Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΕΩΣ!!!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΦΑΛΟΣ ΓΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ!!!!




.
Τα επακόλουθα λόγια είναι άκρως υπερσοβαρά και τα διατυπώνουμε λακωνικώς να τα θυμόνται όλοι.
Οι αποκαλύψεις όπου σας κάνουμε είναι εμπνεύσεις του συγγραφέως και θα καταλάβετε έχουσι μαθηματική λογική.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΜΠΟΥΤΙΝ: «Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΟΧΙ ΕΛΑΜ»




ΜΠΟΥΤΙΝ: «Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΟΧΙ ΕΛΑΜ»
.
Η Κύπρος έγινε ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΜΑΣΣΩΝΙΑΣ!!!!

ΒΙΝΤΕΟ:ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ . 10 απαιτήσεις του ΔΝΤ , η οποία υπεγράφη από Yatsenyuk .



.


1.Αυξάνουν την ηλικία συνταξιοδότησης - δύο έτη για τους άνδρες , τρία - για τις γυναίκες . Απομακρύνεται το δικαίωμα πρόωρης συνταξιοδότησης.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑ'Ι'ΜΟΥΣ


Οι εκλογές που θα γίνουν στην Ελλάδα είναι Γιαλατζί, Μουσαντένιες, Νόθες και με μιά λέξη ΜΑΪΜΟΥΔΟΕΚΛΟΓΕΣ.
Κανένας απ αυτούς που αισθάνεται Έλληνας δεν πρέπει να τις πριμοδοτήσει ....

video - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!..


ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ... ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΛΙΡΡΟΗΣ;;;

ΣΕ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

  ΥΑΙΝΕΣ

του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, νοσοκομειακού γιατρού
Η ενορχηστρωμένη επίθεση στον τομέα της δημόσιας υγείας, η οποία εξαπολύεται εδώ και δύο χρόνια από τη δοσίλογη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους τροϊκανούς κουμανταδόρους, τον τηλεβιβλιοπώλη ακροδεξιό υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη και το διορισμένο του σε καίριες θέσεις πολιτικό προσωπικό, καλά κρατεί.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ




ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
.
Εξ έτει 1458 μ.Χ. ο Ελληνισμός διέπεσε σε πλήρην σκλαβιάν. Μετά από 400 έτη ήρθε μία Ψευδοελευθερία η οποία σύμφερε εν πρώτοις εις τους Δυτικούς οι οποίοι κινδύνευαν από την οθωμανική βλέψη δι’ επέκτασιν εις δυσμάς. Μην λησμονάτε ότι ουσιαστικά πνέαμε τα λοίσθια από την ώρα όπου ως φίλοι εισήλθαν εις την Κωνσταντινούπολη οι Σταυροφόροι και μας Ενσταύρωσαν, πηδώντας γυναίκες επάνω σε Ιερές Τράπεζες όπως και οι Τούρκοι εις την Κύπρον εν έτει 1974 μ.Χ..

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ:ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ

Μισθοφόροι θα αναλάβουν να καταπνίξουν την οργή της Ανατολ. Ουκρανίας
Η ηγεσία του Κιέβου προτίθεται να αναθέσει σε δυτικές εταιρείες ασφαλείας την κατάπνιξη των φιλορωσικών διαδηλώσεων στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας, δήλωσε πηγή της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας, που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ.

Η κίνηση ΜΑΤ της Ρωσίας που έδειξε τη δύναμή της – Ιστορικό της γεωπολιτικής σύγκρουσης

https://thumbp5-ir2.mail.yahoo.com/tn?sid=69805794340789308&mid=ANNUfbwAACwDUy31OgAAAIyNi7U&midoffset=2_0_0_1_15522&partid=2&f=1330&fid=Inbox&w=3000&h=3000
(του Νίκου Καρατουλιώτη)

karatouliotisΗ ουκρανική κρίση που ξεκίνησε από την πλατεία του Κιέβου, είχε σαν αποτέλεσμα τον διαμελισμό της χώρας και την προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία. Εκ των πραγμάτων απεδείχθη το αυτονόητο, δηλαδή ότι η κάθε ενέργεια σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο πρέπει να υποστηρίζεται και από επαρκή  στρατιωτική ισχύ.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΠΟΥΤΑΝΟΜΠΑΜΑΓΚΕΛΟ

ΠΟΥΤΑΝΟΜΠΑΜΑΓΚΕΛΟ

Διακωμωδεί ο Νίκος Μαστοράκης
Το δημοψήφισμα στην Κριμα(ια) έφερε αντιμέτωπους Πουτιν-Ομπαμα με τη Μερκελ στη μέση. Φίλος μου αναλυτής της NSA μαγνητοφώνησε παράνομα τη συνομιλία των τριών ηγετών και μου την έδωσε με την αυστηρή προϋπόθεση να μην αποκαλύψω το όνομά του. Μα αστειεύεσαι, Τζον Μπεργκερ; Εγώ είμαι τάφος.

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΠΟΛΕΜΟΣ = ΡΩΣΣΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΝ ΜΕ ΡΟΥΒΛΙΑ! ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!


-https://thumbp5-ir2.mail.yahoo.com/tn?sid=69805794340789308&mid=ANNUfbwAACwDUy31OgAAAIyNi7U&midoffset=2_0_0_1_15522&partid=2&f=1330&fid=Inbox&w=3000&h=3000


.
Να μία απλή μέθοδος ή αιτία του Γ΄ΠΠ. Αν η Ρωσσία ξοδέψει τα δολλάρια της ή οι Η.Π.Α. τα αποτραβήξουν ή αλλάξουν χρήμα/ή και κάνουν καινούργιον δολλάριον και οι πετρελαιοπαραγωγικές χώρες της αραβικής χερσονήσου αρνηθούν να σπάσουν το «πρωτόκολλον» πωλήσεως πετρελαίου μόνον έναντι δολλαρίου, τότε η Ρωσσία εις την αρχή θα ζητήσει καύσιμα με ρούβλια και αν δεν της παραχωρηθούν θα κινήσει να τα πάρει με τα όπλα.

ΡΑΒΒΙΝΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!






.
Οι Ιουδαίοι μισώντας Τον Χριστόν και βλέπoντας κατόπιν ότι όλος ο κόσμος πίστευε Τον Υιόν Του Θεού, μετά το 316 μ.Χ. σκέφθηκαν να διαιρέσουν την Χριστιανοσύνη σε ποικίλες ιδιοτροπίες.

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ - Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ-ΜΑΘΕ ΔΙΑΔΩΣΕ!!


Αυτό το άρθρο το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες. Εξαιρετικά σε αυτούς που ονομάζω “εκλεκτούς” γιατί κρύβουν μέσα τους αυτήν την περήφανη , ατίθαση αλλά και δύσπιστη Ελληνική ψυχή.... Σε όλους τους Έλληνες που “δεν τρώνε την φόλα”.

το ντοκιμαντέρ για τον Τσίπρα...


...και να τι μου έκανε εντύπωση...

Το ποστ λέγεται: "Είδα το ντοκιμαντέρ για τον Τσίπρα, και να τι μου έκανε εντύπωση" οπότε είναι προφανές ότι έχει spoilers...

Η ΕΒΡΑΙΑ ΣΑΡΡΑ ΠΕΪΛΙΝ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!



ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ: "Μία Εβραία  (Sarah) που...........ννά του κε............ττά δείχνει τη  κακία της και το σύνδρομον κατωτερότητας της προς τους Έλληνες. Τα λόγια της επιβεβαιώνουν τη ρήση από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών ότι θα γενοκτονήσουν το σπουδαιότερον έθνος της Ευρώπης (ΕΛΛΑΣ) όταν θα έχουν την απόλυτη δύναμη ώστε να φοβήσουν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους,

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αλέξης Τσίπρας έλαβε σαφή θέση υπέρ της Ρωσίας,στο θέμα της Κριμαίας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έλαβε σαφή θέση υπέρ της Ρωσίας και των κινήσεων της στο θέμα της Κριμαίας, επιτιθέμενος στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γερμανός την Πέμπτη, για τις εξελίξεις στην Κριμαία, αλλά και την ανησυχία του για τις διεθνείς εξελίξεις και τη στάση της Γερμανίας.

ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!!!!/ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΠΛΑΝΟΝ ΒΗΤΑ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΤ ΓΚΡΗΣ ΙΣ ΝΟΤ ΝΤΗΦΙΤΕΝΤ!!!!






.
Κυκλοφορεί ντοκιμανταίρ (Δεδομένον ή Δεδομένον Περιέχομενου) με τον Αλέξη Τσίπρα ν’ αποκαλεί τον «αντίπαλον» του Ηλίαν Κασσιδιάρην «ΨΥΧΟΠΑΘΗ» όταν έλουσε τότες σε τηλεοπτική συζήτηση προ εκλογών την Δούρου με ύδωρ γλυκύν και με πατάξεις ράπισε την Λιάνα Κανέλλη.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Απίστευτη ανακάλυψη! Βρέθηκε υποβρύχια πολιτεία σε ελληνικό νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Απίστευτη ανακάλυψη! Βρέθηκε υποβρύχια πολιτεία σε ελληνικό νησί (ΒΙΝΤΕΟ))

Ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.
Η εικόνα της υποβρύχιας πολιτείας που βλέπετε, δεν είναι σε κάποια εξωτική περιοχή της λατινικής Αμερικής αλλά δίπλα μας. Στην Ελαφόνησο, κοντά στο Παυλοπέτρι και ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.

Η Μέρκελ μας οδηγεί σε Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – Απείλησε τη Ρωσία!

Αχαλίνωτος και αυτοκαταστροφικός ο γερμανικός ιμπεριαλισμός, δίχως να έχει διδαχτεί τίποτα από τις συμφορές που προκάλεσε στο παρελθόν, εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Ρωσίας δια στόματος της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, η οποία μιλώντας ενώπιον της γερμανικής βουλής δήλωσε ότι οι
ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι έτοιμοι να αποφασίσουν κυρώσεις κατά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων και οικονομικών κυρώσεων, στη Σύνοδο Κορυφής που ξεκινά σήμερα.

Οικογένεια ζει σε σπηλιά στο Ηράκλειο – Τους πήγαν στα δικαστήρια γιατί ήταν… αυθαίρετη (ΦΩΤΟ)

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Οικογένεια ζει σε σπηλιά στο Ηράκλειο – Τους πήγαν στα δικαστήρια γιατί ήταν… αυθαίρετη (ΦΩΤΟ))
Δεν έφταναν οι άθλιες συνθήκες στις οποίες αναγκάζεται να ζει η οικογένειά του, μέσα σε μία σπηλιά στο Ηράκλειο, ένας πάμπτωχος 40χρονος αναγκάστηκε να καθίσει και στο εδώλιο, καθώς θεωρήθηκε πως είχε παραβιάσει τη νομοθεσία περί αυθαιρέτων.

ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ .....ΒΓΑΖΕΙ;

Παπαντωνίου: «Ανακριβή και ψευδή τα δημοσιεύματα»
Γράφει ο Ευτιχίδης Γρηγόρης

ΣΧΕΔΙΟ!!!!!
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ , ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (αλλά αφού την κάνει ο Στουρνάρας που είναι και κουμπαρος του) ΚΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΠΕΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η Ε.Ε



Перезахоронение останков 16 членов дивизии "Галичина" прошло 28 июля в селе Гологоры Золочевского района Львовской области.
Участники мероприятия были одеты в форму солдат СС "Галичина" со всеми атрибутами немецких захватчиков (свастика, шлемы, нацистские орлы).

ΠΟΥΤΙΝ: «ΕΛΛΑΣ & ΚΥΠΡΟΣ Η ΝΕΑ ΚΡΙΜΑΙΑ» .






.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΝ: «ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε./ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ. ΑΡΓΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ) Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ Ν’ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟΝ ΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ».

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ



Ψήφο στο ψέμα σου

Την ώρα που κοιμόμασταν με τα τσαρούχια και σκίζαμε τα ιμάτιά μας για το ευρωκόμμα και για τον δημοτικό σωτήρα που θα υπερασπιστεί το νερό και την γη του τόπου μας, πέρασε από την πίσω πόρτα ο νόμος που καταργεί τις εθνικές ταυτότητες. Δεν είσαι Έλληνας πλέον και με το νόμο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ!!!


proetoimasteite-giavto-pou-den-perimenete-paratireiste

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΡΙΜΑΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!!



ΚΡΙΜΑΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Οργή Ισραήλ κατά των ΗΠΑ: Προϋπόθεση το «εβραϊκό κράτος»

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2014/03/Kerry_Netanyahu.jpg
«Ο Τζον Κέρι πιέζει την λάθος πλευρά». Με αυτή τη δήλωση σχολίασε ο Ισραηλινός υπουργός Περιβάλλοντος Τζιλάντ Ερντάν τις πιέσεις που ασκούν οι ΗΠΑ στο Ισραήλ, με πρωτεργάτη τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι, για την συνέχιση και επιτυχή κατάληψη των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινιακής Αρχής.

Η Μόσχα αναγνώρισε την Κριμαία


Με διάταγμά του, που υπέγραψε απόψε ο πρόεδρος της Ρωσίας αναγνωρίζει τη χερσόνησο της Κριμαίας ως "κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος", σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του Κρεμλίνου.

Σοβαρή προειδοποίηση για διάλυση της Τουρκίας !!

AL  

Του Μελέτη Η. Μελετόπουλου

Ο Ερντογάν επανήλθε στο (προεκλογικά συσπειρωτικό για το ισλαμικό του ποίμνιο) αίτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Κάτι που αποτελεί κορυφαία πρόκληση όχι μόνον για τους απανταχού ορθοδόξους, αλλά για ολόκληρο τον χριστιανισμό.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΙΖΕΣ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! 

Από το πρωί τουριστικοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες καταγγέλουν στο makeleio.gr, ότι με εντολη του υπουργου Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλου, έχει απογορευτεί για δέκα μέρες να βγαζουν βίζες σε Ρώσους
τουρίστες και πολιτες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ;


γράφει ο Ευτυχίδης Γρηγόρης

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 6/2/13 ΕΛΕΓΑ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ , ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΕΩΣ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ. (θυμάσαι Μαρία Χ). ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΑΠΕΙΛΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΤΕΦΡΑ!

 Πριν από λίγο,  συνοψίζοντας τα αποτελέσματα του ιστορικού Δημοψηφίσματος για την προσχώρηση της Κριμαίας στη Ρωσία, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Νέα της Εβδομάδας" του κρατικού καναλιού "Ρωσία-1", ο παρουσιαστής Ντμίτρι Κισέλεφ, απείλησε δημόσια τις ΗΠΑ με

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Spetsnaz: Οι σκληροτράχηλοι Ρώσοι κομάντος- Φόβητρο για κάθε αντίπαλο



Αυτοί που βλέπετε στο βίντεο είναι οι περίφημοι Spetsnaz, οι σκληροτράχηλοι κομάντος των ειδικών δυνάμεων του Ρωσικού Στρατού. Φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Η εκπαίδευσή τους επίπονη και ρεαλιστική, όπως φαίνεται και στο αφιέρωμα που τους έκανε η  τηλεόραση…

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την τελική σύγκρουση;

Στα Αμοιβαία συνήθιζαν να λένε ότι οι αποδόσεις του παρελθόντος δεν αποτελούν εγγύηση για τις αποδόσεις του μέλλοντος. Κάπως έτσι, παραφράζοντας θα λέγαμε ότι η στάση των εμπλεκόμενων στην Κρίση της Κριμαίας, δεν αναμένεται να ακολουθήσει τα χρόνια του ψυχρού πολέμου όπου υπήρξε αύξηση των εξοπλισμών και των κατασκοπευτικών δράσεων...

Η στρατηγικής σημασίας Κριμαία



Η Κριμαία, η αυτόνομη δημοκρατία της Ουκρανίας, έχει βρεθεί τις τελευταίες εβδομάδες στο μέσον μίας κρίσης χωρίς προηγούμενο, από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Αυτή η κρίση έχει φέρει τη Ρωσία απέναντι στην Ουκρανία και τη Δύση.

Ψήφισε η ουκρανική Βουλή υπέρ της διάλυσης του κοινοβουλίου της Κριμαίας



Μετά την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ουκρανίας να κρίνει το δημοψήφισμα στην Κριμαία παράνομο, η ουκρανική βουλή ψήφισε υπέρ της διάλυσης του κοινοβουλίου της Κριμαίας.
Η απόφαση υποστηρίχθηκε από 278 βουλευτές, συμπεριλαμβανομένων και των βουλευτών του Κόμματος των Περιφερειών που έχει την πλειοψηφία.

Προκαλούν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης: Ξεσηκωθείτε κατά της Ελλάδας!

Μία νέα απίστευτη πρόκληση από την πλευρά των Τουρκόφρονων της Θράκης: «Ξεσηκωθείτε κατά της Ελλάδας» είναι το μήνυμά τους!....


Μουσουλμανικό κάλεσμα από το DEB για ξεσηκωμό κατά της Ελλάδας

ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Στον προθάλαμο μίας παγκόσμιας σύρραξης μετά από μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση

Οι αντίπαλοι του πολέμου έχουν πάρει τις θέσεις τους

Σκοπός του σχεδίου η επιβολή του χάους και η πρόταση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης

Βίντεο – σοκ από τα φονικά επεισόδια το Ντονέτσκ της Ουκρανίας


2 νεκροί, ένας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και πάνω από 50 σοβαρά τραυτισμάνοι είναι ο πρώτος θλιβερός απολογισμός των πολεμικών συγκρούσεων μεταξύ Ουκρανών ακτιβιστών και Ρώσων αυτονομιστών.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ!











Εν μέσω διαδηλώσεων όπου λειτουργούν ως προκάλυψη η Τουρκία πυρετωδώς ετοιμάζεται να κλείσει τις διόδους της Ρωσσίας προς το Αιγαίον, αν και αντιδράει το ΝΑΤΟ την βάζει εις το πρωτομέτωπον για να δεχθεί αυτή το μετωπιαίον κτύπημα.

Ρώσοι επιστήμονες ανέπτυξαν ασπίδα κατά ακτίνων λέιζερ

leizer-L
Οι επιστήμονες του Κρατικού Πανεπιστημίου Γεωδαισίας της Σιβηρίας ανέπτυξαν ένα «φράγμα για λέιζερ». Πρόκειται για ένα ειδικό φίλτρο που εμποδίζει να τεθούν εκτός λειτουργίας οπτικά συστήματα όταν στοχεύονται από λέιζερ και το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς.

B 17 η Θαυματουργή Αμυγδαλίνη

http://www.terrapapers.com/wp-content/uploads/2012/06/image1.jpg


Vitamin B 17 ή Αμυγδαλίνη (amygdálē, C 20 H 27NO). Μια δυνατή αντικαρκινική ουσία, η  B 17, μια ουσία που με κάθε τρόπο (ολοφάνερο) την πολεμούν, βρίσκεται σε φυσική μορφή και σε πληθώρα, στα κουκούτσια από βερίκοκα και στα κουκούτσια από πικραμύγδαλα, επίσης υπάρχει στο Αμυγδαλέλαιο, στον χυμό από σιτάρι και στον χυμό από φύλλα ελιάς. Το πικραμύγδαλο και τα βερίκοκα, ειδικά τα κουκούτσια τους, είναι πλούσια σε βιταμίνες A, E, B1, B2, B6, B17,  και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη  B 17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της Αμυγδαλίνης.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ!








Δύο τινά συμβαίνουν διά να καλεστούν εις το στράτευμα οι Υπερορθόδοξοι Εβραίοι και αμφότερα είναι σοβαρά και δείχνουν την ίδια έκβαση των πραγμάτων.

Η ειρήνη πνέει τα λοίσθια.

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!





ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

Η Ιαπωνία συν και της κρίσης η οποία την μαστίζει τεχνικά με κόλπα των Νεοταξικών Σατανιστών, πυρετωδώς κατασκευάζει όπλα διά λογαριασμόν των Η.Π.Α./ΝΑΤΟ.

Με αντίποινα απείλησε το Ισραήλ τους Παλαιστίνιους μετά την πυραυλική επίθεση που δέχτηκε

Με αντίποινα απείλησε το Ισραήλ τους Παλαιστίνιους μετά την πυραυλική επίθεση που δέχτηκε
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζιαμιν Νετανιάχου απείλησε ότι η χώρα του θα απαντήσει στην ομοβροντία των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν νωρίτερα σήμερα Τετάρτη, από τη Λωρίδα της Γάζας προς το νότιο Ισραήλ.

Η ΤΑΤΑΡΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ

Ο ηγέτης των Τατάρων Chubarov και των ρωσόφωνων Aksenov εν μέσω επεισοδίων στην Κριμαία
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά , Βρυξέλλες 
Η ημι-επίσημη αρχή των Τατάρων της Κριμαίας ανακοίνωσε  ότι θα σαμποτάρει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος που θέσπισαν για τις 16 Μαρτίου οι φιλορωσικές αρχές της αυτόνομης Κριμαίας.

ΜΠΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. 50% ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ! (Και αν μιλήσεις, θα σε βαράνε και οι ισλαμοφασίστες…)

Το έβαλε η ΓΑΠοσένκο κι η “εγκριτη” ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ (<ποιους μας θυμίζει;) παρέα της..

1204 = 2014






1204 = 2014
Η αριθμολογία και αριθμοσοφία των προγόνων μας δηλοί ότι αριθμοί ή λέξεις με ίδια αριθμιτικά ή λεκτικά γράμματα έχουν την ίδια υποκυριολεκτική σημασία. Επί παραδείγματι, ΠΑΤΡΗΣ = ΣΠΑΡΤΗ αναγραμματιστί.
ΚΑΙ
1204 = 2014 αναγραμματιστί και αντιστροφοαναγνωστί = 4021 και 4102.
2014-1204 = 810 (επίσης 4102-4021= 81 = 9) = 9 = ο τέλειος αριθμός ο ολοκληρομένος ή Αριθμός Του Θεού ήτοι εννέα = εν+νέα = εν+νέον = εν ανανεώσει! Θα γίνει ή αρχίσει ανανέωσις εφέτος;
Μία προφητεία του Μέγιστου της Ορθοδοξίας Προφήτου, Αγίου Κοσμά του Αιτωλού λέγει χαρακτηριστικώς: "Θα είναι όγδοος αιών όταν θα γίνουν αυτά....". Δηλαδή οκτώ αιώνες μετά την πρώτη και ουσιαστική άλωση της Βυζαντινής Ορθοδοξίας των Ελλήνων. Ήτοι από το 1204 εν καιρώ 2014 και συν αυτού έτη μ.Χ..
Εις τους αριθμούς 1204 και 2014 παρατηρούμε ευστάθεια του αριθμού 4 και αναριθμιστική ανάθεση των αριθμών 0,1 και 2. 
 Προσέξετε κάποιες άλλες μαθηματικές συμπτώσεις.

1204-810 =394 μ.Χ., έτος όπου με διάταγμα του αυτοκράτωρος Θεοδοσίου Α΄ η λειτουργία του παγανιστικού διά τον ίδιον ενώ δι' άλλους σύγχρονους όχι, Μαντείου των Δελφών έκλεισε οριστικά. Οι Ρωμαίοι παρέμειναν κάτοχοι της Ιθάκης μέχρι το 394 μ.Χ. ενώ κατά σύμπτωση σημαντική στιγμή διά την Ιθάκη και το έτος 1204 μ.Χ. όταν κατακτήθηκε από τους Ορσινέων.

Θεωρείται από τους ιστορικούς ότι ο κόσμος έγινε χριστιανικός εν έτει 312-394 μ.Χ.. Εν έτει 312 ο Μέγας Κωνσνταντίνος είδε το όραμα: " εν τούτω νίκα" ενώ το 394 απαγορεύτηκε η πολυθεϊστική θρησκεία από το Μαντείον των Δελφών και έγινε έδρα επισκοπής. Το Μαντείον το Δελφόν συνειδητώς ή ασυνείδητως αφέθηκε με τρεις στύλους συμβολίζονταν Την Αγίαν Τριάδαν!!!!

Από το 312 έως το 394 έχουμε 82 έτη και σχεδόν τριανταέναν αναλόγως δε και του μηνός 81 έτη όπως και αναλόγως των μηνών μεταξύ των προαναφερόμενων άλλων ημερομηνιών όπου η διαίρεση τους  έχει αποτέλεσμα 81. 

Έχουμε 81 ή 82 έτη από το 312 έως το 394 και 810 έτη έως το 1204 και άλλα 810 έως το 2014, ήτοι 810Χ2=1620+81 (ή 82) = 1701 (1702) αν όλα τούτα προλέγουν κάτι σημαντικόν διά τους μυημένους αριθμολόγους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
 
 
 
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Βρέθηκε το Βoeing - Πλήρες ρεπορτάζ !!



Στα στενά της Μάλακα, στις δυτικές ακτές της Μαλαισίας, υποστηρίζει ο στρατός ότι εντόπισε -μέσω ραντάρ- ίχνη του μπόινγκ 777 με 239 επιβαίνοντες που αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες.

ΒΙΝΤΕΟ: Χουντής: Δεν καταργείται τελικά η ελεύθερη ανταλλαγή και διατήρηση σπόρων από τους αγρότες!


ΒΙΝΤΕΟ: Χουντής: Δεν καταργείται τελικά η ελεύθερη ανταλλαγή και διατήρηση σπόρων από τους αγρότες!
Μπήκε φρένο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην πρόταση της Κομισιόν για την κατάργηση της ελεύθερης ανταλλαγής και διατήρησης σπόρων από τους αγρότες.