Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΝ ΘΑΥΜΑΝ!!!! (ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΡΕΜΜΙΣΜΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΤΕ!!!!) ΑΡΞΑΣΘΗΝΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ 25ΗΝ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ (ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ/ΠΑΠΑΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ)


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΝ ΘΑΥΜΑΝ!!!! (ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΡΕΜΜΙΣΜΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΤΕ!!!!) ΑΡΞΑΣΘΗΝΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ 25ΗΝ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ (ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ/ΠΑΠΑΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ)

Την 25ην Μαρτίου με το Σωστοημερολόγιον (7η Απριλίου με το εσσφαλμένον) εις την εκκλησία της Παναγίας του Ξυλοφάγου η οποία είναι αφιερωμένη εις τον Ευαγγελισμόν και ως εκ τούτου ιορτάζει ανήμερα, σε παρακείμενον θαλαμίσκον της εκκλησίας ο οποίος λειτουργεί ως κηροστάσιον εις το ανατολικόν άκρον ο τείχος εξυδρόσιασε και σχημάτισε την εικόνα της Παναγίας με το πέπλον επάνω από την κεφαλή της, το φόρεμα της προς τα κάτω, να βαστάσει κρίνον και να κοιτάζει προς την Κύπρον
η οποία παρουσιάζεται με τον παλαιόν χάρτη να κοίται ουχί προς την Μέση Ανατολή αλλά προς την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Πριν απ’ ολίγες ημέρες παράγγειλα εις τον φίλον Ανδρέα Ανδρέου Σαβάλλα να κάνει μία καρτέλλα εντός Η/Υ όπου θα δείχνει την Καρπασία να κοίται προς την Ευρώπη και έναν σχοίνιον να την παλλουκώνει εις την Γερμανία….!!!!

Την ημέρα του Ευαγγελισμού με το Σωστοημερολόγιον προσωπικά την ιόρτασα εφέτος εις την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου εν Αγίω Όρος.

Η ζωγραφιά η οποία παρουσιάστηκε επί του τοίχου είναι αδύνατον να έγινε από ανθρώπινον χέρι, πρόκειται περί έργου υπακοής προς την Παναγία της υγρασίας!!!!

Η οιωνοσκοπία είναι τέχνη την οποία αποδέχοντο εις τα θρησκευτικά τους οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και πολλοί άλλοι λαοί της οικουμένης με διαφορετικές θρησκείες, προφανώς επειδή ο Θεός και τα αγαθά και τα κακά πνεύματα υπάρχουν παντού!!!! Οι Σπαρτιάτες κατά τον Θουκιδίδη είχαν μεγάλες επιτυχίες εις τας πολεμικάς τους αναμετρήσεις επειδή θυσίαζαν ζώα και επισκοπούσαν τους οιωνούς των μετακαϋμένων εντόσθιων, συν και το Μαντείον των Δελφών και έκαστον αλλότροπον χρησμόν ήτοι ανάγνωση ειδικής γεωμετρικής γλώσσας με ιερογλυφικά αναλόγως του τρόπου της οιωνοσκοπίας και με ιερείς ή διδασκάλους όπου ήξευραν ως ιθύνοντες να τα αναγιγνώσκουν. Το δεύτερον μεγαλύτερον Μαντείον του Ελληνισμού ενευρίσκεται σήμερον εντός βουλγαρικών εδαφών εντός της Βόρροιας Θράκης, εκεί ο Μέγας Αλέξανδρος διά οιωνοσκοπίας ειδικού εκεί Έλλην ιερεύς πήρε το μήνυμα περί των λαμπρών του νικών επί των Περσών, Μήδων, Αυγείων, Βαβυλώνιων, Ινδών κ.α. αφού μέσα από την αναμμένη φωτιά ξεπετάκτηκε ένας παμμεγεθής όφις ανάλογος μ’ εκείνον όπου εμετάτρεψε ο Μωυσής εξαπολύωντας την μαγγούρα/ράβδον του επ’ εδάφι και δη του προς Αλέξανδρον μάλλον ήταν μεγαλύτερος.

Τα μηνύματα των καιρών και το κέλεσμαν Του Τριαδικού Θεού εδόθηκε ακόμη μία φορά. Περύσι έκλαιγαν όλες οι εικόνες εις το εικονοστάσιον του Αγίου Γεωργίου Αγίας Νάπας όταν τις επισκέφθηκαν περί προσκυνήσεως με την οικογένεια μου.

Ο οιωνός της Παναγίας του Ξυλοφάγου δείχνει την Παναγία να γλέπει και να σκέπει την Κύπρον και ως να μας σηματοδοτεί πως ήγγικεν η ώρα της ενώσεως της με την Μητέρα Πατρίδα Ελλάς!!!! Εξού και η χερσόνησονς της Καρπασίας κοίται προς την Ελλάς!!!! Η Ευαναλαμπή ήρχισε, τα γεγονότα, τα βάσσανα και η αναπουμπούλα θα είναι δοκιμαστική τρικυμία προς έκαστον, μέχρι το έτος 2024 μ.Χ. θα έχουμε Πρωτεύουσα του Πανελληνισμού και δη της Πανελληνορθοδοξίας και της Πανοικουμένης την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη/Συνισταντινούπολις!!!! Προσευχηθείτε, μετανοείστε, εξομολογηθείτε!!!! Η τρομερή δύναμης της Ευορθοδοξίας εφέρχεται!!!!

Ψηλαφίστε με τους ομματούς σας τις φωτογραφίες!











Διακρίνεται έναν πρόσωπον επάνω από την κεφαλή της Παναγίας και έναν άνοιγμαν αριστερότερα είναι επιφοίτηση; Και είναι καθαρού πνεύματος το πρόσωπον;;;;;

























ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου