Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΑΡΧΙΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ ΩΣ ΡΩΣΣΟΙ/ΓΕΡΜΑΝΟΙ/ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ/ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΝΤΡΑΓΚΥ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΒΟΥΝ ΥΠΟΕΠΙΒΙΩΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Ο Δημήτρης Λιάτσος δημοσιογράφος στην Μόσχα εξέφρασε τον θυμόν των Ρώσσων για την απώλεια των ρωσσικών καταθέσεων στην Κύπρον ως εξής:  «εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και τον γάϊδαρον».
Οι Ρώσσοι ισχυρίζονται ότι εκλαπησαν πρώτη φορά τα χρήματα της Ρωσσίας και πήγαν στην Κύπρον και αλλού και τώρα από τους Ευρωπαίους στην Κύπρο. Συνεχίζουν πως ενώ η κυβέρνηση Ν. Αναστασιάδη μονομέρως αποφάσισε και δέχθηκε το κούρεμα ρωσσικών καταθέσεων στην Κύπρον παράλληλα είχε το θράσος να πάει στην Μόσχα να ζητήσει βοήθεια, αυτή είναι η ψιθυριστή άποψη Ρώσσων διπλομματων εξού και η ανωτέρω παροιμία.

Εκείνον που δεν μπορούμε να δεχθούμε είναι πως η ρωσσική ισχυροκρατία/ελίτ δεν ήξευρε εκ των προτέρων την τροχιοδρομημένη πτώχευση δεδομένης και της παροχής υγραερίου στην ΕΕ, ούτε μπορούμε να δεχθούμε πως τόσον η προγενεστέρα κυβέρνηση Δ. Χριστόφια όσον και η νυν του Ν. Αναστασιάδη δεν εγνώριζαν τι μέλλει γενέσθαι και ενώ πήραν τα μέτρα τους ως προς τα ιδιαίτερα συμφέροντα.

Οι Ρώσσοι δεν έχασαν χρήματα ούτε οι Ουκρανοί του δικηγορικού γραφείου του Ν. Αναστασιαδη που δεν αποκλείεται να ήσαν Ρώσσοι με ουκρανικες εταιρείες ή απλά όλοι οι πρώην σωβιετικοί εβαπτίσθησαν Ουκρανοί…

Το μόνον βέβαιον εξ όλων των περίεργων που περνούμε όπως η ειρωνική δήλωση του Μάριου Ντράγκυ πως η λύση της πτώχευσης της Κύπρου δεν ήταν έξυπνη αλλά ήταν η μοναδική επί τραπέζης, δεν μας προχώρησε ότι η ιδέα γενικότερα επαρουσιάστηκε εξ ιδίου και κανείς δεν μπορούσε να την υπερκεράσει αφού αυτός «παπάς αυτός τατάς (νούνος)» ή και «βαστάει και το μαχαίρι κρατεί και τον κόκκαλον»  άρα τε θα κατακόψει όπως του αρέσει ως χασαποψευδοχειρούργος!!!!

Βεβαίως αφού μας κάνουν αρκετά κακά παλινδρομούν με ψευδοκαλά για να συγχύζουν εμάς τους Ευδύσπιστους και εκείνους που ψηλιάστηκαν την απέραντη πολυπλεκτάνη!!!! Μην τους πιστεύετε, όπως δεν είχαν προχθές στην Ιστορία καλές προθέσεις έναντι των Ελλήνων, δεν είχαν εχθές, δεν έχουν στο κάθε σήμερα και γαρ εις το έκαστον ΜΕΛΛΟΝ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου