Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΙΤΙΑΣ. ΜΑΣΣΩΝΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΔΙΑΤΙ;




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


.
ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.
.
Ο Χίτλερ έλεγε πως εάν επικρατήσει υπέρ του ο πόλεμος ιδανική θρησκεία η οποία θα επιβληθεί θα είναι το Ισλάμ. Ο Χίτλερ ήταν Μεγαλομασσώνος υιός τινός εκ των Ρόθτσιηλντ…
Η Μασσωνία ή και ο Εβραιοσιωνισμός προωθούν τον εξισλαμισμός της Ευρώπης ίδε τάγματα, σμήνη, αγέλες, μεταναστών εν Ευρώπει, χωρίς δυσταγμόν και με πείσμα υπό την ανοχή και αρωγή των μεγαλύτερων σιωνιστικών κυβερνήσεων και κύκλων της Ευρώπης.
.
Η ίδια η εκάστοτε κυβέρνηση ήτοι η υπερκυβέρνηση των Η.Π.Α. προωθεί τον εξισλαμισμός της Αμερικής, ίδε εν έτει 1970 μ.Χ. 100,000 Ισλαμιστές εν Η.Π.Α. και τώρα 30,000,000 και η πορεία συνεχίζεται ενώ οι Χριστιανοί δυσκολεύονται να επιβιώσουν και οι Ψευδοχριστιανοί το ίδιον και μαζί όλοι δεν πολυτεκνοποιούν.
.
Ίδε διχόνοια Ινδίας και δημιουργία του Πακιστάν ενώ προωθείται ο Ισλαμισμός εις την Κίνα διά της Ινδονησίας, Μαλαισσίας.
.
Τότε διατί;
.
Επειδή η κοντινότερη γέφυρα προς τον Ιουδαϊσμόν είναι ο Ισλαμισμός, καμωμένος τυχαία ή και επί σκοπώ εις την πορεία από έναν αιρετικόν Χριστιανόν εξόριστον πέρα από τα σύνορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας όπου έμελλε να είναι ο έμμεσος και άμεσος τάφος της, τον Μωάμεθ.
Ο Μωάμεθ δίδασκε εν αρχεί τον Χριστιανισμόν όπως αυτός τον καταλάβαινε κατηγηρορώντας τους Βυζαντινούς ως παρφθαρμένους Χριστιανούς και όπου υπήγαινε τον υποδέχονταν οι αγράμματοι ως Προφήτη και του έμεινε η «ρετσινιά» γρήγορα την αποδέχθηκε και ο ίδιος….!!!!
Και τότε η νέα θρησκεία ιδρύθηκε ήτοι ο Μωαμεθανισμός ο οποίος έφερε το όνομα του, το ότι ήταν Χριστιανός φαίνεται εκ του γεγονότος ότι δεν μπορούσε να απεταξάμει πλήρως Τον Χριστόν και ως εκ τούτου τον συμπερίλαβε εις τους Προφήτες του Μωαμεθανισμού ή σωστότερα Ισλάμ μαζί με τους Μωυσή, Αυραάμ, Ηλία και εν έγει και άλλους, ενώ ως πέμπτος εκ των ανωτέρων προφητών αυτοδιορίσθηκε.
.
Ο Μωαμεθανισμός σε κάνει πειθήνιον αφού πρέπει να προσεύχεσαι πέντε φορές ανά ημέρα ενώ συνάμα δεν έχει φιλοσοφικόν υπόβαθρον και ο νους αποβλακώνεται και εν επεκτάσει καταντάσει φοβικός. Ώστε είναι ευκολοκυβέρνητος ο μωαμεθανικός νους. 
.
Επίσης οι Οθωμανοί/Ηθομανείς (ήθος+μανία = κώδιξ τιμής επ’ ήθους) έγιναν Μωαμεθανοί ώστε όταν καταρρίψουν τας μεωαμεθανικάς δικτατορίας/βασιλείας της Ανατολής οι άνθρωποι να τους αποδέχονται καθότι ο λαός δεν πολυενδιαφέρετο ποία κλίκκα είναι εις την εξουσία αλλά θεωρούσαν απαραίτητο αυτή να είναι σύθθρησκη ήτοι ισλαμική. Οι Οθωμανοί καθυπόταξαν τας μάζας και τις είχαν υπό της διαταγής και υποτέλειας των και συν τοις άλλοις είχαν εκκολαπτήρια παδιών/στρατιωτών καθότι ο Μωαμεθανός και πολύγαμος επισήμως είναι και πολύτεκνος.
.
Την ίδια αυτή αρχή μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Εβραιοσιωνιστοτροϊκοαμερικανο΄θι και άλλοι ώστε να καθυποτάξουν εις το όνομα της Μασσωνίας τας αποβλακωμένας μάζας αν τις μυήσουν εις το όπιον του Ισλαμισμού.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη


 

* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου