Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

- Ελλαδίτες, και στην Κύπρο έκλεισαν οι Τράπεζες 2013 και ξανάνοιξαν δεν τους συμφέρει να παραμένουν κλειστές μην σας κοροϊδεύουν ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ





- Ελλαδίτες, και στην Κύπρο έκλεισαν οι Τράπεζες 2013 και ξανάνοιξαν δεν τους συμφέρει να παραμένουν κλειστές μην σας κοροϊδεύουν ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

.
Οι Τράπεζες είναι οικονομικοί δράκοι που εκφοβίζουν τον λαόν για να τον σκλαβώσουν πρώτα οικονομικά, ύστερα ψυχολογικά αφού τον κάνουν να πεινάσει και εν τέλει να του επιβάλουν τα μικροψήγματα/μικροτσίψς που δεν θα έχει πλέον καμμία ελευθερία.
.
Αν δεν είσαστε Χριστιανοί μην τσαντίζεστε που το είπε ο Άγιος Ιωάννης (Ίωνας) ο Θεολόγος ο εκλέκτός Του Χριστού εις την θέση Του παρά την Μητέρα Του Παναγία, όχι τυχαίον.
.
Μην κρίνετε κομματικά διότι κρίνετε με παρωπίδες, Μελετάτε τας Γραφάς όλου του κόσμου και κάθε φορά κρίνετε αναλόγως χωρίς κομματική/θρησκευτική εμπάθεια, ΕΙΠΑΜΕ, Σκοπός της Θρησκείας είναι η Αλήθεια και Σκοπός της Αλήθειας η Θρησκείας της Αλήθειας και αυτή ευρίσκεται περίσπαστη παντού και προέρχεται εκ πανταχόθεν, αλλού τοις πλείστοις και αλαχού τοις ελαχίστοις....
.
Με τα μικροψήγματα θα σας καταργήσουν την ελευθερία, την μετάνοια, την επιλογή, θα σας βάζουν να κάνετε πράγματα που αηδιάζετε, τα πλέον ευτελή που δεν φαντάζεται ο νους σας, να υβρίζετε Τω Αγίω Πνεύματι, να πονείτε αφόρητα κ.α. Πως και δεν το καταλάβετε πως με το μικροψήγμα είναι ως να μην υπάρχετε εν ώ συνάμα υπάρχετε εν Κολλάσει. Χωρίς Χριστόν η ύπαρξη είναι αφόρητη. Καλή ημέρα σε αγαπούντες και μισούντες.
.
Η Ελλάδα που αντιστέκεται η Ελλάδα που επιμένει....
.
Και το μεδούλιον εν κατακλειδίω, δι' όσους το καταλάβουσι.... Μυστηριακώς εις τας τελετάς τους η Αποτυχημένη Νέα Ταξη Σατανισμού της Διεθνούς Πολιτικής πήραν την εντολή από τον Διάβολον πως θύρα προς την εκμικροψηγματοποίηση της ανθρωπότητας είναι η πλήρης καταβολής κάθε αντίστασης, ύπαρξης και θύμισης της Ελλάδος, διότι η ΕΛΛΆΣ τιμούσε τα Θεία και π.Χ. και μ.Χ. διότι οι Έλληνες συνήθως και όταν έσφαλλαν εις τα θρησκευτικά τους και άλλα πεποιθήματα το έκαναν διά χάριν της Αλήθειας, ενώ άλλοι έκαμναν ακόμη και τα ορθά διά χάριν της ιδιοτέλειας, του δόλου, της απάτης, της υποκρισίας.
.
Μην πειάνεστε εντός των δολομάτων της Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μείνετε αταλάντευτοι μέχρι την Δευτέρα Παρουσία και θα σωθείτε, μαζί σας ίσως και πολλοί κολασμένοι Έλληνες και μη, σας φαίνοντε παράξενα αυτά μα θα τα βλέπετε εμπρός των οφθαλμών σας εις το εξής καθημερινώς, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑΞΕ, ΕΞΕΛΙΚΤΗΚΕ ΣΕ ΒΑΘΜΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΕΙ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΕΤΕ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟΝ Η ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου