Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ: «Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ». Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ (1,2) ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΘΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!

ΠΡΟΔΟΤΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ




ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ: «Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ». Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ (1,2) ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΘΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!
Το χαστούκι του Ηλία Κασσιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη έκαναν πολλούς να πιστέψουσι πως επαληθεύτηκε η προφητεία του Πατροκοσμά ή πως ο Κασσιδιάρης θα φέρει τον χαλασμόν. Αλίμονον αν έναν περίεργον χαστούκι ήταν χαλασμός! Εκτός και αν εννοεί τον αναμενόμενον Εμφύλιον Χρυσής Αυγής Αριστερών με αρχηγόν τότε τον Ηλία Κασσιδιάρη!!!! Δεν αποκλείεται καθότι έχουμε παρατηρήσει το ίδιον όνειρον να επαληθεύεται με τρία διαφορετικά συμβάντα εν ιδία μεταγενέστερη ή αυθυημέρα ή όχι, τουτέστιν και περί Ηλία Κασσιδιάρη και περί του κατωτέρω.

Η προφητεία επαληθεύτηκε. Η λέξη κασσιδιάρης/κασιδιάρης σημαίνει τον πάσχων και υποφέρων από αλωπεκίαση, ψωροπερήφανος, ακατάδεκτος! Η φυσιολογική σωματική ασθένεια καλείται ασθένεια κασσίδα/κασίδα, ενώ κασίδι σημαίνει κράνος και κάσις σημαίνει αδελφός, αυτός που έχει την ίδια φύση, προέλευση ή προορισμόν με κάποιον άλλον. Τάδ’ έφη Λεξικόν Χρ. Γιοβάννη, εις την ψωροπερήφανη ψευδογνωστική εποχή μας τα λεξικά είναι περιττά και τιμωρρούμαστε περί τούτου.

Ποίος είναι κασσιδιάρης/φαρακλός και έφερε τον μεγαλύτερον και πραγματικόν χαλασμόν του ελληνικού κράτους εξ ιδρύσεως του;;;; Ποίος ήταν ψωροπερήφανος και έκλεισε υποτιμητικά έμπροσθεν της εικονοληπτικής μηχανής την οχηματόθυρα εις τον απειλούμενον μαζί και η οικογένεια του εμμεσοπαραιτηθή διά της άκαιρης κηρύξεως εκλογών εκ της θέσεως του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β΄;;;; Ποίος είναι ακατάδεκτος εις τα κελέσματα Του Θεού, του Λαού, του πόνου, της δυστυχίας, της προδοσίας των οπαδών του, του χλευασμών των εμπιστευόμενων αυτόν κ.α. ως μυημένος άκαρδος αρχιμασσώνος;;;; Ο ανεκδιήγητος Γιωργάκης Μινεϊκο Ντάγκλας Τσιάντ Παπανδρέου.

Ο χαλασμός, η ερώμωση και η αφετηρία και εγκαίνεια εξυλώσεως/διαλύσεως του ελληνικού κράτους ήτοι Ψευδορωμαίικου εγινε εκ Γιωργάκη Παπανδρέου και συνεχίζεται από τους μετακάτοχους και αφού η «μεγάλη ιδέα» έγινε επί εποχής συνονόματου παππού του και υπερεδραιώθηκε από τον πατέραν του!!!! Ως εκ τούτου χαρείτε Χριστιανοί το Ψευδορωμαίικο διαλύεται άρα τε επέρχεται το Αληθορωμαίικον βάσει της προφητείας του Πατροκοσμά του Αιτωλού και της μαθηματικής λεκτικής διατακτικής μέσω ευλογικής συνέπειας ερμηνείας μας!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου