Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΔΙΠΛΟΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ..... ΠΟΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑ ΑΓΑΠΩ;






ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΔΙΠΛΟΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑ ΑΓΑΠΩ;

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ
ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΟΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΓΑΠΩ;



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΦAΣΙΣΤΙΚΗ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗ;

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ
ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΟΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ;

ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΚΡΥΦΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝ
ΕΝΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!!

ΛΑΕ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ, Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΠΑΪΚΟΓΕΡΜΑΝΟΣΙΩΝΟΜΑΣΣΩΝΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΕΛΕΥΝΑΝ ΕΝ ΑΥΤΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΠΠ "Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ (ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΙΚΑ!) ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!". ΑΠΤΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΝΩΙΣΤΙΚΟΝ ΣΑΣ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΕΞ ΗΜΙΣΥΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΘΡΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞ ΗΜΙΣΥΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑΝ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΝ Ε.Ε...

Ο δικτάτωρ Δημήτριος Ιωαννίδης της Ελλάδος έλεγε πως η Κύπρος πρέπει να αποστρατικοποιηθεί και αποπληθυμιστεί (να φύγει ο πληθυσμός της). Ο Γλαύκος Κληρίδης βλέπωντας πως δεν είχαμε κανέναν πρόβλημαν πολέμου ήθελε αποστρατικοποίηση, ώστε όταν θα μας βιάζουν να μην έχωμεν ούτε σφαίραν να σκοτώσουμεν έναν εκ των εθχρών, να αυτοκτονήσωμεν και να σώσωμεν τας γυναίκας εκ του αποτροπαίου βιασμού διά του προτυφεκισμού έστω! Αποστρατικοποίηση θέλει και ο ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ....

Η Κύπρος χάνεται αλλά αυτόν όπου έχει "σημασία" είναι η αμοιβή της εξαγοράς ή δούλεψης στους Αρχιμασσώνους/Αρχιτέκτονες της Καταστροφής μας και δη η διατήρηση των πυλώνων ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ κ.α.. κομματίδιων, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!!

Ο ΥΠΕΞ ο φίλος ο Ιωάννης ο Κασουλίδης είναι πλέον διακοσμητικόν στοιχείον και περιττός και δη διά του θεαθήναι των προσχημάτων καθώς χρίζεται ένας τέτοιος τίτλος ως λειτούργημα αχρείαστος και δευτερεύων πλέον αφού τις εντόλες τις παίρνει αδιαμαρτύρητα ο Πρόεδρος, η Βουλή και τα Κόμματα μικρά και μεγάλα και ο Υ/ΟΙ εκτελεί και δραπετεύει διά να μην συλλέξει τα της κοινής αιδώ αύδην λαού ταρασσόμενου.

Ο Μιχαλάκης Σαρρής αφού σκότωσε την οικονομία μας "χαιρέτησε σοβαροφανώς και ειρωνικά τον πλάτανον" και επειδή διατέλε το έργον της Τρόϊκα θα αμοίβεται και με τρίτην υπουργικήν σύνταξην για τις υπηρεσίες τους προς τον "λαόν" των "ηλίθιων αμνών" που επιδέχονται και ανέχονται τα πάντα αρκεί να μην θικτεί το κόμμα τους! Πληρώνουμε τους εκτελεστέ μας. Θυμάστε πριν από έναν έτος ότι ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΛΑΝ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΒΛΑΤΖΙΗΝ (ΣΗΚΩΤΙ) ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ;;;; Πόσες φορές σας το είπα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η παραίτηση του Σαρρή είναι για λέγει ο νέος Υ/ΟΙ μα υπόγραψεν ο προηγούμενος ως μέθοδος ΔΟΛΙΑΣ πράξης ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ και ΠΑΡΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ!!!!






Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ (ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΓΕΛΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ που... επιτελούν έργον για να καλύψουν πρακτορικόν έργον κ.α....)

Ευρισκόμαστε σε περίοδον νέας Εβραιοναζιστικής Μασσωνικής Κατοχής, όπως είπε ο Αρχιεβραίος Αλβέρτος Πάϊκ από τον 17ον αιώνα θα κάνουμε τρεις παγκοσμίους πολέμους, ο πρώτος θα διαλύσει την Ευρώπη, ο δεύτερος θα μας δώσει το κράτος του Ισραήλ και ο τρίτος θα διαλύσει Εθνικούς (εννοεί ειδικά τους Έλληνες αφού ωσαύτως αναφέρονται εις το Ευαγγέλιον Του Χριστού) και όλας τας θρησκείας προελαύνωτας την Έλευσιν του Μεσσία Αντίχριστου μας. Κάποιοι έχουν αποσβωληθεί τοσάκις που δεν το κατανοούν ακόμη, λένε μα είναι δυνατόν να ισχύουν τα όσα αναφέρουν οι προφήτες της θρησκείας μου;;;; Η υπόθεση αυτή ει δυνατόν να παρατεταθεί έως και δέκα έτη βασσάνων πριν τον παγκόσμιον πόλεμον ούτως ώστε να δωθεί χρός να πεινάσουν όλα τα κράτη, να σκανδαλισθούν και να πικκαριστούν ώστε να θελήσουν μετά ψυχής τον την σύγκρουση.

Πάντως η πορεία αυτή δεν είναι αναστρέψιμη είμαστε σε πορεία πτώσης και καθώς πίπτουμε μας κοροϊδεύουν οι Εβραιοευρωπαίοι εντός και εκτός Κύπρου προσέχετε μην πέσετε ή αφού μας σπρώχνουν εις τον κρεμνόν μας λένε ότι μας αναβιβάζουν εκ του βαράθρου αυτού.

Δεν πήγαμε στο πάτον και το έργον όπου επιτελείται εκ των εχθρών δεν έχει φθάσει σε ουσιαστικόν αποτέλεσμα άρα τε αναμένεται συνέχεια με προσαύξηση ταχύτητος γεγονότων και ανατροπών εις τας ανατροπάς διαδοχικάς για να σκοτίζουν και την λογική μας.

Εντύπωση κάνει ότι εις την ουσία η ΕΕ τιμώρρησε δεόντως μόνον τας δύο ελληνικάς χώρας ήτοι Ελλάς και Κύπρος, όπως λέγουν τα Πρωτόκολλα των Εβραίων τον 19ον αιώνα ότι θα γενοκτονήσουν μαεστρικά το μεγαλύτερον (εις πολιτισμόν και ισχύν άμποτε) έθνος της Ευρώπης.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ 


πηγη.ΚΟΜΠΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου