Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗΣ ΜΟΣΣΑΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΝ!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟΝ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Ο πρώην Υ/Ε  Νεοκλής Συλεικιώτης της πρώην κυβερνήσεως Δημήτρη Χριστόφια ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε την πύλη στους Μουσουλμάνους μετανάστες/λαθρομετανάστες για να κατακλύσουν την Κύπρον, υπό τας ευλογίας του αρχιερεύς Χριστόφια, της Αρχιερατικής Αντιελληνικής Χορωδίας της Μασσωνίας, υπό της ανοχής και υποβοήθειας του συναρχιερεύς νυν προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και σύσσωμου του ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟΥ υψηλά ιστάμενου μυημένου στην προδοσία του Τεκτονισμού κόσμου!!!!

Ο Αίσωπος πήγε στην παραλία της Μικρασσίας και επέστρεψε στον αφέντη του λέγοντας του πως είναι εύκαιρη. Όταν ο αφέντης του πήγε στην παραλία είδε κοσμοσυρροή και ερωτώντας τον Αίσωπον αν παίζει κανέναν παίγνιον μαζί του, ο σοφός γέροντας του έδειξε έναν λιντέριν (μεγάλον λίθον ικανόν για να μετακινηθεί όμως) και του είπε πως όλοι κουτσούβλησαν επάνω του αλλά κανείς δεν είχε την ανθρωπιά να το μετακινήσει. Χαχαχαχαχα! Στην Κύπρον υπάρχει κάποιος που να μην έγινε από Έλλην Αντιέλλην;;;; Πού να μην τον επηρεάζει και ελέγχει διά της θελήσεως του πλήρως η Μασσωνία;;;; Έχει διαβρώσει τα πάντα πλέον και στην Ελλάς….
Έχουμε πέραν των εκατών χιλιάδων μεταναστών/λαθρομεταναστών στην Κύπρον τους οποίους κανόνισε ο Σ. Συλεικιώτης και λέγεται πως τις αιτήσεις για την κυπροποίηση τους ή την παραμονή τους στην Κύπρον ήλεγχε με κάποιον νόμιμον τρόπον από γραφεία ο αδελφός του και η γυναίκα του ίσως να είναι αισχρά συκοφαντία!!!! 

Ο συγγενής του Νίκος Αναστασιάδης «εθνικόφρων» στα λόγια μας ανακοίνωσε την Πολυπολιτισμικότητα από την πρώτη νύχθα της εκλογής του. Πρόκειται για το εκλεπτυσμένον ελληνιστί όνομα του αίσχους της προδοσίας των Ελληνοκυπρίων, αφού θα όλοι οι σκύλοι θα έχουν δικαιώματα εις την Μεγαλόνησον εκτός εξ εκείνων όπου εντάσσονται εις τον τακτικόν της νόμιμον στρατόν ήτοι τους Ελληνοκύπριους!!!! Πως θα γίνει;;;;

Αφού τα Μνημόνια φέρουν την πλήρην σήψη της ευμάρειας και επιβίωσης των Ελληνοκυπρίων θα φέρουν την ψευδαίσθηση της επανάκαμψης διά του νέου Σχεδίου Ανάν/Αναστασιάδη (αφού λέγεται πως ήταν ιδέα του εν μέρει το όλον σχέδιον!!!!) με άλλον όνομα και αυτόν θα συνοδεύεται με Λύση Διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως άλλωστε προνοούσαν και τα πέντε Σχέδια Ανάν του 2004 μ.Χ. που ο Γλαυκος Κληρίδης «εκλιπαρούσε» να του δώσουμε δεκαέξι μήνες να το υπογράψει και να φύγει εις κοντινή χώρα (εννοούσε το Ισραήλ) για να ζήσει ειρηνικώς. Ο Κληρίδης ήταν και ο ιδεάτης της μεγαλοϊδεάτικης ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Συν του σύγχρονου Σχεδίου Ανάνα θα μας τάξουν κέρδη από τα πετρέλαια θα μας παρουσιάσουν και ενδείξεις, όπως αυτές που μας διαφήμιζαν οι τράπεζες ανά καιρούς για να καταθέσουμε τα χρήματα μας τα οποία τώρα απωλαίσαμε και άλλα κουρουφεξαλλα που παρουσιάζαν διατακτικά διάφορες κυπριακές κυβερνήσεις για να εμπαίζουν και ξεγελούν διαδοχικά τον λαόν οδηγόντας τον από πλάνη εις πλάνη μέχρι να εξαφανιστεί ως ελληνική συνείδηση.

Στην διάρκεια της πενταετίας του Ν. Αναστασιάδη θα γίνουν τα αίσχιστα βάσει προγράμματος που είναι η συνέχεια και η σκυτάλη των όσων έγιναν επί προεδρίας Δ. Χριστόφια και αμφότεροι οι πρόεδροι γνώριζαν εκ των προτέρων τι θα κάνει έκαστος και πως θα το κάνει όπως και τον ρόλον των κομμάτων τους ανά έκαστον στάδιον του επισοδίου του τραγικού έργου της ΑΦΕΛΛΗΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ όπου ξεκίνησε από το 1950 μ.Χ. όταν οι ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΞΙΩΑΝ ΕΝΩΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ!!!! 

Το ΑΚΕΛ θα παρουσιαστεί υπερδυσαρεστημένον με την στάση του ΔΗΣΥ και του Αναστασιάδη και θα προτείνει στις Βουλευτικές Εκλογές τουλάχιστον έναν Εβραιοτουρκοψευδομουσουλμάνον Μασσώνον Βουλευτήν. Ύστερα στις επόμενες Προεδρικές Εκλογές θα συσστρατευτεί με «τουρκοκυπριακά» κόμματα και θα υποστηρίξει Ψευδοτουρκοκύπριον Κρυπτοεβραίον Μασσώνον Πρόεδρον ο οποίος θα εκλεγεί επειδή θα έχει ως ανθυποψήφιους έναν αδύναμον «ίππον» εκ του ΔΗΣΥ τύπου Σταύρου Μαλλά ούτως ώστε ακόμη και όταν τρέξει μόνος του με δυσκολία να τερματίζει δεύτερος με το αζημίωτον να παίξει τον ρόλον του χαμένου και έναν ανθυποψήφιον που θα εμπαίζει τους Νεοεθνικόφρονες και Εθνικόφρονες της Κύπρου, ο οποίος θ’ αγωνιστεί αλλά ο ρόλος του είναι να του λείψει η βενζίνη και να «πέσει» «ηρωικά» στον βωμόν των σκοπιμοτήτων όπου δήθεν θα τον στενοχωρούν όπως και τους αληθώς Εθνικόφρονες. Τουτέστιν και επίσημα οι Ελληνοκύπριοι θα το χωνέψουν πως η Αλεξανδρεττοποίηση της Κύπρου εγένετο έμμεσα εξ ιδίων διά της λάγνας φιλοκομματίας τους έκαστος προς την ιδιαίτερης αγάπης του μανδρός και τότε τετέλεσθαι η Κύπρος εχάθην ως Ελληνίς!!!!

Να σας ειπώ και την συνέχεια;;;; Διά χάριν της απλότητος δηλαδή της οκνηρίας και της σωστής και γρήγορης εκμάθυνησης της θρησκευτικής ημών αγωγής θα παραμεταφραστεί η δοξολογία και το Ευαγγέλιον Του Χριστού εις την δημοτική με τρόπον όπου θα μας εκκόψει από την αρχαϊκή και το πείσμα μας εις την αρχαία γλώσσα που προάγει ημάς εις την εθνική συνείδηση και την επιθυμία δι’ αγώνες!!!! Όση δοξολογία βυζαντινή δεν παραμεταφραστεί εντός ολίγων δεκαετιών/ετών θα ξεχαστεί πλήρως αφού δεν θα εκμαθαίνεται και αργά αλλά σταθερά θα την εξαφανίζουν. Εμπόδιον αποτελεί τω Αγίω Όρος δι’ αυτού έβαλαν τον Μασσώνον Βλαδίμηρον Μπούτιν να χύσει χρήμα σε κάποιες Μονές για να φέρει διχόνοια μεταξύ τους, όπως τώρα η διχόνοια μεταξύ της Ιεράς Μονής Εσφυγμένου όπου παράγουν τα πάντα με τα χέρια τους και έχουν ως σύνθημα τους ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!! Δεν λέμε ότι οι άλλες Μονές είναι αιρετικές αλλά εσπάρθησαν ζιζάνια πίκκας, ανταγωνισμού και παράπονου έντεχνα μεταξύ τους. Επίσης η γλώσσα μας εν Ελλάδι και εν Κύπρω θα εξευτελισθεί πλήρως προωθώντας και επίσημα πρώτα στην Κύπρον την κυπρογκρηκινγκλιζζζ και τότε ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ!!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΣΕ!!!!! ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΫΛΟΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ «ΨΕΥΔΟΝΙΚΗΣΟΥΝ»!!!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΑΠΟΘΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΡΩΟΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ή ΘΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ;;;; ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΥΠΕΡΑΓΓΕΛΟΙ!!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΛΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΝ ΚΑΤ’ ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΙΘΕ ΔΙ’ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΛΑ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου