Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΚΚΑΡ ΓΩΣΣ ΤΤΟΜ ΔΕ ΑΡΚΙΠΙΣΣΚΟΠ!!!! CAR WASH TOM THE ARCHIPISCHOP!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΚΚΑΡ ΓΩΣΣ ΤΤΟΜ ΔΕ ΑΡΚΙΠΙΣΣΚΟΠ!!!! CAR WASH TOM THE ARCHIPISCHOP!!!!



Ο Ττόμ ο Β΄ Αρχιεπίσκοπος είπεν και ελάλησεν ως αθώα κουκουναριά που ωμιλάει δενδροαλαουρνέζικα……….. πως μετά από 2,5 έτη θα αποχωρήσει από Αρχιεπίσκοπος για να δώσει την θέση του στον Αθανάσιον Λεμεσσού, βεβαίως δεν τον πίστεψα διόλου

και δεν αμφισβήτησα ποτέ ότι δεν θα το κάνει, όχι επειδή είναι ΨΕΥΤΗΣ και αθετεί τον Λόγον του Ανθρώπου εκ Κακοβουλίας αλλά επειδή τα χρονάκια του τα έχει, ε ξέχασε ο άνθρωπος και να του το θυμήσεις μπορεί να ξεχάσει πάλαι.


Η οικογένεια Λούτσιοι εξ αγχιστείας συγγενείς του προέδρου Αναστασιάδη θα επιστρέψουν τα χρήματα που προσέφυγαν εις το εξωτερικόν αλλά μόνον αν δεν αγοράσουν το ακίνητον που στόχευσαν στην Ελλάδα, τρελοί είναι να μην κάνουν την συμφέρουσα ελκυστική επιλογή; Μπορεί να επιστρέψουν μέρος μπορεί και όχι, αυτά λένε περίπου με τα λόγια τους, εν πάσει περιπτώση ίδωμεν.
Το νέον σημαντικόν είναι πως η Αρχιεπισκοπή θα γίνει δωρητήρεον χρημάτων και θα λειτουργεί ως Πλυντήριον Εξυγίανσης και Μετάνοιας αλλά και Ευλογήσεως Υλικών και Πνευματικών Αγαθών. Ξέρετε οι ιερείς μπορούν να ευλογήσουν πέτρες, χόρτα, νέφη, χαρτια, κινητήριες δυνάμεις, ό,τιδήποτε, η διαφορά τους με τους Ρωμαιοκαθολικούς τους οποίους χλευάζουν είναι πως εκείνοι οι καϋμένοι έδωσαν κάποτε Συγχωροχάρτια και τους το φακκούν (κτυπούν με λόγια) ακόμη ενώ οι ιερείς της ΗΜΩΝ ΠΑΡΑΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ, ΥΓΡΑΕΡΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ (ΤΑΧΑΤΕΣ) ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΙΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ. Η Αρχιεπισκοπή Κύπρου κάνει θεάρεστον έργον, και μπορεί να πάρει λερωμένα από χώμα κουκιά στην Κύπρο και να σου τα φυτέψει στην Χαυάϋ για πολλή χαβαλέ και χαβά αρβανίτικο!

Επί Οθωμοανοκρατίας οι Χριστιανοί δώριζαν τα κτήματα τους στις εκκλησίες και αυτές τους τα παρέδιδαν για να τα καλλιεργούν έτσι σώθηκε εκείνη την περίοδον το Έθνος από τους δυσβάστακτους φόρους. Στο χωριό μου είχε την γη από πριν το Μοναστήρι της Αγίας Νάπας και έδινε εργασία σε φυγάδες Ελλαδίτες από το 1730 μ.Χ.και εντεύθεν εξ αυτών κατάγομαι, έναν μεγάλον ευχαριστώ προς αυτούς τους ιερομόναχους! Η Μονή είχε κτήματα στο κατεχόμενον Πραστειόν Αμμοχώστου, στην Ορμήδεια κ.α.. Γιατί σήμερα να μην δίνουμε τα χρήματα μας στην Αρχιεπισκοπή και να μας τα δίνει από την άλλη πλευρά για να τα σώσουμε από την κυπριακή κρίση;;;; Αλλά για όλους όχι μόνον προς εκλεκτούς και να εγκαταλείψουμε το νησί………….. στα όρνεα που το ορέγονται ολοζώντανον.

Ο Ττόμυς ο Β΄ μαζί με την «αλάνθαστην»  «ιεράν σύνοδον» προαποφάσισαν να υποθηκεύσουν την περιουσία των διαφόρων Εκκλησίων της Κύπρου λες και δεν έχουν χρήματα εκατομμύρια και ποίος θα τους δώσει χρήματα αν οι τράπεζες δεν έχουν να δώσουν τα χρήματα που έχουν ήδη καταθέσει οι Εκκλησίες από την επαιτεία που κάνουν από τους πιστούς;;;; Για μία άλλη φορά κακοσπαταλούν τα χρήματα των πιστών Ορθοδόξων Χριστιανών, αίσχος!!!!






Αντί να χρησιμοποιήσουν τα υφιστάμενα συσσωρευμένα εν καταθέσει χρήματα της Εκκλησίας τα αφήνουν να τα καταβροχθίσουν οι τράπεζες και υποθηκεύουν την εκκλησιαστική περιουσία η οποία είναι προϊόν δωρεών των πιστών σε ανεξέλεγκτα συσσίτια που κανείς δεν ξέρει πόσα χρήματα θα κατασπαταληθούν και πόσα θα δηλωθούν σε φιλανθρωπίες. Τα συσσίτια είναι η ευκαιρία της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να καταδιαλύσουν διά των Μασσωνοπρακτόρων τους εντός και εκτός Εκκλησίας πολιτικών ταγών την περιουσία της Εκκλησίας η οποία θα μπορούσε να χρειαστεί και για οπλισμόν. Η Εκκλησία κατέχει την Ελληνική Τράπεζα και οι καταθέσεις της είναι εκεί;;;; Αν ναι, τότε θα υποθηκευτεί η εκκλησιαστική περιουσία και κατοπινά θα πωληθεί ή πτωχεύσει η Ελληνική Τράπεζα αφού θα δώσει όπως και οι τράπεζες Λαϊκή και Κύπρου υπέρογκα ποσά αλλά δανειστικούς τόκους δεν θα εισπράττει για να εξισορροπεί το πλαστιγγοϊσοζύγιον μεταξύ τοκισμού των καταθέσεων από μέρους της….

Ο Ττόμ ο Γάτος δεν είναι τίποτε άλλον από τον πράκτορα του Τζιέρρυ ήτοι του Ιουδαίου Αρχισιωνομασσώνου Ιερεμία του Ποντικού όπου ψευδοεχθρεύονται αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙΝΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ, ΚΑΠΙΤΟ;;;; Ο Ιερεμίας ο Ποντικίδιος είναι πότε ακροδεξιός ως Ελαμίτης, πότε Λιλληκοβάμβακος και πότε Αναστάσης του Άδη/Αδάνων/Αδωναϊ, βασικά τους περιπαίζει όλους ενώ κάποτε πώλησε ένα χωράφι με νεκορταφείον μέσα με Ινδιάνους Παλαιοπροχριστιανούς Πάφιους Παλαιοανθρώπους….

Ο ΝΟΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΞΕΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου