Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

«Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ» ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!






ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.


.
Εκατομμυρίων ανθρώπων χύθηκε το αίμα εις τον βωμόν των ιδεολογιών εκ των γαρ κομματοπολιτικών, θρησκευτικών, πολιτιστικών κ.α..
.
Και όμως η ποθητή επιτυχία πάντοτε εκτελείτο διά καρατομισμού εκ της ίδιας της ιδεολογίας όπου υποτίθεται πως έπρεπε να σώσει τα πράγματα.
.
Διατί;
.
Η μεγαλύτερη και μοναδική ιδεολογία είναι η ΠΡΟΘΕΣΗ.
.
Κάθε κόμμα, ιδεολογία, θρησκεία, είναι ουδέτερη ή αδρανής μέχρι να της δόσει σάρκα και οστά ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ  Ή ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΗΣ!
.
Με τούτον δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε την Θεία Καταγωγή της θρησκείας ή οιασδήποτε άλλης φύσης, αποκάλυψης, μεταφυσικής, γεωμετρίας κ.α.. Άλλωστε εγώ είμαι Χριστιανός και το δηλώνω με υπερηφάνεια απεριφράστως και τούτον δεν μ’ εμποδίζει να είμαι ο,τιδήποτε άλλον. Άλλωστε η Χριστιανική Θρησκεία κηρύττει ότι ο Τριαδικός Θεός μας παραδίδει την ελευθερία και την ενελευθέρω διάδρασιν, αλλά και το χρέος της έκαστης πράξεως και την ανταμοιβή της έκαστης προσφοράς ή συνέπειας αγάπης, πίστης και σωφροσύνης εν αγαθώ.
.
Έκαστος άνθρωπος δύναται να είναι έναν ή περισσότερα πράγματα και δεν γνώρισα κανέναν να είναι κάτις τις μοναδικόν και τίποτε άλλον εκτός εκείνων όπου αφιερώνονται και γίνονται άγιοι ή εκείνων όπου ασπάζονται την κακία και εκσατανοποιούνται ό,τι και αν προφασίζονται και προσχηματίζονται ως μέσον επίτευξης των στόχων τους, να είναι αρεστοί και να παραπλανούσι.
Τουτέστιν και αφ’ εαυτού….
.
Κανέναν κόμμα μηδεμίας ιδεολογίας δεν είναι κακόν ή αγαθόν αλλά οι διαχειριστές του βάσει των προθέσεων τους και κατ’ επέκτασιν των διαπράξεων τους ως αποτέλεσμα ευχειρισμού, αναξιότητος, ολιγωρίας, εξαπάτησης κ.α. επικαθορίζει την ποιότητα του κόμματος, ιδεολογίας, θρησκείας  ή σαφότερα του έκαστου δόγματος και της εκάστοτε διαχειριστικής ομάδος ως ιεράρχες, διοικητές κ.α..!!!!
.
Η ΠΡΟΘΕΣΗ διακθορίζει την ποιότητα της έκαστης ιδεολογίας εάν θα είναι αγαθή, κακή, ουδέτερη ή ανάμεικτη βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητος. 
.
Δεν υπάρχει άλλη ιδεολογία παρά η πρόθεση και ο ιδεολόγος η προθέσιος ει δυνατόν να χρησιμοποιήσει οιονδήποτε θεμιτόν ή αθέμιτον τρόπον, ρητορεία, προσποίηση, θεατρική παραστατικότητα, υποκρισία, συνομωσία κ.ο.κ. ώστε να επιτύχει τους οιασδήποτε ηθικής ποιότητος σκοπούς του και είτε επιγνωρίζει την ποιότητα τους είτε ουχί.
.
Πρωταρχική Πρόθεση τα Γονίδια. Ο λύκος και ιεράρχης λύκος είναι, ο πολιτικός και μειλίχιος απατεών εστί.
.
Ο όφις κάνει οφίδια, ο αμνός αμνίδια, η άρκτος αρκτοσκύμνουν, τουτέστιν εάν τους συναντήσετε οπαδούς ή πρωταγωνιστές εις την ίδια ιδεολογία, κίνημα, κόμμα κ.α. ο καθένας θα έχει ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ, τότε πως είναι καλύτερη ή χειρότερη η μεν ή δε ιδεολογία, παράταξη, κίνημα, διάπραξη, αδικία και πόλεμος;
.
Σε μία σακκούλα γεμάτη ποικίλων ειδών σπόρους έκαστος σπόρος φέρει μέσα του και διαιωνίζει την καταγωγή και την καταβολή του ήτοι την αυτοϊδιότητα του ως σπόρος. Συνεπομένως αφού η σακκούλα ή το συνονθύλευμα των ψηφοφόρων τινός κόμματος ή παράταξης ή αιρέσεως ή θρησκείας, πως είναι δυνατόν να έχουν ίδια σκοπιμότητα οι ψηφοφόροι και ν’ αντιλαμβάνονται την παράταξη με την ίδια συναισθηματική, πνευματική και ψυχική ταύτιση;
.
Αφού ο συκόσπορος θέλει να εδραιώσει ή πιστεύει πως το κόμμα του θα εδραιώσει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όπου ο ίδιος ίσως να μην τα «αναγνωρίζει» ή να μην ασχολείται μαζί τους, ο λέων τα ιδικά τους, ο αητός τα ιδικά του, ο διάβολος τα ιδικά του, ο άγιος τα ιδικά του κ.ο.κ..
.
Ως εκ τούτου οι ανθρώποι δεν γνωρίζουν τι αντιπροσωπεύουν εκείνοι όπου τους αντιπροσωπεύουν και πολλάκις ή συχνάκις ούτε αυτοί οι δεύτεροι επιγνωρίζουσι.
.
Προέκταση της ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ η ΔΙΑΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΚΗ, ΔΙΑΕΡΕΘΙΣΤΙΚΗ, ΔΙΕΠΗΡΕΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ Ή ΔΙΔΑΚΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗ!!!!
.
Το ωραίον με την θρησκεία είναι πως μεγαλειωδώς σου τάσσει να αγαπάεις και να συγχωράεις κάθε σωματίδιον ή σώμαν ή ψυχήν ή είδος της Φύσης και Μεταφύσις αφού όλα σου είναι αδέλφια και όλα μαζί είσαστε μερίδια Του Τριαδικού Απείρου. Βεβαίως κάποιοι μπορεί να το διαλαλούν τούτον διά να σας ξεγελάσουν ή εξαπατήσουν ή κάποιοι εκμεταλλεύονται «ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» αλλά θα κριθούν αναλόγως από ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ. Ενώ κανείς δεν είπε πως δεν πρέπει ν’ αμύνεστε σ’ αυτούς όπου αγαπάτε ως αλλήλους, αδελφούς και εαυτούς αλλά ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ό,τι και αν εξεπαγγέλλονται!!!!
Επαναλαμβάνω τα εξής:
.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΟΥ  Ή ΚΟΜΜΑΤΩΝ  Ή ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ  Ή ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΓΑΘΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.
ΑΝΤΙΑΓΑΘΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝ, Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΟΞΟΛΟΓΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΓΩ ΣΕ ΚΤΙΣΑ ΦΟΥΡΝΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΩ.
.
Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΟΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΥΓΝΩΜΟΣΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΕΝ ΔΙΚΑΙΩ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΥΓΙΣΕΩΣ!!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 μ.Χ..
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου