Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΕΣΦΑΞΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Έπαθαν χοντρή πλάκα σήμερα οι εργάτες που δουλεύουν στο εργοτάξιο ανέγερσης του  Τεμένους στον Βοτανικό αντικρίζοντας σήμερα το πρωί, διάσπαρτες γουρουνοκεφαλές στον χώρο!!!! 
Ανατριχιαστικό μεν αλλά θεωρείται ως η αποτελεσματικότερη μέθοδος για την αποτροπή ανέγερσης Τζαμιών και αυτή η πρακτική εφαρμόζεται και έχει λάβει χώρα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης από την Ισπανία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ιταλία μέχρι την Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία και την Σουηδία!

 Μόλις μάθουν οι ταλιμπάν πως ο χώρος ανέγερσης Τζαμιού "μαγαρίστηκε" από το αίμα χοίρων, εγκαταλείπουν την περιοχή. 

Απαγορεύει το Κοράνι την ανέγερση Τζαμιού σε "μαγαρισμένους" χώρους. 

Το έμαθαν άραγε οι δικοί μας οι ταλιμπάν;  Η τρομερή πλάκα είναι πως θα  αποκρύψουν το γεγονός τα τσοντοκάναλα με κάθε τρόπο ώστε να μη μαθευτεί το γεγονός από τους ταλιμπάν... αλλά θα το μάθουν αργά ή γρήγορα... Και καλό θα είναι να το μάθουν τώρα γιατί αν το μάθουν αργότερα που θα έχει χτιστεί το Τέμενος, θα πρέπει να το γκρεμίσουν.... μπουαχαχαχα

Προσωπικά δεν το βλέπω ως πρόβλημα.  Μπορεί να ανεγερθεί το Τέμενος στην Εκάλη, το Καστρί, το Ψυχικό, την Πολιτεία, το Καβούρι, την Γλυφάδα, το Ελληνικό, την Βάρκιζα, τέλος πάντων έχουμε πολλούς χώρους, χλιδάτους μάλιστα, που μπορεί να αναγερθεί το Τέμενος. 

Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα οι φιλανθρωπούληδες που σήμερα υποστηρίζουν την ανέγερση του Τεμένους στον Βοτανικό. Τι Βοτανικός, τι Καστρί, τι Ψυχικό και Εκάλη; Το ίδιο είναι αφού ο Αλλάχ  μπορεί να λατρεύεται το ίδιο όμορφα, είτε στον Βοτανικό, είτε στα χλιδάτα προάστια που ψηφίζουν μάλιστα κατά κόρον πχ ΣΥΡΙΖΑ που ως γνωστόν υποστηρίζει την ανέγερση Τζαμιών, όπως ο Δήμος Ψυχικού - Φιλοθέης που έχουν βγάλει και Δήμαρχο Συριζαίο..Τι πιο όμορφο από ένα Τέμενος στο Ψυχικό - Φιλοθέη;
 

. ΥΓ. Το βίντεο προέρχεται από δημοσίευση - ανάρτηση του Makeleio.gr



πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου