Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΥΤΟΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;;;



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Η ΑΥΤΟΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;;;
.
Θέλετε ελευθερία; Πετάξετε κάθετι ηλεκτρονικόν και οικονομικίστικον ή οικονονικοεικονικόν. Τα ηλεκτροτηλεδεσμά της Νέας Τάξης Πραγμάτων εκφράζονται μέσα από την ηθελημένη χρήση εξ ημών των μέσων επισκλάβωσης εξ αυτών ημών.
.
Τα ηλεκτροτηλεδεσμά σκληρότερα και θανασιμότερα εκ των μεταλλικών, μ' έναν πάτημαν κόμβιου/κουμπιού θα σε θανατώνουν ή ό,τιδήποτε άλλον.
.
ΤΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΚΑΥΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΠΕΡΙΞ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΕΡΕΟΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΠΟΥΜΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩς ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ;
.
Η Γη είναι αήττητη, μόλαταυτά όπου ελέγοντο ότι ο πλανήτης θα καταστραφεί δεν τα καταφέραμε, αφού και η ραδιενέργεια ακόμη ζωτική ενέργεια του.
.
Ο άνθρωπος θα αυτοκαταστραφεί εκ της τεχνολογίας αφού δι' αυτής θα αυτοκαταργηθεί και θ' αυτοκαταργήσει την ελευθερία του, μέχρι όπου ο Θεός ή και η ίδια η Γη καταργήσουν εκ της ίδιας της κεκτημένης ταχύτητος την τεχνολογική λαίλαπα και όσοι δεν θα είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυον των ηλεκτρονικών δεσμών μέσω της μικροσυσκευής (μικροτσίψ) δεν θα επηρεαστούν αλλά θα κληρονομήσουν οι ψυχές τους την αγιοσωτηρία και οι απογόνοι τους εάν υπάρξουν την Γη.

Η κυπριακή κυβέρνηση τα πάει καλά, πέρασαν δέκα μήνες από το κούρεμα καταθέσεων και η μοναδική αντίδραση είναι η γλωσσοδιάρροια, ενώ άρχισαν να πείθονται οι οπαδίσκοι από τα κόμματα τους μέχρι να φάνε καινούργια καρπαζιά.

Ένα ερώτημα: "Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα στις κυπριακές τράπεζες γιατί δεν μπορείς να πάρεις τα χρήματα που κατάθεσες μετά το καταθετικό κούρεμα; Σημαίνει πως τα συλλέγουν για να τα ξανά φάνε και σε περιπαίζουν και πως δεν μπορεί κανείς γηγενής και ξένος να εμπιστευθεί τα χρήματα του στις κυπριακές τράπεζες, άρα κυβέρνηση, κόμματα και Βουλή των απατεώνων ψεύδονται όταν αναφέρονται σε ξένες επενδύσεις, αφού έδωσαν το δικαώμα στις τράπεζες να κλέβουν διά νόμου και να σκοτώσουν πλήρως την αγορά, ΨΕΥΤΕΣ!!!!"
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου