Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ



ΥΓΕΙΑ , ΜΙΖΕΣ , ΑΔΕΛΦΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΟΙ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 194.000€ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!

Zητώ συγγνώμη για το μέγεθος, αλλά πιστεύω ότι αυτός που θα το διαβάσει θα αποζημειωθεί

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ : Συνελήφθη για εκβιασμό ο πρόεδρος του Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».
ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΑΜ ΔΕ ........

ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ -Λεωνιδόπουλος !!!!! (ΔΥΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ...)
Πολιτικό "παιδί" του Έβερτ και προσωπικός φίλος του Καραμανλή.
2/12/2009 ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΠΕΙΡΑ SMS ME TO "Την Κυριακή ψηφίζω Ντόρα Μπακογιάννη" !!!!!!!

Από το 1978 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα, της οποίας σήμερα αποτελεί ανώτερο στέλεχος. Από το 1978 μέχρι το 1987 υπηρέτησε στο τοπικό υποκατάστημα της Ε.Τ.Ε. στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον τομέα εξωτερικού Εμπορίου και Συναλλάγματος (ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ 78 Ε;)

Από το 1989 έως το 1993 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού", ενώ την περίοδο 2005-2008 επανήλθε στο ίδιο νοσοκομείο ως μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας. !!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 1994 (ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ) , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΟΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ "ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ" !!!!!!!!!

ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Σύμφωνα με τη zougla.gr στις αρχές του 1990 είχε περιέλθει στα χέρια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονταν ο Χάρης Τομπούλογλου με μια ομάδα τεσσάρων νεαρών. Μάλιστα, ο συλληφθής πρόεδρος του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» περιέγραφε στο εν λόγω βίντεο τις «ιδιαιτερότητες» συγκεκριμένων σημαντικών πολιτικών ανδρών της χώρας. (ΗΞΕΡΕ ....)

Στις εκλογές του 2000, το όνομα του Χάρη Τομπούλογλου φιγουράριζε στις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στη Β' Αθηνών, ενώ πολλοί εκτιμούσαν ότι η εκλογή του ήταν δεδομένη. Ο Τομπούλογλου, όμως, δεν εξελέγη μιας και πριν τις εκλογές παραιτήθηκε από την υποψηφιότητά του αλλά και από τη ΝΔ (η παραίτηση έγινε αμέσως δεκτή ....) καθώς το ονόμά του ενεπλάκη σε ένα ροζ σκάνδαλο (λέγεται ότι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΎΣΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΌ VIDEO).
ΚΑΛΑ.... ΠΡΟΧΘΕΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ... ΑΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΕ ....
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΤΟ 2004 ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗ Β. ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 26.000 ΨΗΦΟΥΣ !!!!!

ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΜΟΥΣΑΤΟΥΣ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ , ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ή ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ . ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥΣΑΤΟΣ!!!!! . ΤΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΜΩΡΕ ; ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ;
ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΖΑ 25.000 € ΘΑ ΚΗΡΥΤΤΕ ΕΚΠΤΩΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ; ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ;

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 ΣΤΟ CARAVEL ΕΓΙΝΕ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: «Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΟΧΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!!! (ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ...)
Η ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη Δημόσια Υγεία: Αποτύπωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας – Δράσεις για την Άσκηση και την Υγιεινή Διατροφή» με τη συγχρηματοδότηση του Υπουργείου Υγείας και της Ευρωπαϊκή Ένωσης. (ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΑ)

ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ !!!!!!! ΕΝΑΝΤΙ 194.000€ !!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ 194.000 ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ;

ΤΟ ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΟΣ
23/12/13 ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ 3 ΠΡΟΚΗΡΎΞΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΙΣ 24/12/13 ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΕ . ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 22 /1/14 !!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ : Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ύστερα από προθεσμία, τουλάχιστον, τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. !!!!!!!
ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ... ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
(έ.. δεν θέλει και μεγάλη φαντασία ....)

ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ , ΓΕΥΜΑΤΑ, ΓΑΝΤΙΑ, ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ (ΑΔΑ: ΒΛΓΓ46906Ρ-Ξ01 ) ΥΨΟΥΣ 194.000€ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ !!!!!!!!! ΜΕ ΣΎΡΙΓΓΕΣ.
ΥΨΟΥΣ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ 194.000€
ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ (τόσα πήρε και ο διαφημιστής)

ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ (αδιαφορώντας ότι αφορά ζωές)
ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΙΖΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΗΡΥΣΕΙΣ ΕΚΠΤΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΡΕΓΑΛΟ ...

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ 194,000 € ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 200.000€ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ 199.000 ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ . 194.000 ΜΕΙΟΝ ΤΟ ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ 157723,57 ......
ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ;

ΕΦΑΓΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΟΛΗ

ΤΕΜΑΧΙΑ ΓΙΟΚ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ !!!

Η κα Ρούλα Πατίλη ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ π. μέλος του τομέα ισότητας του ΠΑΣΟΚ (που 26/10/2010 έτρεχε να υποστηρίξει η ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ και ας έριχνε καρεκλοπόδαρα), ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ :
Ένας ανιδιοτελής εργάτης της κοινωνικής προσφοράς, με λαμπρό έργο ως ΆΜΙΣΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών ‘’ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΓΛΑΪΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ’’. Θεωρώ ότι μέσα από αυτή την συμπόρευση και την κοινή δράση μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η Η ΠΑΤΙΛΗ ΑΠΈΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ !!!!! (σου λέει με αυτόν θα έχει περισσότερη κονόμα ....)

ΠΑΡΤΥ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΦΡΕΝΟ. ΟΛΟΙ ΕΚΠΑΛΓΗΚΑΝ.!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!!!
ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ....

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ. ΤΟ ΔΕΚΑΝΊΚΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ......
ΤΟΤΕ ΣΤΟ CARAVEL ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ;
 
 
 

* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου