Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ!!!!.
ΜΟΝΟΝ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΣΤΟΣ = ΑΤΕΚΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ
.
ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΥ ΚΤΙΖΕΙ/ΤΕΚΤΟΝΕΙ

.
Ο ΨΕΥΔΟΕΙΣΡΑΗΛ ΔΙΟΤΙ: Ο ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ/ΘΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΣΡΑΗΛ ΗΤΟΙ ΕΙΣ+ΡΑ+ΗΛ = ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΑ (ΑΝΑΞ/ΒΑΣΙΛΕΑ) ΤΟΥ ΗΛ/ΦΩΤΟΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΕΛ/ΗΛ/ΑΛ/ΥΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΕΡΒΑΪΣΤΙ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΟΓΛΩΤΤΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΛ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΣΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΛΩΤΤΑ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΧ ΗΤΟΙ ΑΛΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΛΛΑ = ΕΛΛΑ/ΕΛΛΑΣ Ή ΗΛΛΑ Ή ΗΛΙ = ΗΛΙ+ΟΣ Ή ΗΛ+ΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΑΜΑΪΚΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ, ΕΛΙΑΣ, ΑΛΙΑΣ Ή ΑΛΙΣ ΚΑΙ ΑΛΙΚΗ, ΥΛΙ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΥΛΑΤΗΣ (ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ) ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
.
Η ΑΛΟΗ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΚΡΙΝΕΙ ΛΕΥΚΟΥΝ ΓΑΛΑΞ = ΓΑΛΑΝ = ΓΑΙΑΣ+ΑΛΑΣ!!!
.
ΟΙ ΑΛΠΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΛΕΥΚΕΣ ΗΤΟΙ ΑΛ+ΠΕΙΣ = ΑΛ ΠΕΔΙΑ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΑΛΠΙΝΟΣ = ΛΕΥΚΟΣ. Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΗΤΟΙ ΛΕΥΚΑ ΒΟΥΝΑ =ΑΛΒΟΥΝΑ = ΑΛΒΑΝΙΑ.
.
ΔΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΓΩ ΑΥΤΑ;
.
ΔΙΟΤΙ Ο ΕΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΌΧΙ Ο «ΙΣΡΑΗΛ» Ή ΨΕΥΔΟΕΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΑΒΕ = ΕΛ+ΑΥΕ (ΆΝΑΨΕ) = ΕΛ ΑΥΕ = ΦΩΣ ΑΝΑΨΕ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟΝ ΤΡΙΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ.
.
ΕΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ο ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΝ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΧΙΔΝΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΕΡΑΤΑ!!!!
.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΣΣΦΑΛΜΕΩΣ ΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟΥΡΚΙΣΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΦΘΑΡΜΕΝΗ ΓΛΩΤΤΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ, ΕΣΣΦΑΛΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ, ΣΩΣΤΑ; ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΔΗΛΟΙ ΜΕ «ΕΙ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ «Ι» ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΡΑΗΛ!!!!
.
ΟΠΟΥ ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΙ ΓΛΩΤΤΕΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΩΝ/ΚΟΝ/CON ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ «ΣΥΝ» ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΚΩΝ+ΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ = ΣΥΝ+ΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ = ΣΥΣΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ Ή ΣΥΝΙΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ!!!!
.
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΑΝ ΔΕΚΤΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ.
.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΥ ΠΡΟΑΝΆΓΓΕΛΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.
.
ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ «ΕΛ» ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΠΑ+ΤΕΡΑ, Υ+ΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΟΝΑΚΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΥΝΣΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ = ΠΡΟΣ + ΕΛΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ, ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ!!!! ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ!!!!) ΗΤΟΙ ΜΗΚΟΣ, ΠΛΑΤΟΣ, ΥΨΟΣ.  ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ, ΕΝΩ ΣΥΝΑΜΑ ΕΚΑΣΤΗ ΔΙΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ Ή ΠΩΣ ΠΕΡΙΦΈΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΝ.
.
ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΟΝ, ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ. Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΛΕΓΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΎΤΙΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ, ΜΗΚΟΣ, ΠΛΑΤΟΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΑ.
.
ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΣΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΉΤΟΙ ΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΑ ΑΝΕΥΛΌΓΗΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΝ ΕΞ ΥΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.
.
ΜΟΜΙΖΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ, ΑΚΤΙΣΤΟΣ/ΑΤΕΚΤΟΝΙΣΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ;;;;;
.
ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΝΔΙΑΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΜΕΤΡΕΓΥΙΑ/ΜΕΤΡΕΓΗΙΑ ΗΤΟΙ ΜΕΤΡΟΝ+ΓΗ = ΑΥΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ/ΥΛΗ/ΥΠΑΡΞΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η ΛΕΞΗ ΜΕΤΡΟΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕ+ΤΡΙΑ/ΤΡΟΝ = ΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΕΩ+ΜΕ+ΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑ+ΣΤΑΣΕΙΣ.
.
ΜΕΤΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟ+ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑ+ΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΟΣ. Ο ΠΡΗΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΣ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΑΝ ΤΟΥΤΟΝ: «Η ΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΣ ΜΟΝΑΣ» ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΝ, Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΟΝΑΔΑ, ΜΑ ΠΟΣΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;;ΚΑΙ ΠΟΣΟΝ ΕΡΜΟΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗΣ;;;;;
.
Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ Ο ΛΙΝΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟΥΤΟΝ: «ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ» ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΜΕΤΡΑΤΑΙ Ή ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΡΟΝΤΑΙ (ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟΝ) ΜΕΤΡΟΝ.
.
Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕΤΡΙΚΟΣ ΘΕΟΣ!!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΠΛΑΝΑΣΘΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ ΤΥΠΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΨΕΥΔΟΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΣΤΕΣ ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ. ΠΡΩΤΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙ’ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΣΙ ΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ/ΛΟΓΟΥ (ΘΥΜΗΘΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΝ ΚΑΙ, ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΘΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΝΙΚΟΥ: ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ) ΤΕΚΝΑ ΑΡΑ ΤΕ ΠΩΣ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ!!!!
.
ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ  ΜΕ ΘΕΡΜΗ, ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟΝ, ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΜΑΣΣΩΝΟΝ/ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΘΕΟΝ!!!! ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΣΩΝΙΚΩΝ ΘΕΩΝ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου