Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΝ!!!! ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, Η «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ» ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΡΑΓΙΚΑ ΑΥΤΟΗΤΤΗΜΕΝΟΥ & Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ….!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΝ!!!! ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, Η «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ»  ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΡΑΓΙΚΑ ΑΥΤΟΗΤΤΗΜΕΝΟΥ & Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ….!!!!

Τυγχάνει να είμαι ακρίτας και γνωρίζω από εξ ιδίας ακροάσεως ότι οι «απέναντι»  στα κατεχόμενα κάνουν σκοποβολή κάθε δεκαπέντε ημέρες, τόσον κατά την διάρκεια της φωτοχυσίας όσον και κατά την διάρκεια της νύχθας. Αυτήν την στιγμήν που σας γράφω σκοποβολούν υπό βροχής!
Το πεδιόν σκοποβολής είναι ορατόν κατά την διάρκεια της φωτοχυσίας. Δεν ισχυρίζομαι πως πρέπει να προξενήσουμε πόλεμον αλλά επισημαίνω την διαφορά νοοτροπίας. Την ίδια στιγμήν που οι εχθροί υπό της κατάπαυσης του πυρός διότι ειρήνη δεν υφίσταται επισήμως εν Κύπρω μετά την αττίλια εισβολή του 1974 μ.Χ. εκπαιδεύονται υπερπειθαρχιστί οι «σοφοί» μας από δεκαετίες διατυμπανίζουν την ριψασπιδία διά της αποστρατικοποίησης και της χαλαρώσεως της εξάσκησης και εκπαίδευσης στον στρατόν, λες και όποιος εκπαιδεύεται θέλει να γίνει εγκληματίας ή όποιος καθημερινώς δρομεί θέλει να συμμετάσχει ως αθλητής στον Μαραθώνιον Δρόμον!

Υπάρχει η σοφία των προπαππούδων: «αν θέλεις ειρήνη να προετοιμάζεσαι για πόλεμον» που φαίνεται πως εκτιμούν ιδιαιτέρως πολλών εθνικοτήτων ταγοί και μάζες και η «σοφία» των «παππούδων» για αποστρατικοποίηση και αυτοαφοπλισμόν και όπως λαλεί η παροιμία: «εγώ στραβώνω και πουλώ και εσύ έβλεπε και αγόραζε» την  κατάλληλην σοφίαν! Όταν έχουμε τέτοιους «σοφούς» και «παππούδες» τι να τους κάνουμε τους εχθρούς και τους παμπούλες;;;;
Όταν λέγαμε ότι οι τράπεζες μας βάσει μαθηματικών λογαριασμών απλής αριθμιτικής θα πτωχεύσουν, γελούσαν και μας ειρωνεύοντο φανερά ή εν κρυφώ…

Η προετοιμασία είναι το πρώτον βήμαν του δεύτερου τουτέστιν η εκπαίδευση των Τούρκων και η σκοποβολή τους είναι η ευστοχία που θέλουν να έχουν σήμερα/αύριον = σύντομα!!!!

Κανείς δεν κάνει κόπους για να μην τους χρησιμοποιήσει. Ο χορευτής θα επιδείξει τον χορόν του. ο μυοφουσκωμένος θα επιδείξει το κορμί του και την βαρετή σφαλιάρα του.  Ο πολεμικός τεχνίτης την επιστημονική του ικανότητα εις το δέρνειν. Ο γόης την δεινότητα του στις γυναίκες. Ο πονηρός την ευελιξία του στις απάτες κ.ο.κ..  Όποιος έχει πτερά θα δείξει πως ίπτανται και θα τα εκμεταλλευτεί, όποιος έχει μαχαιροκοπτερούς όνυχες και οδόντες θα ξεσκίσει σάρκες και θα γίνει ευθύς αμέσως σαρκοφάγος, όποιος έχει μυαλόν ή θα βοηθάει πιο σπάνια ή θα νικάει τους άλλους. Όποιος έχει όπλα και εκπαίδευση τι λέτε να κάνει;;;; Όσα κάνει ο οικονομολόγος απατεώνας κάθε κλάδου με το χαρτολόγι του, κοιτάξετε την ΕΕ, το ΔΝΤ, τις Τράπεζες, τους Ελεγκτικούς Οίκους κ.α., όλοι της ίδιας σχολής και βιομηχανίας Χαρτοπολέμου!!!!

Όταν θα είναι αργά δεν θα είναι ενωρίς διά μέτρα, καλύτερα να παίρνεις μέτρα και να φαίνεσαι υπερβολικός και «παράφρων» παρά να μείνεις ξέφραγον αμπέλιν και να είσαι αξιαλώσητος τόσον από ελέφαντα όσον και από σκνίπα.

Μία σοφή παροιμία λέγει: «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς». Οι Τούρκοι στρώνουν εκπαίδευση και εμείς άγνοια, απαξίωση της Πρώτης Εγκαθιερωμένης Μητρικής Αρετής ήτοι της Ανδρείας υπό της Τέχνης της Εκπαίδευσης ως Επιστήμη που οι Αρχαίοι Έλληνες μέχρι το Βυζάντιον υπερεξέλιξαν, οκνηρία και αμαθησία περί στρατού, ψυχολογίας, επιβίωσης κ.α.. Στον πόλεμον θα κοιμηθούν με την νίκη και εμείς με την ήττα εκ των προτέρων.

Στο μυαλόν μας έχουμε για πατρίδα το κόμμα. Όποιος έχει κόμμα δεν έχει πατρίδα διότι έχει για πατρίδα το κόμμα. Στα κόμματα επενδύουμε και αυτά θα μας μείνουν, δεν μας αξίζουν πατρίδες αλλά κόμματα και μόλις χαθεί η πατρίδα χάνονται και αυτά, όπως μόλις χαθεί η ζωή και το σώμα χάνεται και το κόμμα = καρκίνος που την αντικατάστησε στις καρδίες των κυττάρων, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς γιατί απορείς;;;; 

Το μυαλόν σου είναι στην μάππα (μπάλα) πατρίδα σου, σοβαρότητα και αξία θεωρείς τα άνευ αξίας, την ομάδα της διχόνοιας, το κόμμα της διχόνοιας και κάποιες άλλες κατά το δοκούν θεωρίες. Με αυτά τα όπλα πηγαίνεις στο πόλεμον μ’ αυτά θα πολεμήσεις. Ένας Ελληνοκύπριος πρώην μετανάστης της Γερμανίας όταν του είπα πως φοβήθηκα και σεβάστηκα την ταπεινοφροσύνη των Μουσουλμάνων της κατεχόμενης Κύπρου παρότι ως επί τω πλείστον είναι άδικοι και κατακτητές και όταν του είπα πως αυτή η ταπεινοφροσύνη δεν μπορεί να νικηθεί από την υπερηφάνεια μας, τα πομπώδη λόγια μας όπως του έξυπνου πουλιού που πειάνεται πανεύκολα από την μύτη, την επιδειξιομανία μας για να πικκάρουμε τον γείτονα, τον συγγενή, τον συμπολίτη/συγχωριανόν, πρόσθεσε πως εκείνοι φοβούνται ενώ εμείς όχι. Του είπα δηλαδή; Μπορεί να πηγαίνει μονόδρομον και όταν του το υποδείξει να σε απειλήσεις κιόλας. Είχε δίκαιον. 

Όποιος δεν φοβάται αποτελειώνεται πιο εύκολα όταν θέσεις τον νουν και την εκπαίδευση σε εφαρμογή, νικάει επίσης θριαμβευτικά αλλά σύντομα εκλείπτει πανεύκολα, επειδή όποιος δεν φοβάται δεν φοβάται ν’ αποθάνει και όποιος δεν φοβάται ν’ αποθάνει δεν σκέπτεται με γνώμονα την προστασία/αυτοπροστασία του. Ο αητός που περιδιαβαίνει αναμεσίς της φυσιγγιοϊορτης των τουφεκιών του κυνηγίου έχει την τύχη της κίχλας (τσίχλας), του κόσσυφου και του κορυδαλλού. Ο γενναίος δεν χορεύσει ανάμεσα από τους πυροβολισμούς τους εξουδετερώνει έναν προς έναν συχνάκις χρησιμοποιώντας τον νουν του για να τους βάλει αλληλενάντιους. ΤΕΤΟΙΟΝ ΝΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΓΑΛΑΞΙΕΣ ΦΩΤΟΣ!!!!
 
Για να είμαστε υπαρκτοί σήμερα εμείς ως λαός και κάποιοι άλλοι είναι επειδή τους υπολόγιζαν και επειδή μπορούσαν να πολεμήσουν. Ακόμη και οι αγέλες των λεόντων ή άλλων θηρευτικών επιτίθονται εις τα αδυνατότερα, εξαντλότερα, γηραιότερα και μικροσωμότερα ζώα της αγέλης των βοτανοφάγων. Όσον πιο υπολογίσιμος είσαι τόσον πιο πολύ προβληματίζεις τον αντίπαλον και του υποματαιώνεις την επίθεση που μπορεί να φέρει αίσια αποτελέσματα, σεβαστές συμφωνίες και υποχωρήσεις από μέρους του. Όπως λέμε στην Κύπρον ακόμη και ο πλέον προκομμένος άνδρας δύσκολα θ’αντισταθεί στην υπερπροκλητική στάση εν συνειδήσει ή εν ασυνειδήσει τινής γυναικός ή πουττάνας όταν αυτή δηλαδή ολοφάνερα του ανοίξει διάπλατα εις εύστοχη γωνία τα πόδια της!!!! Όταν έναν κράτος, έθνος, λαός, εταιρεία κ.α. κάνει το ίδιον ανοίγει την όρεξη του γείτονα ακόμη και αν ήταν αγαθός τη προαιρέσει…………………. Να γιατί ο Κ. Μητσοτάκης είχε δίκαιον όταν έλεγε πως η Κύπρος είναι η πόρνη της Μεσογείου και τέτοια είναι και η Ελλάς με τους ακόλαστους «σοφούς» πολιτικούς που έχουμε. 

Ο Θεός να μιήσει τους εχθρούς μας διότι εμάς δεν μ’ αγαπά. Και πως το εξεύρω πως δεν μας αγαπά;;;; Αν μας αγαπούσε θα προνοούσε το αντίστροφον, ήτοι να πληθαίνει ή να παραμένει εις της ίδιας στάθμης ο νους μας αντί να υποχωρεί ολοταχώς προς την έλλειψη!!!!

Ο Θεός να μισήσει θανάσιμα τους εχθρούς μας που σημαίνει να λυπηθεί έμμεσα την βλακεία μας. 

ΣΥΝΑΓΩΓΗ μία ελληνική λέξη που οι Έλληνες ως επί τω πλείστον θεωρούν εβραϊκή ήτοι συν+αγωγή = αυτοί που έχουν την ίδια και αυτή αγωγή/μάθηση/ γνώση/πεποίθηση/πίστη/αντίληψη/εκπαίδευση = συνεκπαίδευση.  Σ’ εμάς έδωσαν τα κόμματα και αυτοί πήραν τις Φιλοσοφικές Σχολές και για να μην το καταλάβουμε πως αφού δόλια μας τις κατάργησαν στο Βυζαντίον τις ανήγαγα αυτοί σε Εκκλησίες (θυμηθείτε εκκλησίες των δήμων!!!!) τους……….

Υπάρχουν μόνον δύο κόμματα α) ο λαός και β) τα κόμματα. Ο λαός είναι όχλος που διαχωρίζεται στα διάφορα μανδριά του εχθρού του ήτοι τα κόμματα. Λαός ενωμένος ποτέ κομματοποιημένος διαπαντός νικητής ποτέ ηττημένος…………….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου