Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ !!!!!




ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 250.000 € ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟΝ 60.000 € (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΛΑΔΗ: Στους νομούς Δωδεκανήσου, Έβρου, Θεσπρωτίας, Καστοριάς, Κιλκίς, Λέσβου, Ξάνθης, Πρέβεζας, Ροδόπης, Σάμου, Φλώρινας και Χίου, οι νήσοι Θήρα και Σκύρος, καθώς και οι επαρχίες Νευροκοπίου του νομού Δράμας, Πωγωνίου και Κόνιτσας του νομού Ιωαννίνων, Αλμωπίας και Έδεσσας του νομού Πέλλης και Σιντικής νομού Σερρών.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 25.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ; ΟΧΙ
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ;

ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ;
ΑΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ (ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ) ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ" ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ ;
ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΞΕΠΛΥΜΑ
________________________________________________________________

Με δέλεαρ τη χορήγηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα για πέντε χρόνια η κυβέρνηση επιδιώκει να προσελκύσει επενδυτές ακινήτων από χώρες εκτός Ε.Ε. ακινήτων αλλά και παραθεριστές...
Πιο συγκεκριμένα με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης ορίζεται ότι με απόφαση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης χορηγείται άδεια διαμονής για πέντε χρόνια σε υπήκοο τρίτης χώρας εφόσον είναι ιδιοκτήτης ακινήτων αξίας τουλάχιστον 250.000 ευρώ.

Το ίδιο δικαίωμα αποκτούν και όσοι θέλουν να κάνουν διακοπές με τη μέθοδο της χρονομεριστικής ή και της απλής μίσθωσης και αυτό αποδεικνύεται με σύμβαση τουλάχιστον 10ετούς διάρκειας. Ο παραθεριστής θα πρέπει να έχει νοικιάσει είτε σε ξενοδοχειακό κατάλυμα ή σε τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες αλλά και σε σύνθετα τουριστικά καταλύματα.

Και για αυτές τις περιπτώσεις το συμβατικό τίμημα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 250.000 ευρώ. Άδεια διαμονής μπορούν να αποκτήσουν επίσης και τα μέλη των οικογενειών των επενδυτών ή των παραθεριστών.




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου