Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΚΑΛΙΑ: «ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΕΡΥΣΙ 2-3 ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ…»


επιμέλεια Νάκος Μαρουγκας

Ακόμα μία δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, έχει ξεσηκώσει τον κόσμο. Μα τι άνθρωπος είναι αυτός; Άνθρωπος ή τέρας;


Μετά από συνάντηση που είχαν οι δήμαρχοι Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πατρέων, Βόλου και Ιωαννίνων αποφάσισαν να μην πληρώνουν οι δήμοι τους κομμένους λογαριασμούς πολιτών από τη ΔΕΗ.
Με αφορμή την απόφασή τους, αλλά και τον θάνατο της 13χρονης Σάρας, ο κ. Μπουτάρης στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ως «Πρωτοβουλία των Πέντε Δημάρχων», δήλωσε τα εξής:

«Εγώ δεν έχω δει κάθε μέρα 100 να λαμπαδιάζονται επειδή καίγονται τα σπίτια, επειδή δεν έχουν ρεύμα. Να μην λέμε και υπερβολές. Αυτά τα ατυχήματα θα μπορούσαν να συμβούν με οποιαδήποτε καιρό. Πέρσι είχαμε στη Λάρισα ένα φαινόμενο όπου δύο -τρεις πεθάναν από το μαγκάλι. Φέτος εγώ μια κοπελιά ξέρω που πέθανε από μαγκάλι. Σαφέστατα υπάρχει πρόβλημα θέρμανσης και ηλεκτροδότησης.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Στην συγκεκριμένη περίπτωση η μικρή με το μαγκάλι ήταν παράνομη. Πάει να πει ότι φοβόντουσαν να πάνε να ρωτήσουν οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Για να την δώσεις την βοήθεια πρέπει να ξέρεις ότι την χρειάζεται ο άλλος. Δεν μπορούμε γενικώς και αορίστως να βγούμε στους δρόμους και να φωνάζουμε ελάτε παιδιά ποιοι έχετε ανάγκη».«Μην είμαστε υπερβολικοί. Σαφέστατα υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά το να γενικεύουμε ότι λαμπαδιάζει ο κόσμος εγώ δεν το δέχομαι αυτό», προσέθεσε ο κ. Μπουτάρηςπηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου