Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ






ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ιδείτε το σχετικόν μας άρθρον περί Αυτοπτωχεύσεως. Όσοι νομίζουν πως η Λαϊκή & η Κύπρου είναι αδύναμες τράπεζες επειδή αυτοπτώχευσαν η καθεμία με διαφορετική τακτική, πλανούνται πλάνην οικτράν και δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Θυμάστε την Λήμαν Μπράδερς στις ΗΠΑ
όπου από την μία ημέρα στην άλλη πτώχευσε (αυτοπτώχευσε έμμεσα) και ενώ ήταν τα προηγούμενα έτη η πλέον επικερδής τράπεζα του κόσμου, πως γίνεται αυτόν; Τότες έλεγα πως αν η Λήμαν πτώχευσε όλα είναι πιθανά ακόμη και η διαδοχική συνδετική παρασυνδετική πτώχευση και αυτοπτώχευση όλων των μεγάλων και μικρότερων κολοσσών της Υφηλίου και η υπόθεση αυτή βράζει ακόμη, διότι για να μπορείς να κάνεις πλήρην πλιάτσικον πρέπει να φέρεις τον πλήρην χαμόν (στην αναπουμπούλα χαίρεται ο λύκος).

Μόλις η Λαϊκή Τράπεζα καθαρίσει αρκετά διά του Εκκαθαριστού της όπως και η Τράπεζα Κύπρου μετά την διαδοχική της πλήρην επιπτώχευση εκτός νέων απροόπτων, τότε θα προχωρήσει την επίθεση των εκποιήσεων αφού η κυβέρνηση και η Βουλή δι’ εντολής της ΕΕ και αφού ήδη το γνωρίζουν Βουλευτές και Κυβερνώντες ζητήσει την επιψήφιση Νόμου εκποιήσεως της περιοσίας εντός τριών ή έξι ή έστω μερικών περισσότερων μηνών. Η Λαϊκή Τράπεζα είναι πολύ πιο ισχυρή τώρα που πτώχευσε διότι δεν έχει να δώσει αυτά που έπρεπε να δώσει και έχει επί και ανά χείρα της αυτά όπου έχει υποθηκεύσει, χαχαχαχαχα!

Παρεμπιπτόντως η πτώχευση ευνοεί τους απατεώνες ή τους αντάρτες είτε έχουν δίκαιον είτε όχι και, δυσνοεί τους ανάξιους, αδύναμους και ατσαλόρρυθμους………..
Όμως θα ειπούμμε και του στραβού το δίκαιον, εν μέρει οι Τράπεζες και οι αναπτυκτές, επιχειρηματίες και καταστηματάρχες ήσαν όμηροι των καταθετών ακόμη και εάν τινοί εξ αυτών είχαν αμφότερες ιδιότητες.

Γι’ αυτόν ευθύνεται η Κεντρική Τράπεζα, οι Τράπεζες, οι αδύναμες κυβερνήσεις διαδοχικώς από την δεκαετία του 1980 μ.Χ., τα κόμματα και η πολυφλυαρία των κομματοφερέφωνων βουλευτών που λένε λένε χωρίς να ξέρουν τι αφού είναι κενόσοφοι ενώ συνάμα έμπειροι ιδιοτελείς οσμητές! Οι Κύπριοι γενικότερα δεν φημίζονται για τις ριζοσπαστικές έξυπνες ιδέες τους αλλά κυρίως για το όλως διόλου άκρον αντίστροφον!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου