Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Βρυκολακιάζει η Μασσωνία εν Κύπρω ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 Εις εκ των Αρχιβρυκόλλακων
φίλος πολλών Κυπρίων πολιτικών!!!!


Βρυκολακομασσωνική Τελετή αποτέφρωσις των εγνοιών. Σου την κάνουν όταν πρόκειται να σε βάλουν να κάνεις αισχρά βρυκολακίστικα πράγματα για την Θρησκεία, Έθνος, Πατρίδα, Οικογένεια.



Tommy the Μπι the Seller οφ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Βρυκολακιάζει η Μασσωνία εν Κύπρω ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Μπορεί στην Ελλάδα να οργιάζει η Μασσωνία αλλά στην Κύπρο βρυκολακιάζει.

Ο πρώτος βρυκόλαξ και ο κάθε βρυκάλαξ (βρυχούμαι+κόλακας = ρήτωρ = πολιτικός = υποκριτική μαϊμουνόπορνη) είναι Μασσώνος Αντιέλλην και Αντιχριστιανός, ενώ μισάει και τους Έλληνες όπου μισούν τον Χριστόν.
Δεν θέλουμε άλλες γυμνές τελετές με γλουτούς να χλημιντρίζουν και σιώνται παρηδονικώς με αποτέλεσμα την πόση αίματος και την οργιαστική αλυσίδα σοδομισμού και θυσιών!!!!
Ναι είμαι καγώ Μασσώνος (Οικοδόμος) μόνος μου μαζί με κάτι άλλους αδύναμους που αντιστεκόμαστε και χαλούμε μερικά χαλικάκια από το μεγαλοοικοδόμημα σας την ΠΑΜΦΥΛΑΚΗ ΕΝ ΔΑΙΜΟΝΟΙΣ ναι θα μας νικήσετε, αλλά να ξέρετε πως αυτοί που βοηθάτε κάποτε θα σας πάρουν και εσάς τις περιουσίες, τα χρήματα, τις ψυχές διότι ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΤΙΣΤΕΣ/ΜΑΣΣΩΝΟΙ/ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΑΡΕΙΟΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΕΚΙΝΓΚ ΧΑΝΣ ΚΑΙ ΑΤΤΙΛΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΘΑΝΑΤΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΗ!!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣΣΩΝΟΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ Α…..ΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ. ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΟΛΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!!! ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Ο Κυπριανού του ΑΚΕΛ δήθεν θα καταγγείλει τον Πολύβιο Πολυβίου ενώ εν τέλει κατευνάνουν τα πνεύματα αφού πρόκειται περί πολώσεως και αναδυνάμωση ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ κυρίως. Όταν οι ηθοποιοί Μασσώνοι καλούνται να παίξουν ρόλον τον παίζουν καλύτερα από τα θέατρα της Δωδώνης, Επιδαύρου και Μπροντγουέυ και το πρόγραμμα είναι εκ των προτέρων.

Ο αρχιεπίσκοπος Tommy the Μπι φοβήθηκε ως αρχηγός της μήπως και δεν γίνει ιδιοτικοποίηση και λέγει ας γίνει. Καταλάβετε διατί λέγει ο Ιωάννης ο Θεολόγος πως κάποτε θα καταποτισθεί η Εκκλησία; Με τέτοιους διαβολορασοφόρους τι περιμένετε; Αφού αυτοί τα κανονίζουν όλα. Εάν η Εκκλησία είναι οι Μασσώνοι ρασοφόροι και υποτακτικοί τους με παρωπίδες τότε δεν ανήκω εκεί. Δεν χρειάζομαι κόμμα για να ανήκω εις Τον Θεόν, δεν με γέννησαν και δεν μπορούν να με γεννήσουν... άρα τε διατί να μ' ελέγχουν;

Ο Tommy the Μπι γνωρίζει πως οι ημικρατικοί και κρατικοί οργανισμοί δεν είναι μέλη του Κράτους είναι η ουσία του κράτους και άμα εκλείψουν δεν υπάρχει αφού είναι τα κλειδιά του κράτους και αν τα δώσεις στους λύκους Εβραίους υπό την προβιά εταιρείας Κύπρου ή εξ αλλοδαπής τετέλεσθαι το κράτος. Βεβαίως να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως και οι του ΔΗΣΥ πήγαιναν στην Αμέρικα, Αστάνα, Σουηδία κ.α. για να σεμιναριοποιηθούν μασσωνικώς βεβαίως και πρώτος επιβραβεύετο ο Μπίλλη Mpoullis Αβερίς (ιουδαϊκό όνομα) Νεφυτής και οι λοιποί εις τας υψηλάς θέσεις τας ΔΗΣΎΣ ανήκουμε εις την ΔΗΣΥ έλεγε ο Προδοσάκης ο Α΄....

Οι εκλογές στο ΔΗΚΟ ήταν στημένες, σιγά μην κέρδιζε τον υιόν εκείνου που τον διόρισε ο Καρογιάν και δη δισεκατομμυριούχου με θείον τον Δαυίδ Λεβέντη μόνιμον κάτοικον Αθηνών και μόνιμον μέλος mr Coca Cola της Λέσχης Builderberg = builter+berg = κτίστη/τέκτων/μασσώνου+πόλις. Όταν συναστήθηκαν Καρογιάν καπεττάν με Παπαδόπουλλο στην ψηφοφορία, ο Καρογινάν υποκλίθηκε ελαφρώς αλλά ως νεύμα κατατοπιστικόν και ο Παπαδόπουλλος τον ευχαρίστησε με ημιμεταϋπόκλιση και άρπαγμα εκ του βραχίωνος από κάτω κατά την χειραψία, νέψιμο και κίνηση ανωτερότητος και ευχαρίστηση της υπηρεσίας του κατώτερου, προφανώς ο Νικόλας είναι ανώτερος τέκτων του Μάριου. Δεν γίνεται να πειάσετε από το μπράτσο τον στρατηγό ή βασιλέα το νοιώθετε αγένεια, ενώ εκείνοι δικαιούνται ως ανώτεροι. ο Νίκκολας Παπαδόπουλλος ο επόμενος ή μεθεπόμενος πρόεδρος, να μεγαλώσει ολίγον ίσως το παιδί.

Ο Tommy the Μπι έδειξε τον δρόμο, ξεπούλησε την καλύτερη Τράπεζα την Ελληνική και τώρα εν ολίγοις θα βγει η Εκκλησία καταχρεωμένη εις την Ελληνική και θα απαιτεί η Τράπεζα ότι η Τρόϊκα το Κράτος (όλοι μαζί φωνάζουμε ΕΤΣΙ ΜΑΜΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ!!!!) και θα κατάσχουν εν μελλόντι τις εκκλησίες και θα τις κατεδαφίζουν όπως λέγουν οι Αγίοι Του Χριστού και τώρα τελευταία γέμισε ο τόπος παπάδες και ύστερα θα τους καταργούν ή θα τους λένε λειτουργάτε χωρίς μισθόν αφού τα φάγατε όλα όπως αντιστοίχως οι δημόσιοι υπαλλήλοι και οι αγίοι παπάδες θ' αναδειχθούν ενώ οι ψευδοπαπάδες με ψευδοδικαιολογίες θα ασχοληθούν με άλλα επαγγέλματα. Τώρα θα γίνουν δοκιμαστικώς για να φανούν τα λαχόν λάθη ή παραλείψεις ώστε στο μέλλον να μην αποτύχουν οι Μασσώνοι οι οποίοι θα νικήσουν εν τέλει αφού μάχονται με όπλα μόνοι τους, αλλά υπάρχιε μία διέξοδος που δεν μπορούν να σας πειάσουν αυτοί και ο θεός τους, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ μετ' αυτόν η ΕΥΛΥΤΡΩΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΙ' ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΟΥΝ.

Η παροιμία λέγει πως ο διάβολος κρύβεται κάτω από το καλλυμάχι του παπά και δη του αρχιπαπά!!!! ή αρχιπάπα!!!!

Σιγά σιγά αλλά σταθερά θα καταργηθεί με το όπλον της Οικονομίας των Χαρτοφυλακίων η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ!!!!

Βεβαίως, όταν τους λές τι θα κάνουν πριν το κάνουν ξεφουσκώνουν ολίγον το μπαλόνι για να μην σκάσει και ματαιώνουν εν μέρει ή πλήρως το πρόγραμμα για να μην σ' επαληθεύσουν και επανέρχονται. Είναι πάγια τους τακτική και συχνάκις διαψεύδουν τις διαδώσεις που οι ίδιοι διαδίδουν ώστε να βγάζουν ψεύτες και περιθωριακούς εκείνους που τις πιστεύουν και έπειτα με τις δεκαετίες επανέρχονται με δόσεις και πραγματοποιούν εκείνα όπου εν αρχή πρωτοδιέψευσαν επί σκοπού. Κοιτάξετε τα γεγονότα του παρελθόντος και θα καταλάβετε. Η τακτική αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι μας κάνει άπιστους στις προθέσεις τους όπως τους τότε καφενόβιους (πικνόβιους) με τον ψεύτη τον βοσκό που δεν τον πίστευαν κατόπιν.

Όταν θα μας πηδούν τα ακόντια εμείς θα καθόμαστε στα βραστά μας όπως τις αποχαυνομένες χαντογαλήνες (χαντογαλοπούλλες).

Μας αλλάσσουν αργά και σταθερά κύτταρον κύτταρον. Ο Ελληνισμός θα αλωθεί με κάθε βεβαιότητα όπως η Ελληνική Τροία από την Ελληνική Δυτιοαιγαιακή Συμμαχία, είναι ταγμένον. Δεν σας το είπε η (ΠΡΟΦΉΤΙΣΣΑ) Κασσάνδρα και διατί ή κανένας Κάσσανδρος;

Όσοι λοιπόν μισούν Τον Χριστόν γνωρίζετε ποίοι θα χαλάσουν την Εκκλησία Του και διά ποίους δουλεύετε και ποίοι σας υποκατευθύνουν, οι Μασσώνοι. Αλλά και ο Χριστός θα θελήσει την κατάργηση της επειδή χρόνω συν χρόνω όχι μόνον δεν Τον αντιπροσωπεύει αλλά Τον προσβάλλει. Παπάδες όπως ο Χριστός δεν ανέχθηκε τους Ιουδαίους παπάδες και Τον Ενσταύρωσαν μην ανεχθείτε ως υποτακτικοί συνειδητοί ή ασυνείδητοι Πολτιοπιλάτοι τους ΝΕΟΪΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ = ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΣΥΝΑΜΑ.

ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΙΟΜΟΛΟΓΗΤΡΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ. Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΘΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΤΑΥΡΩ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΤΙ ΕΜΜΕΣΟΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ/"ΕΚΚΛΗΣΙΑ";;;;;




Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου