Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣΣΩΝΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΕΝΑΝ ΑΡΘΡΟΝ ΟΠΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΟΙΡΑΙΟΝ. ΥΠΕΡΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

 Το μήλον του Κουρδιστάν εν μέσω Ιράν, Ιράκ, Τουρκίας και Αρμενίας.


Η διέλευση του αγωγού ή πρέπει να περάσει από την Τουρκία προς την Βουλγαρία και τα Σκόπια και έπειτα προς την Κεντρική Δυτική Ευρώπη, είτε διαμέσω της Δυτικής Θράκης και της Μακεδονίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣΣΩΝΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΕΝΑΝ ΑΡΘΡΟΝ ΟΠΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΟΙΡΑΙΟΝ. ΥΠΕΡΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
 .
.
Σωστόν είναι ν’ αναγνώσετε το προαναφερόμενον άρθρον. Καθότι επιβεβαιωθήκαμε πλήρως πριν περάσουν μερικές ώρες. Όμως διά να υποστηρίξουμε με αποδείξεις την σκέψη μας θα παρουσιάσουμε περεταίρω στοιχεία της παγκόσμιας γεωστρατηγικής όπου δυστυχώς έχει έναν μόνον παίκτην τον Χασσαροσιωνιστή Παράγοντα.
.
Διά να καταλάβουμε περί τίνος γαρ σκοπού και αιτίας πρόκειται πρέπει να θυμίσουμε μία λέξη λησμονημένη εις τους ελληνικούς νούες, την επαγωγή και δη την επαγωγική σκέψη, καθότι ως λαός παίζουμε την κουτουράδα του ταβλιού και όχι την επαγωγική σκέψη του ζιτράκιου/σκακιού πόσον μάλλον όταν ο παίκτης είναι εις και μόνος, ο οποίος διά να μην το καταλάβουμε προσποιείται την ψευδοδυαδικότητα του, όπως όταν έναν άτομον παίζει μόνον του σκάκι ή μπιλιάρδον/βοληστήριον βυζαντινιστί και κάνει τον αντίποδαν του εαυτού του, αλλά εν γένει έχει ήδη αποφασίσει ποίος ρόλος του θα νικήσει εκ των προτέρων, ο κίτρινος ή ο ερυθρός εις το μπιλιάρδον/βοληστήριον, ο μαύρος ή ο λευκός εις το ζιτράκιον, η καρδία σου κάποτε όταν παίζεις μόνος σου οδηγείται από τα χρώματα της ομάδος σου, π.χ. εάν είσαι Ολυμπιακός θα θέλεις να νικήσει ο ερυθρός ενώ εάν είσαι Αεκτζιής ή Παναθηναϊκός ο κίτρινος κ.α.. 
.
Η επαγωγική σκέψη είναι η επιστήμη της μελέτης και σύνθεσης φαινομενικών άσχετων ή και απομακρυσμένων γεγονότων. Ο μυημένος εις την επαγωγική σκέψη όταν δράει και δεν θέλει να κατανοούν οι μάζες τι κάνει περισπάζει τις ενέργειες του ανά μερίδια, τεμάχια, ψευδοκαθυστερήσεις, ψευδοτρίτους παράγοντες, ψευδοπαρασυνεργασίες, διχόνοιες των συμμάχων και άλλα κόλπα του δόλου της πολιτικής υποκρισίας.
.
Αναφερθήκαμε προ καιρού εις μία κυπριακή αναπτυξιακή οικοδομική εταιρεία ήτοι την «ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ», τις θυγατρικές και άλλες μικρότερες ως υποεργολάβους η οποία δρα εδώ και καμπόσους μήνες εις το Κουρδιστάν. Τότες δεν αποκαλύψαμε ονόμα και δεν υπάρχει βεβαίως τίποτε μεμπτόν ή κακόν με την δράση της εν λόγω εταιρείας και των υπεργολάβων της. Λαγχαίνει να γνωρίζω προσωπικά κάποια άτομα όπου δραστηριοποιούνται εις το υπ’ ανέγερση έργον αυτού του συνεταιρισμού εις το Κουρδιστάν. Σε  σχετική συνομιλία όπου είχα αναρωτήθηκα εάν πρόκειται περί εργολαβίας από κυπριακή εταιρεία ή και συνασπισμόν εις την Τουρκία και ήθελαν ίσως να το αποκρύψουν αν και θα ήταν οικονομική επιτυχία της Κύπρου. Εντούτοις, επέμεναν πως η εργολαβία δραστηριοποιείται εις το Κουρδιστάν. Βρε παιδιά αναρωτηθήκαμε με κάποιους φίλους, ανακηρύχθηκε κράτος του Κουρδιστάν και δεν το γνωρίζουμε; Αν και διαφημίζεται συνήθως με ψίθυρους και διαδόσεις ανά καιρούς και το σημαντικότερον διατί διαδίδοντο αυτές οι φήμες; Μα διά να το χωνέψει η παγκόσμια κοινή γνώμη. Η εταρεία ανέλαβε την ανέγερση τινός ουρανοξύστη 148 ορόφων εξ όσων πληροφορηθήκαμε επί του οποίου θα στεγάζεται η κυβέρνηση του Κουρδιστάν. Μου φάνηκε απίστευτον διότι υπέθεσα πως αν αλήθευε θα αναλάμβανε την ανέγερση καμμία γερμανική, ιουδαϊκή, αμερικάνικη κ.α. εταιρεία και όχι κυπριακή, ενώ παράλληλα σκέφθηκα πως ίσως όπισθεν της εν λόγω ανάληψης κρύβονται ισχυρότερες εταιρείες της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπου πιθανόν να μην θέλουν να εμφαίνονται περί τινών εύλογων αιτιών όπου αναγνωρίζουν αφού εκτίμησαν την κατάσταση εφ’ όλης της επίγνωσης το μέτρον περί του τι περιγίνεται εις την περιοχή.
.
Τουτέστιν: 
.
Κτίζεται μεγαλοκτήριον στρεγάσεως όλης της κυβέρνησης, υπουργείων κ.τλ. του Κουρδιστάν τουλάχιστον διά επτά μήνες. 
.
Πριν μερικά εικοσιτετράωρα ανακοινώνεται συμφωνία διά την ρέξη αγωγού πετρελαίου και υγραερίου από το λεγόμερον προς το παρόν Ιρακινόν Κουρδιστάν και εις το μέλλον Κουρδιστάν. Η περίπτωση της αναγνώρισης μέρους του Ιράκ ως Κουρδιστάν έχει να κάνει με τον έλεγχον της διέλευσης των πετρελαιοειδών προς την Ευρώπη και την Μεσόγειον. Πιθανότατα θα κουρδοποιηθεί έναν μέρος του Ιράν όπου έχει σύνορα με την Τουρκία και ίσως και έναν μέρος της Τουρκίας αν και πολύ δύσκολον διότι οι Τούρκοι αν και Τέκτονες οι πολιτικοί και στρατιωτικοί έχουν πολύ ισχυρή την αίσθηση πατριωτισμού και καθήκοντος ίσως λόγω του λαμπρού μεγαλείου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τούτον εν μέρει είναι καλόν διά τον παγκόσμον, τους Έλληνες, τους Χριστιανούς και τους Αντινεοταξίτες, αν και εχθροί μας. Η σκοπιμότητα του Κουρδιστάν είναι η ιδέα μίας βάσης όπου θα συνορεύει με Ιράν, Ιράκ και Τουρκία και η Εβραϊκή Η.Π.Α. θα δύναται να ρέσσει τα πετρέλαια της εκ μέσω οιουνδήποτε εδάφους επιθυμήσει και επίσης να έχει εναλλακτικές λύσεις εάν διά οιονδήποτε λόγον δεν υπάρχει ασφάλεια εις μία εκ των τριών συνορεύοντων χωρών. Ο ίδιος αγωγός κάλλιστα θα δύναται να ρέξει από Συρία, Αρμενία, Τουρκμενιστάν, Ισραήλ, Κύπρον κ.α. σενάρια πιο φουτουριστικά όπως κατά μηκος της ακτογραμμής της Νότιας Μικράς Ασσίας. 
.
Ο Ερτογάν υπέγραψε την ανωτέρω συνθήκη με το Κουρδιστάν και εννοείται πως δεν έγινε εις το πι και φι, αλλά έγινε προεργασία μηνών, ετών και δεκαετιών εν τέλει ως σχέδιον. Παίχθηκε έναν σενάριον ώστε να θωλώσουν τα νερά, και εννοείται ότι ουδέποτε μάλλωσε με το εβραϊκόν Ισραήλ ούτε με τις Η.Π.Α..
.
Προκανονισμένη και η ψευδοαψυμαχία του Ιράν/Η.Π.Α. και η παρουσία δύο εβραιοαμερικάνικων αεροπλανοφόρων εις την Μεσόγειων απέναντι από τις ακτές της Παλαιστίνης/Ισραήλ. Ο λαός της Περσίας τότε φοβήθηκε πως θα πάθει τα ίδια με το Ιράκ, την Συρία, την Λιβύη κ.α. και ως εκ τούτου «λογικεύτηκε» προβάζοντας ύδωρ εν οίνω και έπειτα ήρθε και η μεγάλη πρόταση. Αλλά πριν αναφέρουμε την μεγάλη πρόταση ποία ήταν τάχατες η αιτία πολέμου εναντίον της Περσίας; Τα πυρηνικά όπως και διά το Ιράκ, θυμίζοντας υποσυνείδητως τα όσα έπαθε ο λαός ειδικώς του Ιράκ υπό του Σαντάμ Χουσεϊν μεγαλοπράκτωρ των Αρχιτσιφλικάδων της Μασσωνίας/Νέας Τάξης Πραγμάτων.
.


Η μεγάλη πρόταση ήταν η άρση του εμπάρκου/αρνησηκυρίας πλασαρισθηκε εις τις περσικές μάζες ως προσωπική διπλωμματική επιτυχία του Χασάν Ρουχανί, ενώ εις την ουσία ήταν προγραμματισμένη εξ ετών πολλών και ο ηθοποιός Μασσώνος του Θεάτρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων εκπαίδευαν τον Ρουχανί πως θα παίξει και πως θα προβάλει την υποκριτική του τέχνη εις το εν λόγω επισόδειον θεατρικής παραστάσεως. Οι Εβραίοι παραδέχονται πως παρατηρούσαν ανά τους αιώνες τις ευφυείς παρατάξεις και δραστηριοποιήσεις των Ελλήνων. Ως εκ τούτου, κατάλαβαν πως πολλοί άνθρωποι εγνώριζαν το τέλος τινός θεατρικού έργου όπως και οι ηθοποιοί, παραταύτα όμως οι ηθοποιοί υποκρίνονταν υπερπειστικώς ώστε να φαίνοντε πως δεν εγνώριζα κιγχ που λέει ο λόγος και οι θεατές επίσης μαγευμένοι πίστευαν πως τα πράγματα θα κυλούσαν άλλως πως επειδή ούτως επιθυμούσε η καρδία τους η οποία ως συνήθως εξεγελάει και έχει παραισθήσεις αποτελέσματος, εξού και παρακολουθώντας έναν ποδοσφαιρικόν αγώναν όπου γνωρίζουμε εκ των προτέρων το αποτέλεσμαν αγωνιούμε πως το μελέ που γίνεται εις τα καρέ των αντιπάλων εκ των παικτών της ομάδος μας θα καταλήξουν εις επίτερμα και δεν θα αστοχήσουν και εν τέλει γαμώτο! Ενώ γνωρίζουμε πως δεν θα ήταν ωσαύτως, η καρδία επαναλαμβάνω δεν γνωρίζει χρόνον ώστε ν’ αντιληφθεί πως ο αγώνας ανήκει εις το παρελθόν και το αποτέλεσμα είναι τετελευμένον και φύσει αδύνατον επηρεασμού πλέον και απαράλλακτον. 
.
Ο Χασάν Ρουχανί μέγας των Τεκτόνων υπηρέτης πλάσαρε εις τον λαόν του ότι υπήγε διά κούρεμα (πολεμικόν όχι μόνον οικονομικόν όπως των Ελληνοκύπριων) και βγήκε χίππυς. Δηλαδή όχι μόνον έβγαλε την χώρα του από το χάος τινός λαχόντος πολέμου με το πολυσυνασπισμόν του ΝΑΤΟ με συνέπειες ελλείψεων σε φάρμακα, τροφοδοσίας κ.α. ακόμη και παράνομα αφού κανείς δεν θα δυνόταν να ρέξει/περάσει μέσα από την λαίλαπα του πολέμου, αλλ’ απεναντίας ήρθε και με λαγόν στην βούρκα/ποιμενική δερμάτινη σακούλλα, έλυσε το εμπάργκον δεκαετιών με τον διεθνήν παράγοντα. Τουτέστιν, δήθεν ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!!
.
Το Ιράν πωλούσε έναν δισεκατομμύριον βαρέλια την ημέρα και τώρα θα πωλεί 2,5 δισεκατομμύρια βαρέλια αλλά το 1,5 επιπροσθετον δις θα το καρπώνονται αμερικάνικες εταιρείες οι οποίες θα επενδύσουν εις τις ήδη αχρησιμοποίητες παλαιοπετρελαιοπηγές. Αι Η.Π.Α. πανηγυρίζουν και το Ισραήλ διά να μην καταλάβουν οι περσικές, αραβικές και άλλες διεθνείς μάζες την κοροϊδία προσποιητώς φωνάζει ως υποκριτής εις αρχαιοελληνικόν θέατρον διά στόματος Νεντανιάχου «ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΛΑΘΟΣ» αλλά δεν είπε διά ποίους! Εννοούσε τους Πέρσες και τους Άραβες αλλά υποστήριξε υποκρυπτοπεριπαίκτικως τους Αμερικάνους. Οι Εβραίοι εισήλθαν εν Ιράν με Δούρειον Ίππον καλούμενον Η.Π.Α./ΝΑΤΟ φωνάζοντας αίσχος και οι μάζες δεν κατάλαβαν πως τα πηδάλια των Η.Π.Α./ΝΑΤΟ είναι δεμμένα εφόρου ζωής/ή διά βίου εις τους Εβραίους/Ισραηλίτες!!!! Το Ιράν είναι βάση των εχθρών του χωρίς να το εξεύρει η μάζα αλλά με την συντεκτονική μυστρική οικοδόμηση των Περσών Μασσώνων. 
.
Δεν είναι τυχαίον όπου πρόσφατα γύρισαν ταινεία με τους Πέρσες και τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα οι Αμερικάνοι, οι Εβραίοι του Χόλλυγουντ χρησιμοποιούν εκ των προτέρων όλες τις δυνατές εκβιάσεις, πιέσεις, καταπτώσεις, εκφοβίσεις, εκδειμώσεις (εκ+δείμος). Η φαιοποίηση/γκριζοποίηση της περιοχής μεταξύ Αρμενίας, Τουρκίας, Ιράκ, Ιράν, όπου τώρα φουσκώνει το γλύκισμα του Κουρδιστάν, είναι παρόμοια με την φαιοποίηση/γκριζοποίηση εις την περιοχή Μακεδονίας, Δυτικής Θράκης, Σκόπια (περιοχή μέρους της αρχαίας βόρρειας Μακεδονίας ενώ μέρος της Βόρρειας Μακεδονίας και Βόρρειας Θράκης εντός της Βουλγαρίας όπου αν και ελευθερώθηκε εν μέρει 100 χιλιόμετρα βάθος εκ του Ελληνικού Στρατού διατάχθηκε εκ του Ελευθέριου Βενιζέλου η υποχώρηση του ματαιοποιώντας την θυσία και αυτοθυσία των Ελλήνων Ηρώων, ο Θεός μακαρίσει τους!!!!), Βουλγαρίας, Σερβίας, Αλβανίας, Μαυροβουνίου, Βοσνίας, Ερζεγοβίνης, Κροατίας κ.α..
.
Ο άβαξ της πολυψηφίδας είναι προφανής. Τα υγραέρια από το Ιράν προς Κουρδιστάν και Τουρκία και απ’ εκεί μέσω Βοσπόρου εις την Κωνσταντινούπολη και επειδή η Ελλάς είναι μισητή χώρα εις την Νέα Τάξη Πραγμάτων και δη η μισητότερη, θα πρέπει να παρακαμφθεί ή μέσω Βουλγαρίας ή διά της τουρκοποίησης της Δυτικής Θράκης και η Μακεδονία ώστε να ενωθεί ο αγωγός με τα Σκόπια και έπειτα με την Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κροατία και εν γένει με την Κεντρική Δυτική Ευρώπη! Ως εκ τούτου, αντιλαμβάνεστε ότι διά να είναι εύφλεκτη η διέλευση του αγωγού πρέπει να φαιοποιηθεί και να γίνει έναν «Κουρδικόν Κράτος» εις την θέση της σημερινής Βόρρειας Ελλάδος!!!! Και ποίος θα αναλάβει την νεοκρατικοποίηση της περιοχής και την διέλευση του αγωγού; Η Τουρκία θα παίξει την βρώμικη ρολοεργασία και θα πληρώσει το τίμημα. Μην λησμονάται από ποίον θα αντιπληρωθεί! Από την Ρωσσία, η οποία όταν συνεδρίαζαν οι G20 εις τα εδάφη της προ μερικών μηνών γνώριζε πως οικοδομείται κουρδικόν κυβερνητικόν υπερκτήριον εις τα εδάφη του Ιράκ, αν το γνώριζα εγώ!!!! Γνώριζε ως εκ τούτου ότι η ανακοίνωση των Η.Π.Α. διά κτύπημα εναντίον της Περσίας ήταν φάρσα και προσυνομωτημένη, γνώριζε πως ο ρόλος της ήταν να λέγει όχι και πως τω Η.Π.Α. ήταν να ψευδοϋποχωρούν ενώ κέρδισαν τα πετρέλαια και τον έλεγχον του Ιράν αφού πρακτορικές εταιρείες θα καλύπτονται όπισθεν των πετρελαιοπαραγωγικών εταιρειών. Γνωρίζε όπως και η Αμερική πως κανείς επαπειλείτο από τα ανύπαρκτα πυρηνικά της Περσίας, γνώριζε και «έκανε την πάπια».
.
Δεν είναι τυχαία επίσης η επιμονή του δορυφόρου των Εβραίων Ε.Ε. να εισάξει την Ουκρανία εις τα δεσμά της!!!! Θέλουν την περικύκλωση της Ρωσσίας, ώστε ο πόλεμος όπου θ’ ανάψει η Τουρκία μετά την εισβολή της εις την Δυτική Θράκη και η Ρωσσία έπειτα εις την Τουρκία να φαίνεται ΜΗ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΕΥΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΗΘΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΛΕΞΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΜΗ+ΧΑΝΩ/ΧΑΝΟΜΑΙ = ΑΥΤΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!!
.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, αναφέρω ότι ο Αρχινεοταξίτης Μασσώνος Ερρίκος Κκίσσινγκερ είπε πως οι Η.Π.Α. θα εξαρπάξουν και υφαρπάξουν τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής ώστε να μην αφήνεται άλλη επιλογή εις την Ρωσσία παρά να πολεμήσει διά την ζωτική της επιβίωση και σημειώνει πως θα νικήσουν οι Η.Π.Α. αλλά μάλλον μπλοφάρει, αφού διά να νικήσουν οι Νεοταξίτες Μασσώνοι πρέπει να καταστραφούν όλες οι Δυνάμεις. Ο Κκίσσινγκερ σημειώνει πως δεν γίνεται να επιτευχθεί Νέα Τάξη Πραγμάτων εάν υπάρχουν πέραν της μίας Υπερδυνάμεως. Δεύτερον, θυμίζουμε να πληροφορηθείτε ιδίοις ομμάσι, ότι η έσχατη κάρτα του τέλους των Καρτών των Ιλλουμινάντων (Illuminanti Carts) με μία κινηματογραφική ταινεία να αναβιβάζεται προς τον ουρανόν ως σπειρωτός όφις λαμβάνει χώρα εις την Περσία/Ιράν!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟΝ;;;; Με την ταινεία συμβολίζεται πως η πολιτική της Γης είναι ολοκληρωτικώς προστημένη, μία φάρσα προσυνομωτημένης διάταξης. Θυμίζω πως η Κύπρος ενοικιάστηκε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία διά να εξοφληθεί το δάνειον της Αγγλίας και τι κέρδισε τότες η Αγγλία; Παρά μόνον τις Ψευδοαγγλικές Βάσεις και δη Κρυπτοεβραϊκές Βάσεις ως Επικουρική Στρατεία του μέλλοντος Κράτους του Ισραήλ. Η δε ήμισυ Κύπρος δόθηκε εις τους Τούρκοςυ δι’ ευνόητους λόγους προαντιπερισπασμού ώστε όποτε ακούεται η λέξη Κύπρος να φαίνεται η βιτρίνα διαμάχης Ελληνοκύπριων και Μωαμεθανελλήνων (Ψευδοτυρκοκύπριων). Το Κυπριακόν Κράτος ημιαργά και σταθερά καταργείται εξ εκείνων όπου υφάρπαξαν την Κύπρον εκ των Οθωμανών όταν την καταργούσαν, και δη τους Εβραίους, όπου διά της Μασσωνίας έκαναν μία Σταυροφορία εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας όταν απόσχιζαν την Αίγυπτον, την Συρία, Παλαιστίνη κ.α. αραβικές χώρες ώσπου να την συρρικνώσουν. Το Κυπριακόν Κράτος φεύγει όπως και το Ελλαδικόν απ’ εκεί όπου ήρθε και μεταβάλλεται σταθερά σε ραββινικό εβραϊκό κράτος προστατευόμενου (προτεκτοράτου) και κρυπτοκατοχής. Μέσω της οικονομικής απατεωνίστικης καχέκτιας θα αποκτήσουν την γην της Κύπρου και έναν μέρος εντός Ε.Ε., έναν μέρος εκτός και έναν μέρος Ψευδοτουρκικόν θα έχει επί της Κύπρου η πολιτική της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εφαλτήριον και παράδειγμαν διά τα γεγονότα του σύντομου μέλλοντος.
.
ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
.
Το ζητούμενον είναι τι δεν είναι προστημένον και πως είναι αξιοθαύμαστον ότι με τα μάτια του σαμάνου αντιλαμβανόμαστε πως εκείνον οπού γίνεται είναι εκείνον όπου πρέπει να γίνει διά να κερδίζουν τις μάχες της ματαιότητος οι αμαρτωλοί και τις μάχες της εκπαραδεισοποιήσεως οι αγαθοί τη καρδία!!!!
.


Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου