Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ!

 

Τα παρακάτω αποκάλυψε ο Γ. Πάλμος στο προχθεσινό φύλλο της «Ε.Ω» κι αν μη τι άλλο είναι συγκλονιστικά:
Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκοπής της Μακεδονίας από την υπόλοιπη Ελλάδα και δημιουργίας νέου κράτους, στο οποίο θα περιλαμβάνεται η ελληνική Μακεδονία, η σερβική Μακεδονία και η Βουλγαρία! Θυμίζουμε ότι οι βάσεις για το θέμα είχαν τεθεί από τον Τίτο.
Υπάρχει πρόγραμμα μεταφοράς πολλών εκατομμυρίων αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη και δημιουργίας μιας πόλης, περισσότερων των 5 εκατομμυρίων κατοίκων! Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται “Bulgravia” και βρέθηκε σε υλικό που κατέσχεσε το 1991 στα Εξάρχεια, ο τότε αντιεισαγγελέας Αγγελής.
Στόχος του προγράμματος είναι η αποκοπή της Μακεδονίας από την Ελλάδα και ο περιορισμός των συνόρων της στον Όλυμπο. Η ονομασία του νέου κράτους θα είναι “Bulgravia” ή Μακεδονία και θα εξελιχθεί ως εξής: Όταν ο αριθμός των αλλοδαπών στην Θεσσαλονίκη θα ξεπεράσει το 35% των κατοίκων της συμπρωτεύουσας, θα ξεσπάσουν μεγάλες ταραχές στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αυτό θα έχει ως συνέπεια να κληθεί το ΝΑΤΟ  για να επιβάλει την τάξη την οποία θα αδυνατεί να επιβάλει η ελληνική κυβέρνηση.
Μετά από αυτό, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο “Bulgravia”, θα γίνει ψήφισμα αυτοδιάθεσης που θα πετύχει η πλειοψηφία των αλλοδαπών και με το οποίο θα ζητήσει την απόσχιση από την Ελλάδα και την ανεξαρτητοποίησή τους!
Κατ’ αυτό τον τρόπο, οι σχεδιαστές-παγκοσμιοποιητές της νέας τάξης πραγμάτων, οραματίζονται την ανάδειξη ενός κράτους-«εμπορικό κέντρο» των Βαλκανίων και βιομηχανικό άξονα με βαλκανική πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.
Μήπως οι ταραχές που σημειώθηκαν στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008 αποτελούν μία πρόβα-τζενεράλε για το πώς σχεδιάζονται ανάλογες ταραχές χάους και στην Θεσσαλονίκη;
Σχετικό με το “Bulgravia” θέμα παρουσιάστηκε στην ΕΤ3 όπου οι παρουσιαστές υποστήριξαν ότι στην Θεσσαλονίκη το 1912 οι Έλληνες αποτελούσαν μόνο το 12,5% του πληθυσμού και ότι δια της … «γενοκτονίας» και με… φασιστικές μεθόδους βίας εξεδίωξαν Βούλγαρους, Εβραίους και Τούρκους, καταφέρνοντας έτσι οι Έλληνες να κυριαρχήσουν στη Θεσσαλονίκη! Και η αντίληψη αυτών των κύκλων που προωθούν το σχέδιο “Bulgravia” είναι ότι για να εξιλεωθεί η Ελλάδα γι’ αυτό της το «κακούργημα», θα έπρεπε αυτοί οι πληθυσμοί να γυρίσουνε πίσω! Έτσι υποτίθεται ότι θα αποκαθίστατο το δίκαιο, πράγμα που υποστήριξε ο δήμαρχος κ. Μπουτάρης αλλά και οι δημοσιογράφοι της ΕΤ3!!!
Καταλάβατε πού πάει το πράγμα για τη χώρα μας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου