Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ; Ένα μικρό απόσπασμα από τον αντιρατσιστικό νόμο...του Αθανασίου.


Ένα μικρό απόσπασμα από τον αντιρατσιστκό νόμο...του Αθανασίου.

«θα τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή από 5.000 έως 20.000 ευρώ όποιος προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων τα οποία προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό και τη σωματική ακεραιότητα»

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ! Η ΟΜΕΡΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ. ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ….
ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο  ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… .μιας και θα κατηγορηθείς για μίσος με βάση τη θρησκεία. 

Ο αντιρατσιστικός νόμος έχει σχέση με την σκληρή αποεθνικοποίηση της χώρας.... Αν περάσει ο αντιρατσιστικός νόμος δεν θα μπορείς πχ να  έχεις άποψη για τον γενετήσιο προσανατολισμό-- Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (άρθρο 21) Η διακήρυξη ζητεί την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας διεθνώς και καταδικάζει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω γενετήσιου προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου… LGBT  τις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους, τους
αμφιφυλόφιλους, τα τρανσεξουαλικά και διαφυλικά άτομα… δηλαδή με την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου ανοίγει ο δρόμος ΑΝΕΤΑ για το σύμφωνο συμβίωσης ( υποκριτές παπάδες) μιας και θα έχουν χαλαρώσει οι αντιστάσεις στην κοινωνία. Χάνεις οικογένεια και παιδιά και άντε γεια ζωή. Μια γεύση από Γερμανία αρκεί….. με φούστες δουλεύουν… .αρκετοί Γερμανοί LGBT. Όποιος, τολμήσει και μιλήσει χάθηκε. Tα ίδια και στην Γαλλία. Χτυπάνε τα σπλάχνα των κοινωνιών. Δημιουργούν κοινωνίες συντρίμμια με σκοπό τον έλεγχο εκμεταλλευόμενοι την άγνοια και την αφέλεια. 

Αν αυτό, το οποίο λέμε, φαίνεται υπερβολικό στον αναγνώστη, ας το διερευνήσει μόνος του.Όλα αυτά δεν πρέπει να φαίνονται παράξενα στον αναγνώστη. Δεν λέμε κάτι το πρωτοφανές ή το μυστήριο. Μπορεί να το ελέγξει με πολλούς τρόπους. Άλλωστε, στην εποχή των υπολογιστών ζούμε.


Καταλάβατε πως σας κοροϊδεύουν;;; Έβαλαν μπροστά γραφικούς παπάδες να διαμαρτύρονται δήθεν για το σύμφωνο συμβίωσης ( κλείνουν τα μάτια στους δικούς τους LGBT παπάδες που περιμένουν αντιρατσιστικό) πετώντας την μπάλα στην εξέδρα. Έβαλαν μπροστά τους άσχετους Παναγιώταρους να μιλάνε για Κωνσταντίνους Κολοκοτρώνηδες. Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί είναι υπερήφανος ο Χρυσοχοϊδής που ήμερών του φτιάχνεται τζαμί;;; Γιατί πολύ απλά περιμένει την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Μετά την ψήφιση όποιος μιλήσει θα κατηγορηθεί για θρησκευτικό μίσος. Προκειμένου να μην απειλήσουν τα αφεντικά τους ( εβραίοι) και ταυτόχρονα να "υψώσουν" τους εαυτούς τους, χτίζουν το απόλυτο κενό.......νομίζοντας πως είναι θεοί...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου