Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΟΓΛΟΥ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ


 Αρχείο:Cyprus lrg.jpg
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ "ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ" ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.

Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΟΓΛΟΥ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ

.
συμφωνούν!;!;!;!;!
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ. ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ κ.α. ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΗΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, Ε.Ε., ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΜΑΣΣΩΝΙΑ, ΝΑΤΟ, ΨΕΥΔΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 .
Μας τάσσουν την ψευτοεκποίηση. Κούρεψαν τις καταθέσεις που στην ουσία είναι χρέη της τράπεζας προς τους καταθέτες, υποσχέσεις στην κατάσταση λογαριασμού. Ο λόγος όπου η Ε.Ε. βοήθησε τις τράπεζες να γίνει το κούρεμα αντί η φυσιολογική κατάρρευση της Λαϊκής και της Τρ. Κύπρου ήταν γιατί οι καταθέτες θα πήγαιναν να λιντσάρουν τους τραπεζίτες και δεν θ’ ανέχοντο το ενεργητικό των υποθηκεύσεων. Το σωστό είναι όταν πτωχεύσει η τράπεζα να καταργούνται και τα χρέη προς αυτή, ηδεμή τότε συμφέρει να πτωχεύει για να καταργεί τα χρέη της και να διατηρεί τα χρέη των άλλων προς την ίδια. Γι’ αυτό έγινε και ψευτοσυγχώνευση με την Τρ. Κύπρου. Οι Αρχιεγκληματίες τσιτσίφιογκοι της Ε.Ε. θα τα τρώνε μαζί με τους κατά τόπους εγκληματίες ήτοι τραπεζίτες, πολιτικούς και άλλους θεσάκηδες.
.
Τώρα έρχεται και η εκποίηση, δηλαδή όποιος δεν πληρώνει θα τον πετάνε στον δρόμο ενώ αυτοί κατάργησαν/έκλεψαν και τις καταθέσεις. «Όλα τα δεξιά δικά τους» λέγει η παροιμία. Έχουν δεκαπέντε ασκήσιμους αντιπροσώπους και αρχηγούς κομμάτων και σας περιπαίζουν από τηλεοράσεως, συλλόγους και κατ’ ιδίαν και ακόμη τους ανέχεστε, ε τι να σας πω! Τι είστε δεν καταλάβατε;
.
Γιατί δεν έδωσαν τις υποθηκεύσεις στους καταθέτες; Αφού κατάργησαν και τους μετόχους στην Τρ. Κύπρου, αυτό και αν είναι πραξικόπημα! Σας περιπαίζουν οι ψεύτες με τα ψευτοκόμματα, τους ψευτρωνοπολιτικούς, τους ψευτοτραπεζίτες και ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα ενώ όλοι έπαιξαν ρόλον και μάλιστα οι σπουδαιότεροι σχεδόν δεν φαίνεται καθόλου ο κώλος τους.
.
Ψευτοκυβέρνηση, ψευτοκόμματα, ψευτοτραπεζίτες, ψευτοενδιαφερόμενοι για τον λαόν, μα τι σόι σκατά είσαστε ρε και σας αρέσουν οι βόθροι. Ο καθένας μη μου άπτου το κόμμα μου, σαν πόρνες αρσενικές. Όποιος δεν έχασε ή ευνοήθηκε από την κατάσταση υποστηρίζει το «έργον» της Ε.Ε./Τρόϊκας ενώ άλλοι για να στηρίξουν το ψευτόκομμα τους. Σέρτιες, παραπόττηες κουτοπόνηροι Κυπραίοι! Ποίος κάμνει την εκποίηση ρε ο Έρογλου; Ο Αβέρωφ λέει πως είναι απαίτηση της Τρόϊκας η πώληση χρυσού και το λέει λες και είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα ή είναι δικός της ο χρυσός, καλά ο ίδιος είναι της Τρόϊκας το δηλώνει. Ο Γεωργιάδης από το ίδιο κόμμα ως υπουργός τον διαψεύδει πως δεν το απαιτεί η Τρόϊκα αλλά αν δεν εύρουμε χρήμα πρέπει να τον πωλήσουμε. Όταν θα τον πωλούσε ο Χριστόφιας αντιδρούσε ο ΔΗΣΥ και τότες ο χρυσός ήταν κατά πολύ ακριβότερος, χαχαχαχα, ουδέν σχόλιον. 
.
Όταν είσαι μεσίτης σημασία έχει το ύψος της προμήθειας ή το κέρδος του πελάτη; Σημασία έχει ποίον ψευτόκομμα και ποίοι παράγοντες του ψευτοκόμματος πωλούν την Κύπρο, διότι ότι θα πωληθεί είναι βέβαιο. Τα ψευτοκόμματα σας, οι ψευτοκυβερνήσεις σας, οι ψευτοτράπεζες σας, οι ψευτοενδιαφερόμενοι για τον λαόν που τον αποκοιμίζουν με λόγια παραπλανητικά και προσύστερα (προς+ύστερα,/ύστερα, ύστερα, ύστερα, ώσπου να ξεχάσετε) είναι οι πολυκτηματομεσίτες της Κύπρου «ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΠΠΟΒΟΡΤΟΙ ΧΩΜΟΙ ΑΔΡΩΠΟΥΣ ΚΥΠΡΑΙΙΚΟΥΣ».
.
Όταν μπήκαμε στην Ε.Ε. δεν μας είπαν τι θα γίνει και πως ήταν πιθανόν. Μπαίνεις στο μανδρί με τον δράκο και καλείσαι σοφός και ηγέτης; Ή μαλάκας, βλαξ = βλαμμένος και ίσως εχθρός και προδότης; Γιατί μπαίνεις εκεί που δεν ξέρεις τι συμβαίνει και δεν έχει καν πρόεδρο, κοινή άμυνα, κοινή οικονομία; Για να σε φάνε μαλάκα οι ισχυρότεροι. Καλά είστε με τα καλά σας; Θα συνεταιρέψει η περιπτερού στην γωνία με την γερμανική αλυσίδα υπεραγορών και δεν ξέρετε τι θα γίνει; Μα αυτοί είναι οι σοφοί σας και η σοφία σας;;;;
.
Ερωτώ, δεν είναι πραξικόπημα η εκποίηση, η κατάργηση καταθέσεων, η διατήρηση υποθηκεύσεων, η αναβίβαση των επιτοκίων ώστε να μη γίνονται πράξεις για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε; Ερώτω ξανά είστε ειλικρινείς; Έχετε παρωπίδες; Παρωπίδες ξέρετε τι είναι; Φιλοψευτοκομματισμός, δύο μέτρα και δύο σταθμά ως προς την διάκριση, ειλικρίνεια και αντίληψη περί των κακών γινόμενων σε κάθε κόμμα αφού καποιον το προτιμάτε ιδιαιτέρως. Μπορεί κάποι δημόσιοι υπάλληλοι, ψευτοκομματοϋπάλληλοι και ψευτοκομματοευνοούμενοι να μην χάσατε ή και να κερδίσατε αλλά όταν καταρρέει έναν δωμάτιο σιγά σιγά θα καταρρεύσει όλον το σπίτι και επειδή θα μείνετε τελευταίοι ίσως πάθετε και την ισχυρότερη ζημία, κυριολεκτική, αξιοπρέπειας και οικονομίας. Πτου πτου πτου, πτου σας ρε.
.
Ασκήσιμα όντα χαμερπή, αντιελληνικά, αντιοικογενειακά, αντιπατριωτικά, αντιανθρώπινα, αντιαξιοπρεπή, αντιθρησκευτικά, αντιφιλάγαθα, ψευτοκομματόσκυλλα κάθημέρα παίζουν θέατρο από τηλεοράσεως και εσείς το παρακολουθείτε. Δήθεν καθημέρα έχει εξελίξεις, ναι ψευδοεξιλίξεις και αφελίξεις για να μας αποκοιμήσουν και να πέσομε στο δίκτυ τους. όταν καθημέρα έχει εξελίξεις δεν παρατηρούμε τις αληθινές εξελίξεις επειδή είναι «εχθεσυνές», βλαμμένα όταν της εφημερίδας και της εφημέριδης μαζικής εξαπάτησης από τα ΜΜΕ = ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣ = ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΑΤΑ, ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΨΕΥΤΟΘΕΣΜΟΥΣ, ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΨΕΥΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;;;; ΝΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. Έχει αναλάβει χωρίς θορύβους ο Θεός, όποιος δεν δέχεται να χαριστούν οι υποθήκες στον Συγκυπραίον του από ζηλοφθονία επειδή του ιδίου κούρεψαν τις καταθέσεις του ή όποιος χαιρεκακεί επειδή κούρεψαν τις καταθέσεις του Συγκυπραίου του, θα τον χάσει ο Θεός και μαζί θα χαθεί όλη η ράτσα με βία ήτις έρχεται ως Νέμεσις και όσοι δίκαιοι θα ανταμοιφθούν χωρίς να το καταλάβουν!!!! Έχω την απορία αν πρέπει να λυπάσαι που κουρεύτηκαν οι καταθέσεις, ή χρεοκόπησε ή θα χαθεί ο χαμένος του κερατά, αν πρέπει να λυπάσαι εκείνον όπου έκλεβε, υποστήριζε τα άδικα του κόμματος του, ενδιαφερόταν μόνον για το συμφέρον του ακόμη και τώρα επειδή περνάει καλά; Έχετε καμμία ιδέα; Ο Θεός έχει!!!!
.
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου