Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Βίντεο ΣΟΚ για την μετανάστευση!

APOTHIKH

Aυτα που θα σας πω δεν σας τα έχει πει κανένας, γιατί όλοι σιωπούν, η μεγάλη τους σιωπή δείχνει την μεγάλη τους ενοχή. Τόσα χρονιά κρύβουν το ένα και μοναδικό πρόβλημα την λαθρομετανάστευση και λέω μοναδικό γιατί σαν Έθνος έχουμε ζήσει πολλές συμφορές και πάντα τα καταφέρναμε, τώρα όμως μας κρατούν ομήρους λόγω των 4.500.000 εκατομ.παράνομων εισβολέων εποίκων λαθρομεταναστών.
Τρία ( 3 ) χρόνια μιλούν για ανάπτυξη-ανάπτυξη-ανάπτυξη μα εμείς ήμαστε αναπτυγμένη ΧΩΡΑ, εάν αυτοί που κυβερνούν κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον και αδειάσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας από όλους αυτούς τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αυτόματα όλοι οι Έλληνες θα εχουν θέσεις εργασίας!! τόσο απλό, αλλά δεν θέλουν, το μόνο που θέλουν είναι να μας αφανίσουν σαν ΛΑΟ, σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

Βίντεο ΣΟΚ για την μετανάστευση!

Αφιερωμένο στους απανταχού "αριστερο-προοδευτικούς" λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε οτι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και την πατρίδα μας γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και είναι σωστό απο ανθρωπιστικής άποψης. Στην πραγματικότητα παίζοντάς το ανθρωπιστές σκάβουμε τον λάκο μας.


Δείτε στην συνέχεια ολόκληρο το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου