Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΟΘΤΣΙΗΛΝΤ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


 http://olympiada.files.wordpress.com/2013/03/20130330-201309.jpg


ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ 


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΟΘΤΣΙΗΛΝΤ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΓΙ' ΑΥΤΟΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ! ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΣ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ κ.α... Α
ΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΠΟΥΝ ΟΧΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕ ΛΕΩΝΙΔΕΣ, ΜΗΔΕ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ, ΜΗΔΕ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ, ΜΗΔΕ ΠΛΑΣΤΗΡΕΣ, ΜΗΔΕ ΑΥΞΕΝΤΙΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ = ΔΩΣΕ ΚΩΛΟΝ (ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ) ΠΑΡΕ ΚΩΛΟΝ (ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ) ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ) 

ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΎ ΑΝΗΚΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΙΤΝΗΣ κ.α...ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ;;;; ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΝ ΧΡΗΜΑΝ. Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΕΠΕΘΥΜΕΙΣΤΕ ΠΑΛΑΙ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟΝ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΛΑΤΟΣ, ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΩΝ, ΚΙΛΧΙΩΝ, ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΑΝΕΞΟΔΑ ΜΕΣΑ, ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΑΝΕΞΟΔΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ, ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ Ν' ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΣΚΕΥΗ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΒΑΛΤΙΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΑΡΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΗΘΙΚΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ






-O ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ”ΗΣΥΧΑΣΕΙ ” ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ..!!!‏
Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες παγκοσμίως ανήκουν στην οικογένεια Rothschild εκτός απο τρείς!
Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:

Afghanistan
Iraq
Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran
Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως απο την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα. Το ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’εντολή των Ρόθτσιλντ.
Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν μόνο 5 χώρες που δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ:
Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran
Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βενγκάζης. Επίσης κλάπηκε και ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας απο τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμη. Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται απο τους Ρόθτσιλντ:
Cuba
North Korea
Iran
Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι χώρες αποτελούν και τον στόχο των Ρόθτσιλντ.
antipliroforisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου