Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!!!! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Σ’ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ


ΒΟΜΒΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!!!! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Σ’ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ
.
Είχαμε επισημάνει τις προάλλες ότι με τους Τούρκους αντέξαμε 400 έτη με τους Ευρωπαίους ούτε 40 και θα μας εξαφάνιζαν, επιβεβαιωθήκαμε. Κατά συνέπεια, έξοδον από την Ε.Ε.Ε. μόλις μπορέσουμε και έχουμε και συμμάχους, ακόμη και χωρίς συμμάχους, αν πρέπει να περάσουμε λιτότητα να είναι υπέρ της Πατρίδος και ανάπτυξης των γόνων της.
.
Είχαμε επισημάνει ότι σκοπός της Ε.Ε.Ε. είναι ο στραγγαλισμός της Ελλάδος ήτοι βασικά μία νέα Μικρασσιατική Καταστροφή, «τα πολλά λόγια είναι πτώχεια» κατάλαβετε το, επιβεβαιώνεται, αφού έγνοια τους είναι να υποκύψουμε εις την παράδοση άνευ όρων της πατρίδας και όχι το ανθρωπιστικό ζήτητα. Σύσσωμοι οι Έλληνες να κοινήσουν αγωγή εναντίον της Ε.Ε.Ε. για τις αντιανθρωπιστικές και φασιστικές της υποκριτικές στρατηγικές. Πού είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, ανθρωπιά, αγάπη, που βροντόφώναζαν; Σκατά τα στά μούτρα τους!!!!
.
Είχαμε επισημάνει ότι οι Ιουδαίοι είναι πανέξυπνοι, τους μελετήσαμε διεξοδικώς, εξ άλλου κατάγονται από Μικρασσία, Σπάρτη, Δήλο. Επισημάναμε προ ετών ότι ελέγχουν την Ε.Ε. εξού και την καλούμε Ε.Ε.Ε. = 3Ε = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση. Χρησιμοποιούν χώρες και ηγέτες Εβραίους ή Κρυπτοεβραίους/Μασσώνους ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους και αν αυτοί οι πράκτορες τους αποτύχουν, ενοχοποιούνται χωρίς να προσυνενοχοποιείται ο Σιωνισμός, πανέξυπνο ε! Τέτοιοι είναι η Μέρκελ και ο Σόϊμπλερ κ.α.. Επισημάναμε προ ετών ότι η Γερμανία θα χρησιμοποιηθεί κατά κράτος εναντίον Ελλήνων και άλλων Ευρωπαίων όπως και στους δύο προηγούμενους Παγκοσμίους Πολέμους. Ο εκτελεστής πληρώνει την νύμφη όχι ο ηθικός και επιχειρηματικός αυτουργός. Επιβεβαιωθήκαμε, η Σιών διέσπασε την Ευρώπη, κάθε φωνή υπέρ και εναντίον της Ελλάδος και άλλων λαών εντός Ευρώπης είναι διαταγμένη εκ των Ιουδαίων ώστε να επέλθει σύγχυση, διχόνοια και ο κόσμος ν’ ασχολείται με αντιδημιουργικά και αντιθρησκευτικά πράγματα. Μέσα από αυτή την διαδικασία εξελίσσονται οι ευκαιρίες ώστε οι Σιωνιστές να επωφελούνται, πρόκειται περί τακτικής δοκιμασμένης που εφαρμόστηκε αιώνες.
.
Μέσα από την διχόνοια όπου προαναφέραμε θα εξελιχθεί ο ΓΠΠ, να πως. Η Ελλάδα αν προσφύγει εκτός Ε.Ε.Ε. θα αναλάβει δράση η Τουρκία τάσσοντας της την Θράκη με την διαταγή της Αποτυχημένης Νέας Τάξης Σατανισμού. Τότε θα αναλάβει δράση η Ρωσσία εξ ανάγκης εναντίον Τουρκίας και οι Ευρωπαίοι εναντίον Ρωσσία, να πως ξεκαθαρίζει η προφητεία. Μέχρι πρότεινος οι θρήσκοι Χριστιανοί εθεωρούντο γελοίοι αλλά οι όροι ανταλλάσσονται, θα γελάσει ή και θα επαληθευτεί ο θρήσκος και θα γελοποιηθεί ο ψευδοπροοδευτικός πιστός της νατοϊκής ιουδαϊκής νεοταξίτικης υπερπολυπροπαγάνδας. Εάν πάλαι η Ελλάδα παραμείνει εντός της Ε.Ε.Ε. τότε θα αφανιστεί με μαθηματική ακρίβεια.
.
Το σύνθημα μας είναι: «ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε.Ε., ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΥΡΑΝΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ».
.
Οι Έλληνες έχουμε την επιλογή ή εισπράττουμε δανεικά υπογράφωντας παράδοση της Πατρίδας στους οχτρούς είτε να ζήσουμε λιτά και ηρωικά όπως οι προγόνοι και να σώσουμε, διατηρήσουμε και δοξάσουμε την Πατρίδα όπως άλλοτε, ήδη ανά τω παγκόσμιω οι άνθρωποι με ανθρωπιά, οι αδικημένοι, οι δίκαιοι, παραλυρούν υπέρ της Ελλάς!!!! Υπάρχουν στιγμές και είναι νόμος της οικονομίας με το αρχαιοελληνικό και σύγχρονο νόημα = ο νόμος περί οίκου και διατήρησης του, όπου για να σώσουμε κάτι πρέπει να περάσουμε στερήσεις και νηστείες, τακτική τόσον στην Αρχαιότητα όσον και στην Χριστιανοσύνη. Θυμάστε εκείνη την κινηματογραφική ταινεία με τον Στέφο που δούλευε στο λούνα παρκ όπου προπωλούσε τα όργανα του σώματος του έναντι αδρής αμοιβής μέχρι που ζήτησαν να τον σφάξουν; Με αυτόν ομοιάζουμε επιμένωντας στην ψευδοϊσότητα της 3Ε. Στο τέλος ο Στέφος έζωσε το κορμί του με δυναμίτες και κάνοντας τον γύρο του θανάτου αυτοκτόνησε, οι δανειστές δεν κέρδισαν αλλά έχασε την ζωή και την ψυχή του, καταλάβατε;;;;;
.
Οι δύσκολες στιγμές είναι διά τους μεγάλους άνδρες. Οι πλούσιες στιγμές είναι διά τους μεγάλους απατεώνες.
.
Βασικά σχεδόν μας την έχουν στημένη με επιτυχία. Ο πέλεμος έζωσε την Αραβία και την Βόρρεια Αφρική, μένει η Περσία και τα Βαλκάνια για να ξεκινήσει ο ΓΠΠ. Τα Βαλκάνια θα σκανδαλιστούν αν αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση σε Ελλάδα, Τουρκία, Αλβανία και Βουλγαρία, αλλά με γέφυρα αποσταθεροποίησης την Ε.Ε.Ε..
.
Η Ρωσσία, ετοιμάζεται, η Κίνα ετοιμάζεται, το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να καταστρέψει μέσω Ρωσσίας την Ευρώπη, μόνον εμείς δεν λάβαμε συνειδητή αντίληψη.
.
Φυλάξετε τροφές, όπλα και φάρμακα σε διάφορα μέρη, κρύψετε και σώστε έγγραφα, βιβλία, φωτογραφίες και άλλα ιστορικά στοιχεία. Μάθετε να περιδιαβαίνετε πορείες υπεριδιαστάσεων και σε διάφορα είδη εδάφους, μάθετε να επιβιώνετε, ο σώσων εαυτόν σωθείτο, μπορεί να πάρει ακόμη μερικά έτη αλλά θα έρθει, ό,τι θε να έρθει ρίχνει την σκιά του από προηγουμένως και η ανατολή τις ακτίνες της, έρχονται αμφότερα, σκιές και ακτίνες. Φύρδην Μίγδην, της πουτάνας το κάγκελον θα γίνει. Η ευμάρεια ανοίγει την όρεξη για πόλεμο και όστις πάσχει με αυτήν την νόσον ψάχνει για την ευκαιρία, την αφορμή και την ψευδοδικαιολογία.
.
Η Ε.Ε.Ε. είναι σύλλογος αλληλοϋποσκάπτοντων λεόντων. Η Ελλάς είναι τίγρης, ζώον μοναχικόν και ισχυρότερον των λεόντων, αητός ζώον βασιλικόν και υπερήφανον εν δικαίω των λεόντων, αλλά και όνος, ζώον σκλάβον τροφή των λωποδύτων λεόντων. Διόρθωσε τα λάθη σου και θα έρθει η θετική ισχυρή ανανέωση στην ζωή σου Ελλάς!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου