Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΙΚΟ: ΜΕΘΕΤΕ ΠΩΣ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΠΟ 3Ε!!!!

 

ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΙΚΟ: ΜΕΘΕΤΕ ΠΩΣ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΠΟ 3Ε!!!!
.
«Θἄρθη πρῶτα ἕνα ψευτορωμαίϊκο· νὰ μὴ τὸ πιστέψετε· θὰ φύγη πίσω». Προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού του οποίου οι προφητείες θα μπορούσαν να γίνουν κινηματογραφική ταινεία προόρασης. Το ψευτορωμαίϊκο προφανώς είναι το νυν ελληνικό κράτος το οποίον θα φύγει πίσω απ’ εκεί όπου ήρθε, ήτοι την αρωγή των Ιουδαίων της Ευρώπης ώστε να χαλαστεί η Οθωμανική Αυτοκρατορία που ήταν εμπόδιον εις τα σιωνιστικά σχέδια. Η κυπριακή παροιμία το προορίζει: «για το χαττήρι της βασιλιτζειάς/βασιλικού (Σιών) πίνει η γλάστρα το νερό (Ελλάς)» αφού καταστράφηκε η Οθωμονική Αυτοκρατορία. Μας χρεώνουν οι Εβραίοι μάλιστα ότι έχουμε πολλά εδάφη και πρέπει να τα χάσουμε, τέτοια λόγια κυρκλοφορούν σε συνέδρια..
.
Χάσαμε 1,500,000 ανθρώπους εν έτει 1821 μ.Χ. διά το χαττήρι μίας ψευδοελευθερίας, αν είμασταν ενωμένοι με οικονομικούς ρυθμούς αλληλεγγύης σήμερα θα είμασταν 40,000,000 εκατομμύρια και με αμύθητα πλούτη. Ο πληθυσμός που χάθηκε ευνόησε τους Εβραίους και τους Ευρωπαίους. Μετά χάσαμε 2,500,000 εκατομμύρια ψυχές εις τον Α΄ΠΠ και τον Εμφύλιο Πόλεμο με ωφέλειους τους Εβραίους και Ευρωπαίους πάλαι. Λοιπόν, με απλά λόγια, σύντομα, αποκαλύφθηκε πως οι νίκες μας δεν ήταν και τόσον νίκες όσον αφορά το έθνος, την ποσότητα και την επιβίωση του, αλλά μικρής διάρκειας καλή για τα άτομα όπως εμείς.
.
Ετοιμάζεται μία Δεύτερη Μικρασσιατική Καταστροφή από την Ε.Ε.Ε. = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει όλα τα σενάρια έτοιμα ώστε κάθε πρωθυπουργός ή Έλληνας ότι και αν επιλέξει να είναι παγιδευμένος και εν τέλει να φαίνεται προδότης, προσπαθώντας να επιλέξει «το μη χείριστον βέλτιστον» αν και τέτοιον δεν υπάρχει. Θυμάμαι το καθηγητή της Φυσικής Μακρίδη που μας έδωσε ανά χείρας πέντε διαφορετικών σχημάτων βάρη ώστε να μετρήσουμε με τον νου μας ποίον ήταν βαρύτερο, εν τέλει ήταν όλα τα ίδια, και ο νοών νοείτο. Ο λόγος της αποτυχίας μας είναι ότι δεν έχουμε βαθύτερο σχέδιον δράσης ως Έλληνες αλλά κομματική δράση όπου ψευδοαντιμετωπίζει καλοστημένες παγίδες δοκιμασμένες και πλεγμένες δεκαετίες σε ολίγες ημέρες ή μήνες άμα αναλάβει την διακυβέρνηση, ώστε να πειάνεται αδαής και αδιάβαστη. Τούτος είναι ο λόγος της αποτυχίας όλων των κυβερνήσεων, είτε επειδή είναι προσυνεννοημένες στην αδικία της προδοσίας είτε επειδή παγιδεύοντε ώστε να αποφασίσουν ποίον βάρος είναι το ελαφρύτερο.
Αν η Ελλάδα παραμείνει εντός Ε.Ε.Ε. θα της επιβληθεί κυριολεκτική εξαθλίωση, πείνα, υπερταπείνωση, ώστε να εξοντωθεί ο ελληνικός λαός και να μην γεννοκοπάει. Αν η Ελλάδα αποχωρήσει τότε θα οικειοποιηθούν οι Τράπεζες τις καταθέσεις, θα κηρύξουν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ ιδεολογιών και μεταναστών εχθρών του έθνους, πόλεμο από Αλβανούς και Τούρκους που θα απαιτήσουν την Θράκη και άλλα μέρη και η Ε.Ε.Ε θα μας λέγει, αν είσασταν στην αγκαλιά μας, δηλαδή αν παραδίσαμε σ’ αυτούς την Πατρίδα δεν θα την έπαιρναν οι Αλβανοί, Τούρκοι και άλλοι οι οποίοι εργάζονται για την Ε.Ε.Ε. και θα την πάρει από τα χέρια τους ούτως ή άλλως. Η οκκά έχει 400 γραμμάρια όπως λέγει το ρητόν.
.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε διαχρονική πολιτική και δρούμε αναλόγως των περιστάσεων, άρα τε, όποια απόφαση και πάρουμε εις οιανδήποτε δειλημματική περίσταση είναι εσσφαλμένη διότι οι Εβραίοι και Ευρωπαίοι παγιδεύουν και τους δύο ή περισσότερους δρόμους, δηλητηριάζουν όλα τα δολόματα όπου μας προσφέρουν. Στον Τσίπρα επί παραδείγματι, φανέρωσαν μέρος της παγίδας την κατάλληλη στιγμή ώστε να τον κάνουν να υποκύψει, έτσι κάνουν σε όποιον προσπαθήσει να αντιδράσει αν δεν είναι δηλαδή ήδη ικανός υποκριτής/θεατρίνος ιδικός τους.
.
Το βαθύτερο ψυχικό σύμπλεγμα κυριολεκτικής κατωτερότητας είναι ότι δρούμε πάντοτε με τα ΤΡΙΑ ΟΥ = ΚΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥ = ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ = ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΡΘΕΙ από τις λέξεις κουτός+ρουν.
.
Το μεγαλύτερο όπλο της πολιτικής και της στρατιωτικής είναι ο ΔΟΛΟΣ. Οι Εβραίοι το συνειδητοποίησαν έκτοτε όπου εφαρμόσαμε τον ΔΟΥΡΕΙΟΝ/ΔΟΥΛΕΙΟΝ ΙΠΠΟΝ. Για να μπορείς να το εφαρμόσεις αυτόν πρέπει να μην εκτιμάεις τον άνθρωπο ή τον μη σύνεθνον, ήτοι να πιστεύεις πλήρως εις το πας μη Έλλην βάρβαρος και ακόμη χειρότερα εις το πας μη Έλλην κτήνος ή κάτι άλλον αντίστοιχον, όπως οι Εβραίοι όπου θεωρούν ζώα τους μη Έλληνες, ώστε να μην ριζώσουν φυτά ενοχής και τύχης στην ψυχή, να βλέπεις μη σύνεθνον και να σου φαίνεται κατώτερος από κουνέλι, όπως τους Εβραίους, να γιατί νικούν. Πολλοί Έλληνες από την αρχαιότητα ήσαν αυτής της σκέψης όπως οι Σπαρτιάτες εκ των οποίων κατάγονται οι Ιουδαίοι, ενώ άλλο Έλληνες ανάπτυξαν ένα φιλάνθρωπο παναθρώπινο συναίσθημα όπως του Χριστιανισμού που αφίχθηκε αργότερα.
.
Όταν αγαπάς τον εχθρόν σου είναι ωσάν να προσυπογράφεις την επιβίωση του εχθρού σου και την εξαφάνιση του εαυτού σου, αυτό σου εκδωρίζει την αιωνιότητα του Παραδείσου αλλά την εξαφάνιση από προσώπου Γης ως επί τω πλείστον. Στην Ανατολή Βουσισταί λένε πως υπηρετούν τους Λευκούς Τουρίστες επειδή για να είναι σ’ αυτήν την θέση οι Ανατολίτες σημαίνει ότι ως ψυχές αδίκησαν τις ψυχές που γεννούνται Λευκοί σε τούτη τη ζωή, μπορεί εμείς οι Έλληνες να πληρώνουμε αδικίες, εγκλήματα και κρίματα μακρυνών προγόνων, να κόβουμε αμαρτίες δηλαδή.
.
Αν η Ελλάδα φύγει από το Ευρώ θα την εύρει πόλεμος 100% αργά ή γρήγορα, αν παραμείνει θα την εύρει αφανισμός από την πλήρη εξαθλίωση. Υπό τας περιστάσεις η πρώτη είναι καλύτερη διότι η βία του πολέμου μπορεί να φέρει και άλλους εμπλεκόμενους ενώ η βελούδινη βία της πείνας φαντάζει ειρήνη και ψευδοδυστυχία, δεν θυμώνει άλλους, δεν τους συγκινεί να εισβάλουν στον πόλεμο ή να υποστηρίξουν τα συμφέροντα τους που μπορεί να συνάδουν με την επιβίωση μας.
.
Όλα αυτά ας σκεπτόμαστε εθνικά, αν σκεπτόμαστε ατομικά συμφέρει να υποκύψουμε σε ό,τι βαθύτερο θέλει η Ε.Ε.Ε. ήτοι απάρνηση θρησκείας Χριστιανισμού, ο Χριστός είπε ότι θα σας καταδιώξουν με λύσσα έναντι της πίστης σας σ’ Εμένα, αυτό είναι όλο, αλλά αν ακόμη αρνηθούμε Τον Χριστόν δεν τους αρκεί, θέλουν να αρνηθούμε και την Αρχαιότητα, και το όνομα μας και την Πολυθεϊκότητα μας και εν γένει εν τέλει τα γονίδια μας, συνεπώς ό,τι και αν αρνηθούμε δεν τους αρκεί, τους αρκεί μόνον ο πλήρης αφανισμός μας, βεβαίως δεν συσστήνω ν’ αρνηθούμε τίποτε, προς Θεού, συσστήνω να ενισχύσουμε την Πίστη μας σε ό,τι έχουμε.
.
Παλαιότερα χύναμε αίμα για να επιβιώσουμε, τώρα το φυλάγουμε αλλά είμαστε άτυχοι, τότε έπρεπε να το φειδωλούμε διότι δεν υπήρχαν μικροψήγματα/μικροτσιψς ενώ τώρα πρέπει ν’ αγωνιστούμε τουναπάλιν όπως πριν διότι ούτως ή άλλως αν μας βάλουν μικροψήγματα μετά από μεγλάη πείνα ή για να είμαστε μέλη της κοσμικής κοινότητας δεν θα έχουμε καμμία εθνική, θρησκευτική, προσωπική, ανθρωπιστική, αξιοπρεπή ψυχική ταυτότητα.
.
Μοναδική πιθανότητα να φύγουμε από την Ε.Ε.Ε. και να εφαρμόσουμε εκείνον όπου φωνάζουμε στις ιορτές, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, να στερηθούμε όπως οι προγόνοι, για να σώσουμε την Πατρίδα, την Αξιοπρέπεια, το Γένος. Ή ΔΕ ΜΗ ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ Ή ΝΕΚΡΟ.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου