! Ένας γάτος που αρρώνει είναι πιο υπολογίσιμος και σεβαστός εκ των ξένων κάνωντας τους να κάνουν δεύτερες σκέψεις από έναν λιοντάρι εξαμνοποιημένον το οποίον αποστρατικοποίησε οδόντας και όνυχας και απλά είναι ένας ΠΡΟΑΜΑΧΟΣ ΟΓΚΟΣ!!!!

Εν έτει 1821 μ.Χ. υποτίθεται δεν είχαν λύση αλλά την ηύραν όπως και εν έτει 1955 μ.Χ..  Κάποιοι όμως σκέπτονται τους παχουλούς μισθούς τους και την βολευμένη κατάσταση τους, ενώ έχουν υπεράνω πατρίδος το οιονδήποτε εκ των πολλών κομμάτων που υπάρχουν. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΑΙΣΕΙ ΤΗΝ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ! Εις το Έπος του 1821 μ.Χ. πολλοί Έλληνες μισθωτοί και προύχοντες δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στην Επανάσταση και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κατάλαβε πως είτε έπρεπε δειλά και ανάξια θα έπρεπε να σταματήσει με καταγέλαστον εις τους αιώνες τρόπον τις Επαναστατικές Ορδές ή να τσακκίσει τους Οθωμανοπροσκυνημένους ή Ιδιοτελοπροσκυνημένους υπό οίας δικαιολογίας, φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους είπε ο αείμνηστος Γέρος του Μωρηά. Βεβαίως δεν πρέπει με κανέναν τρόπον να φθάσουμε στην κατάντια Εμφυλιων Συρράξεων διότι αυτόν θέλουν Εβραιοευρωπαίοι Εταίροι, Οθωμανοί κ.α.. Η ενότητα και καθαρή νηφάλια συνείδηση και συναίσθηση της Φυλής μας επαναφέρεται όταν συνειδητώς πετάξετε το κόμμα σας και το οίον άλλον κόμμα στον κάλαθον των αχρήστων όπως πετάσσετε τις αμαρτίες και τα ιδιαίτερα ιδιωτικά πάθη κατά την διάρκεια του Μυστηρίου της Εξομολόγησης όπου μετά νοιώθετε πως φυλλοπετάτε/φυλλοϊπταστε!!!!

Ο Κωνσταντίνος Καβάφης είχε άδικον όταν έλεγε: «και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους» επειδή δεν είχε συνειδητοποιήσει πως αυτοί και οι ιδέες τους μας ΑΠΟΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΗΣΑΝ εις τους αιώνες. 

Νίκο Αναστασιάδη δεν θέλουμε να φθάσουμε στο σημείον όπως έλεγε ο φίλος ο Λεωνίδας πως θα επιζητούμε τον Δημήτρη Χριστόφια. Δεν θέλουμε στην παραζάλη να λέμε: «Καλύτερα Χριστόφια και ξερό ψωμί/Χριστόφιας και καμένον Μαρί/Χριστόφιας και ανατιναγμένον Μαρί…».

Θα κάνει έστω έναν καλόν ο Νίκος Αναστασιάδης στα πέντε έτη της προεδρίας του; Θα κάνει περισσότερα; Θα κάνει άπειρα; Θα ειπεί κάποια φορά το μεγάλον όχι; Με το να λες ναι στους εχθρούς απλώς τους διευκολύνεις να σε κυριαρχήσουν! Εάν τα συνεχή ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ είναι λύση τότε δεν θα υπήρχε αντίσταση στους Γερμανούς των δύο Παγκοσμίων Πολέμων, στους Τούρκους, στις πολιορκίες, και οι Μεσολογγίτες μπορούσαν να ειπούν ΝΑΙ και ΥΠΕΡΝΑΙ αλλά ήταν λύση;;;; Εν τέλει θα γλύτωναν από την μπάλα του μανιασμένου Οθωμανού;;;; Η Ιστορία απόδειξε πως όσοι έλεγαν ΝΑΙ σφαγιάζονταν όλοι και ευκολότερα εξ όσων έλεγαν ΟΧΙ, ειδικά αν ο εχθρός μισούσε το υπό πολιορκία έθνος ή πόλη. Ανοίξαμε στον Μεσαίωνα ειρηνικά τα τείχη της Αμμοχώστου μας στους Τούρκους υπό την υπόσχεση τους πως δεν θα μας πειράξουν, ΑΥΤΟΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ, ΑΥΤΟΑΠΟΤΕΙΧΗΦΡΟΥΡΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΑΥΤΟΡΙΨΑΣΠΙΔΙΣΑΜΕ και ποίον ήταν το αποτέλεσμαν;;;; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΓΑΤΟΝ ΝΑ ΝΙΑΟΥΡΙΣΕΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ!!!! 

Είναι κατανοητόν πως επειδή μάθαμε στην ευμάρεια και την οικομικίστικη κενότητα μας φαίνεται ως ψεύδος το ρητόν πως δυστυχώς έρχεται καιρός που για να κερδίσεις την ελευθερία σου πρέπει να θυσιάσεις την ζωήν σου. Αποθαίνουν έναν μέρος για να έχει πιθανότητα να συνεχίσει το άλλον μέρος του Έθνους. Στην Αρχαία Ελλάς διάφορες πόλεις ήσαν απρόθυμες να συμμαχήσουν ή να θυσιάσουν ζωές της πόλης τους για να νικήσουν τους Πέρσες, ενώ δεν είχαν τον ίδιον ζήλον όταν επρόκειτο περί Εμφύλιου Πολέμου ήτοι Διαποληκρατικού Κομματικού Πολέμου, αφού κατά κόρον η Σπάρτη ήταν Κοινοκτημονική (Κομμουνιστική αλλά όχι με αυτόν το αηδιαστικόν σύγχρονον σύσστημαν) και η Αθήνα είχε την άλλη συμμαχία ήτοι της Δημοκρατίας. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΘΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΦΙΛΟΝ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΝΔΕΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΛΑΓΝΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ «ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ»!!!! ΜΑΚΡΥΑ!!!!

ΝΑ Η ΛΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΗΤΟΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΟΜΜΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΝΩ Η ΕΥΘΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΝ………» ΔΙΧΩΣ Ν’ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΣΤΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ!!!! 

Ο ΜΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΞ ΕΚΑΣΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞ ΕΚΑΣΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!! Η ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΓΟΝ ΤΩΝ 6,000 ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ!!!! Ο ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΞΑΣΙΑΣ. Ο ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ. ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΕΞΥΜΝΟΥΝ ΩΣ ΣΟΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΞΑΗΔΙΑΣΕ Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΕΞΥΠΝΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΕΡΓΗ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ. 

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΙΟΝ ΑΝΤΙΕΡΓΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ!!!! ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ ΣΠΙΤΙΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;;;;; ΔΕΝ Θ’ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;; Η ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΛΕΙΜΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου