Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΙΕΡΕΙΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Παρότι δηλώνεται επανελημμένως ώστε να το υποπροεπιδεχθούμε ότι εν προκειμένω χρόνω θα μας βάλουν μικροσυσκευή/μικροτσίψ ήτοι ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, η επίσημη εκκλησία και οι ιερείς αγρόν ηγόραζαν.


Όχι μόνον δεν ανησυχούν οι ιερείς αλλά άμεσα ή έμμεσα στιγματίζουν ως τρελούς τους φωνασκιάζοντες διά τη μικροσυσκευή και ενώ γνωρίζουν τι είπε ο Ιωάννης, ότι θα κατεβούν επί γης οι Ηλίας/Ενώχ για να διδάξουν το μετανοείται και μη βάλλοντες τη μικροσυσκευή και ότι τότες οι παπάδες βάσει προφητείας θα είναι οι εκ των χειρίστων.

Αλλά ας το εξετάσουμε! Σώζεσαι κύριε παρακολουθώντας μόνον τη Θεία Λειτουργίας; Όχι ή δε μη θ' αρκούσε και δεν θα χρειάζετο η μετάνοια και εξομολόγηση. Δεύτερον, πολλοί αγίοι έζησαν ή παράμειναν μακρυά από εκκλησίες αλλά ήταν τα σπήλαια, αι οικίαι και τα σώματα των εκκλησίαι. Τρίτον ο Ιωάννης αναφέρει ότι το έργον του ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ είναι το σημαντικότερον της Αγίας Γραφής; Διατί άραγε; Δεν διερωτάστε; Είναι κατά την ομολογία του σημαντικότερον της επίγνωσης Του Χριστού, των παθών και των λόγων Του. Διατί; Επειδή ο Θεός μπορεί να σε σώσει ακόμη και αν δεν Τον γνώρισες ποτέ ή δεν Τον πίστεψες αλλά δεν μπορεί να σε σώσει όταν βάλεις επί της Γονιοδομής (dna) σου τη μικροσυσκευή!

Και καταλάβατε ποτέ διατί; Διότι ακόμη και αν είσαι άθεος, εγκληματίας και αλλόθρησκος ή μισητής της θρησκείας δεν συγκρίνεται με το να λες ότι είσαι Χριστιανός ενώ διά της μικροσυσκευής καθυβρίζεις κατ' εντολή της Τω Αγίω Πνεύματι!

Οι πλείστοι των πιστών είναι "προβατοπιστοί" του Διαβόλου και χαίρονται όπως τους οπαδούς διότι πήραν αυτόγραφα των ειδώλων τους, τους πολιτικούς επειδή χειραψίασαν τα είδωλα τους και αυτοί επειδή παρευρέθηκαν εις Θεία Λειτουργία δεσποτών και φίλησαν ειδωλολατρικώς τας χείρας των. Επειδή τους λένε αυτοί μην ανησυχάτε δεν ανησυχούν και θα πάνε στον διάολο μαζί τους αν λάχει. Αντί οι παπάδες να είναι στους δρόμους και να διαδηλώνουν εναντίον της μικροσυσκευής της πλήρους ελέγχους της συνείδησης και της εγκαθίδρυσης της αμαρτίας, όλη μέρα τραγουδούν, καλό είναι το τραγούδι αλλά βάσει θρησκείας επίσης παραδεχόμενο δεν σώζει καμμία ψυχή!

Να ιδείτε ότι θα Λειτουργούν με την μικροσυσκευή εις το χέρι και οι "πιστοί" θα βάζουν τον Σταυρόν τους με την μικροσυσκευή στο χέρι!

Σας είπαν ότι είναι καλό επειδή θα σας ευρίσκουν όταν θα χάνεστε εις το δάσος ή όταν απηχθείτε. Βλέπετε το δένδρον και δεν βλέπετε το δάσος των υστεροβουλιών άμα εγκαθιδρυθεί νόμος μικροσυσκευοβαπτίσεως άμα τη γέννηση του νεογνού. Εσείς ρε χάνετε τη ψυχή σας για να μην χαθείτε στο δάσος, για να κουβαλάτε τις καταθέσεις σας και τα έγγραφα σας επάνω σας ηλεκτρονικώς! Χαχαχαχαχαχχα, ε τι να σας πω είστε ΑΠΕΙΡΟΑΞΙΟΠΟΤΑΠΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΠΤΟΥΣ ΣΑΣ!


Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ!

Η μαγκιά του Χριστιανισμού είναι αήττητη. Από την 1 Μάϊου λένε τα νεογέννητα της Ευρώπης θα πρέπει να βάλουν μικροσυσκευή/μικροτσίψ, και όποιον δεν βάλει θα θανατώνεται. Ποία άλλη θρησκεία προέβλεψε και προειδοποίησε περί της άρσης της απόλυτης ελευθερίας; Ποία άλλη θρησκεία ενδιαφέρθηκε;;;; Ποία άλλη θρησκεία είχε την έμπνευση της τεχνολογίας μετά από 2,000 και πλέον;;;;

Πριν βαπτισθείς θα πρέπει να γίνεις μόνιμος πολίτης της Κολλάσεως! 7 έτη θα είναι η φρίκη αντέξετε, όποτε και αν αρχίσει, παλέψετε ως Σπαρτιάτες, ως ήρωες, ως ανθρώποι με τιμή, ανθρωπιά και ελευθερία και μην λησμονάτε σας προειδοποίησε ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ διά Ιωάννου του Θεολόγου, είτε αρέσει εις τους εγωισμούς σας και τις αρλουμποφανατικολογίες και τις βλακοπροκαταλήψεις σας εναντίον του είτε όχι, πως αποδεικνύεται; Αρκεί ν' ανοίξετε πιτσουνάκια και κροκόδειλοι την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΤΩ ΟΝΤΙ ΕΓΓΥΣ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου