Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

.....μαζεύτηκαν οι παλιές πουτάνες για να φτιάξουν το νέο μπουρδέλο τους!


Μαζεύτηκαν οι παλιές πυτ@ν€ς για να φτιάξουν το νέο μπυρƍ€λ τους. Αυτό θα μπορούσε να ήταν η αρχή ενός καλού ανεκδότου, αλλά είναι η αρχή μιας στείρας πραγματικότητας.
Πρόσωπα όπως Σημίτης, Μπίστης, Ψαριανός και πολλά άλλα πολιτικά μπουμπούκια του χθες και του σήμερα, έχουν βάλει σκοπό να σώσουν τους Έλληνες. Κάθε “άρρωστος” και παρωχημένος πολιτικός, κάθε καφενόβιος κουλτουριάρης που βαρέθηκε να πίνει καφέ με τους ίδιους και ίδιους στο καφενείο, είπε να αλλάξει στέκι και... 
σιγά-σιγά να πάει στης βουλής.
Από τις σπάνιες φορές που μπορεί κάποιος να συμφωνήσει με τον Πάγκαλο, είναι αυτή που είπε σήμερα νομίζω στο ‘Βήμα FM’ «Η μισή Βουλή αποτελείται από παράφρονες. Το πολιτικό προσωπικό έχει δύο άκρα: άσχετους, ανεπάγγελτους, ημιμαθείς από την μία και συνταξιούχους πανεπιστημιακούς από την άλλη». Είπε φυσικά και τα καλά του λόγια για την «Ελιά» και ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι απ’ έξω.
Έχεις και τον Μπένυ που καλοβλέπει την όλη κατάσταση και ως φιλόδοξος και «πατάω επί πτωμάτων» κύριος, δε θέλει να χάσει την ευκαιρία αυτή γιατί αλλιώς χάθηκε πολιτικά. Θα προσπαθήσει λοιπόν να μαζέψει όλα τα πολιτικά πανιά (υφάσματα εννοώ) και να τα κάνει ένα μεγαλύτερο. Κάνει πρόβες εις τη γαζωτική και ελπίζει μελλοντικά να είναι το αφεντικό αν και υπάρχουν πολλοί -από τους 58- που δεν τον θέλουν. Εσύ Μπένυ το χαβά σου, γαζί-γαζί θα αλλάξεις την Ελλάδα!
Έχουμε να δούμε διασπάσεις, γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και πολλά άλλα που μέσα στη μαυρίλα που υπάρχει, θα προσφέρουν άφθονο γέλιο. Το μόνο κακό είναι ότι αυτοί είναι στην εξουσία. Υπομονή…
Απορώ πάντως με το μυαλό του Έλληνα, νομίζει ακόμα ότι θα βρει άκρη με τους πολιτικούς που υπάρχουν. Μαζεύτηκαν  κοντά στις 3.000 κόσμος σε αυτή τη μάζωξη ελπίζοντας πιθανόν, ότι οι ίδοι και οι ίδιοι θα αλλάξουν κάτι. Μωρέ καλά μας κάνουν!
Να πω και ταπεινά μία συμβουλή εις τους 58 της «Ελιά», όταν συμβολικά θα φυτέψετε και μία κανονική ελιά, φωνάξτε τον ΓΑΠ να το φυτέψει το δενδράκι, ξέρει αυτός…
Πάντως στο γνωστό ανέκδοτο με τις πυτ@ν€ς, για να πάει καλά το “μαγαζί”  έπρεπε να αλλάξουν οι πυτ@ν€ς, και όχι οι μοκέτες και η επίπλωση.* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου