Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Παναγούλης κατά Άδωνι

ΒΙΝΤΕΟ-Παναγούλης κατά Άδωνι
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014, τόνισε μεταξύ άλλων:
Ο «προϋπολογισμός των Μαγκαλιών και των Λυχναριών» επιβεβαιώνει την επιστροφή της χώρας στη δεκαετία του 1930 και την κατοχή, τότε που υπήρχαν τα μαγκάλια και τα λυχνάρια και  ο κόσμος πέθαινε στους δρόμους από την πείνα.

Σχολιάζοντας την υποκρισία της κυβέρνησης και την αναξιοπιστία της για τη σωτηρία της χώρας, τόνισε ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση που έχει οδηγήσει 350.000 ελληνικά νοικοκυριά να ζουν χωρίς ρεύμα, την  στιγμή που εκείνη δεν έχει καταβάλλει ούτε ένα ευρώ από τα 500.000€ και πλέον που οφείλει στη Δ.Ε.Η.
Ασκώντας δριμύτατη κριτική στο κυβερνητικό έργο, ανέφερε ότι η κυβέρνηση καλεί τον ελληνικό λαό να επιβιώσει με ψίχουλα, ληγμένα τρόφιμα, ξεπουλώντας τα χρυσαφικά του στα πάνω από 1000 ενεχυροδανειστήρια - ανταλλακτήρια χρυσού που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια σε όλη τη χωρά.
Κάνοντας σφοδρή επίθεση στους καναλάρχες «που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ στο κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία»  και τους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους, χρησιμοποίησε τη φράση «αποτελούν μια μικρή μειοψηφία της σαπίλας», κριτικάροντας την κατευθυνόμενη και κατά παραγγελία  «ενημέρωση» του ελληνικού λαού.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Παναγούλης απευθυνόμενος στους Κυβερνητικούς Βουλευτές τους είπε ότι πρέπει να ετοιμαστούν ψυχολογικά γιατί σε λίγο θα κάθονται στα  έδρανα της αντιπολίτευσης, ενώ έβαλλε και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.
Δείτε το βίντεο:


.
 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου