Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΟΡΟΪΔΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΣΙΠΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, Η Ε.Ε.Ε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΤΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠΠΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!



.
Ένας φίλος μου έλεγε ότι ο Τσίπρας θ’ αντέξει 5 μήνες και ύστερα θα κάνει κωλοτούμπα, έκανε ήμισυκωλοτούμπα άρα τε δικαιώθηκε κατά το ήμισυ. Βεβαίως το άλλον ήμισυ μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα ή να τα ανατρέψει υπέρ μας, από σκοπόν που δεν το βλέπω αφού δεν έχουμε προγραμματισμό ή από τύχη ή Θεία Παρέμβαση.
.
Κατηγορούσα τον ΣΥΡΡΙΖΑ εξ αρχής ως προδοτικό κόμμα και ότι θα ξερριζώσει την Ελλάδα σύρριζα ελπίζω να μην επαληθευτώ, τον υποστήριξα τις έσχατες 20 ημέρες, αλλά η βάρκα του άρχισε να εμβάζει νερά. Τον πιέζουν αλλά δεν νομίζω να μην είναι ματτώνος αφού από τα 17 του έτη ήταν διάσημος ως πρόεδρος των μαθητών ανά τη Ελλάδα. 
.
Αυτά που συμβαίνουν τώρα στην Ελλάδα συνέβησαν περύσι στην Κύπρο, όπου ψηφίζονταν ΟΧΙΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ Ή ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ την μία ημέρα και την άλλη η Βουλή των Προδοτών άλλαζε υπερκωλοτουμπιστικά την απόφαση της, όλοι τους βολευμένοι και ως επί τω πλείστον κλέπτες και εξαγορασμένοι. 
.
Ο Τσιπροειδές με το δημοψήφισμα ενέμπαιξε τον ελληνικό λαό αφού με το να δεχθεί το μνημόνιο είναι ως να περιπαίζει, καταργεί και χέζει την δημοκρατία, και τον λαό, εκτός και αν ήθελε την υποστήριξη του ελληνικού λαού να εμπαίξει τους Εβραιοευρωπαίους μέχρι αργότερα. Του δόθηκαν 100 ημέρες παράταση, σ’ αυτές η Ρωσσία μπορεί να ετοιμάσει σχέδιον καταστροφής των εχθρών της και συνεχθρών της Ελλάδος διότι πλέον έχουμε τους ίδιους εχθρούς με τους Ρώσσους είτε τυχαία είτε ΜΗ ΤΥΧΑΙΑ!!!! ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΗ Η ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΡΩΣΣΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΜΦΙΓΓΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ. 
.
ΕΙΣΗΓΟΥΜΕ όπως προτείνουμε εις την Ρωσσία να αναλάβει το χρέος μας και να το αποκόψει από τους Εβραιοευρωπαίους σε είδος υγραερίου και άμεσα να ενωθούμε με την Ρωσσία με κοινό στρατό, κοινή θρησκεία, κοινούς γάμους, κοινή οικονομία, να γεμίσει το Αιγαίο μας και η Κύπρος μας ρωσσικά υπεροπλικά μάγκικα επιτεύγματα. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΤΩΝΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΜΑΤΤΩΝΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΡΑ ΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΧΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!!
.
Η ηλίθια ρήση μένουμε Ευρώπη, είμαστε Ευρωπαίοι και άλλες γλοιώδεις αφάνταστες και ρηχές ατάκες να μην μας επηρεάζουν. Καλά ρε Έλληνα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Ε.Ε.Ε.;;;; ΥΠΗΡΧΕ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.!!!!
.
Ευρώπη υπάρχει μόνον με ανοικτά τα σύνορα ώστε να φεύγει όλον το χρήμα από τις περιφερειακές χώρες και να καταλήγει σε τράπεζες ματτώνων; Ώστε να μην παραμένει χρήμα εντός της χώρας π.χ. Ελλάδος και να μας δανείζουν (δήθεν, αφού στις τράπεζες το δανείζουν) το χρήμα που εξωτερικεύεται χωρίς έλεγχο και αφορολόγητο; Όταν υπήρχε η δραχμόλιρα αναγκάζετο ο πλούσιος να επενδύσει εντός της χώρας διότι το χρήμα εκτός της χώρας ήταν άχρηστο, τώρα πειάνει το ευρώ και το παίρνει στην Αγγλία, στην Γερμανία, στην Γαλλία και μένουν Ελλάδα και Κύπρος χάσκωντας!!!!
.
ΕΞ ΕΥΡΕΤΕ, διατί η Ε.Ε.Ε δεν θέλει την έξοδον της Ελλάδος από την φωλειά της; Δεν θα μπορεί να της επιβληθεί απόλυτα, τόσο κόπο έκανε να ξεγελάσει τόσων πολλών χωρών, και θα τις αφήσει ελεύθερες από την μία ημέρα στην άλλη; Εκτός και θα μας αφήσει ελεύθερους για να μας πολεμήσουν οι Τούρκοι κατά την εντολή της Ε.Ε.Ε. και έπειτα να μας πει: «είδατε, φύγατε από το μανδρί και σας έφαγαν οι λύκοι, όπως μα φοβέριζε ο μεγάλος ματτώνος Γλαυξ Κληριδιεύς». 
.
Αφού εδραιωθεί η κυριαρχιά της Ε.Ε.Ε. εις τις εθνικές υποστάσεις των κρατών/εθνών και τις εξαφανίσει θα κάνει δώρον εις τους υπήκοπους μικροψήγματα = τσιππάκια. Εξεύρετε ται δικαιώματα σας με τσιππάκια, χαχαχαχα;;;;;
.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 
.
Δεν θα έχετε ιδιοκτησία άρα τε πλήρης κομμουνισμός, αν έχετε ό,τι έχετε θα είναι δανεικό αφού θα σας το αφαιρούν μέσω μικροψήγματος ανά πάσα στιγμή ακόμη και για να κάνουν χάζι. Θα σας εκπονούν πόνους, μαστούρες, τρέλλα όπως τα ζόμπυ με τα βιντεοπαιχνίδια όπου σκοτώνονται ανθρώποι για χάζι, θα σας κάνουν ή αποκάνουν ομοφυλόφιλους, θα σας ιατρεύουν ή αρρωσταίνουν, θα σας αφήνουν ξύπνιους ή θα σας αποκοιμίζουν παρά τη θέληση σας, θα σας διατάσσουν να κάνετε πορεία 100 χιλιόμετρα τα μεσάνυχτα έτσι για να βλέπουν κωμωδία, θα γαμάτε συγγενείς και παιδιά, θα υβρίζετε Τω Αγίω Πνεύματι!!!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΝ;;;; ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ 2000 ΕΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟΝ ΜΑΣ!!!! 
.
Δεν κατανοείτε ότι δεν θα έχετε προσωπικότητα, αξιοπρέπεια, δικαιώματα, ψυχή;;;;; Δι’ αυτού όστις το βάλει δεν θα μπορεί να σωθεί και εν τέλει θα ζηλέψει της Εκκλησίας Του Χριστού όπου θα την πάρει ο Ίδιος και θα την φυγαδεύσει σε ερήμους, οροσειρές, υπερχιόνια και ζούγκλες. Άγιοι ανθρώποι που θα καταδιώκονται από τον Αντίχριστο θα βλέπουν σε οράματα ως να είναι παρόντες τα ζόμπυ της υπόλοιπης ανθρωπότητος ήτοι της ψευδοανθρωπότητος με το μικροψήγμα κατάργησης της ανθρώπινοψυχικής υποστάσεως. Θα πάρουμε και άλλες προειδοποιήσεις, όσοι πιστοί προετοιμαστείτε ινά σωθείτε. Θα χαλαστούν και θα βομβαρδιστούν όλα τα κτήρια όπου θυμίζουν Αρχαία Ελλάδα και Χριστιανισμό.... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. Επειδή προσεύχοντε ολίγοι καθυστερεί το πράμα αλλά θε νάρθει αργά ή γρήγορα έστω και αν χρειαστεί να περάσουν 3,500 έτη.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου