Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ-Δεν συνιστούν όλα αυτά εγκληματική οργάνωση κατά της Ελλάδας;

H καινούρια σχολική χρονιά για πολλούς μουσουλμάνους μαθητές θα είναι εμπλουτισμένη με τουρκικές σημαίες, ανθελληνισμό και άλλα πολλά, που καμία σχέση δεν έχουν με την παιδαγωγική και την ψυχολογία του νηπίου.
Αναφερόμαστε στους παράνομους παιδικούς σταθμούς και στα νηπιαγωγεία που έχουν ιδρύσει διάφοροι παράνομοι, αλλά και «νομότυποι» σύλλογοι του τουρκικού εθνικισμού στην ελληνική Θράκη.
Παρόλο που  επανειλημμένα έχουμε γράψει για το θέμα αυτό, αντίδραση δεν είδαμε ούτε από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ούτε βέβαια από τα πολιτικά κόμματα. Είχαμε γράψει και για το παράνομο νηπιαγωγείο στο χωριό Λύκειο με την τεράστια τουρκική σημαία εντός του δωματίου και την ανάλογη προπαγάνδα που γίνεται στα νήπια, αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Πολλές καταγγελίες έχουμε δεχθεί κατά καιρούς για παράνομα νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς στην πόλη της Ξάνθης (Παλιά Χρύσα), μέσα στην Κομοτηνή (σε κτίριο του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας πέριξ της δημοτικής αγοράς – μάλιστα όποιος περνάει από έξω ακούει τις φωνές των παιδιών), σε χωριά (όπως στον Εχίνο, στον Πετρόλοφο κ.α.). Οι παραβιάσεις της ελληνικής νομοθεσίας είναι πολλαπλές και είναι εντυπωσιακό ότι οι δημόσιες υπηρεσίες παρέχουν τα μέσα για να λειτουργήσουν όλα αυτά τα παράνομα κτίρια.


zagalisa.gr/ 



Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου