Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν έχει άλλη επιλογή ζωής ή να είναι φυλακή ή να πολεμάει διά να παραμένει με κάποιον τρόπον ελεύθερος και δη έξωθεν. "Ο μουσκεμένος δεν φοβάται τα νερά".



Είπε θα βροντήξει το αντάρτικο τουφέκι του. Για τους πολιτικούς μηδενός εξαιρουμένου, μ' εξαιρουμένους ή για να συμβάλει συνειδητώς ή ασυνείδητως εις τον εμφύλιον πόλεμον όπου θα τελειώσει την Ελλάδα εκτός και αν νομίζει ότι η Ελλάς είναι το κέντρον της στρατιωτικής δυνάμεως επί της Γης!

Αν συμβάλει εις τον εμφύλιον πόλεμον θα είναι συνυπεύθυνος όπως κάθ' άλλος Δεξιός και Αριστερός όπου θα δόσει το έναυσμα της επίθεσης κατά του Ελληνισμού των επιφθλαλμιούντων χωρών πέριξ. Ο Σου Τσου λέγει πως αν έχεις σύνορα με τρεις χώρες απειλείσαι σοβαρά, ο τύπος ήταν λακωνικός και καλύτερα ας μην τον αποκαλύψουμε αλλά ας μυηθούν όσοι ενδιαφέρονται εις τα λόγια του.

Ο Ξηρός κατά την κήρυξη της επανέναρξης της 17Ν είχε εξ όπισθεν του φωτογραφίες του Τσε Γκεβάρα, Γεώργιου Καραϊσκάκη, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και Άρη Βελουχειώτη. Πολύ επιλεκτικός έξυπνα! Καθότι είπε πως πρέπει να ενωθούμε εναντίον του κοινούν εχθρού, δεν είπε ποίος είναι ο εχθρός!

Και πως θα ενώσει με Γκεβάρα και Βελουχειώτη; Αν ήταν αμερόληπτος θα έβαζε και τον Ζέβρα, τον Μελά, τον Πλαστήρα κ.α.. ή να μην έβαζε Γκεβάρα και Βελουχειώτη και αν έβαζε όλους αυτούς να επισημάνει ότι ο Τσε Γκεβάρα δήλωσε πως οι ήρωες του ήταν Έλληνες και δη οι Αρχαίοι αλλά δήλωσε ως μέγιστον ήρωα όλων των εποχών τον Λυσιώτη υπερήρωα Γρηγόριο Αυξεντίου εκθειάζοντας ονοσουπώ και την Ε.Ο.ΚΑ.!!!!

Το πρόβλημα των Ελλήνων είναι το φαντασιόπληκτον κόλλημα τους με τους ξένους. "Δύο τρελλοί (Αριστερός και Δεξιός) μαλλώνανε για ξένο (ξένες ιδεολογίες Δούρειοι Ίπποι) προς εξυπηρέτηση αλλότριων και αντιελληνικών σκοπών αλλά και αντιανθρώπινων ακόμη και μέσω των ψευδανθρώπινων ιδεολογιών. Από την αρχαιότητα οι Έλληνες έδειχναν μία ειδωλολατρεία για τους ξένους βαρβάρους πλούσιους και ισχυρούς και δη σπουδαίοι Έλληνες, όπως οι Περσολάτρες, Αιγυπτιολάτρες κ.α.. Ας κόψουμε τον ομφάλιον λωρόν με αυτή την μανιακή ηλιθιότητα. Έτι δε, όσοι θέλουν να σώσουν τον κόσμον ας σώσουν την πατρίδα. Όστις αγαπάει τας οικογένειας αρχίζει με την προστασία της οικογένειας του, κοιτάξετε τα ζώα πράα ως είναι, κάθονται και γλέπουν τας οικογένειας των έκαστον.

Η πολιτική ανομαλία όπου θα δόσει την ευκαιρία εισβολής της Τουρκίας, κατά την γνώμη μου δήθεν για να σώσουν τους Μωαμεθανούς της Ελλάδος όπως τότε εις την Εισβολή εν Κύπρω 1974 μ.Χ.., έχει προβλεφθεί....ΠΡΟΣΟΧΗ.

Ίσως για να μην επέμβουν οι εχθροί βιαιότερα να χρειάζεται να μας βλέπουν να σκυλοτρωγόμαστε ως σκύλοι ράτσες/ιδεολογιστές ώστε να εφησυχάζουν, έως πάρακατω, στύλον στύλον άνεσην, μπας και γύρει η πλάστιγγα υπέρ μας.

Πάντως να ξέρετε ότι ο Σαμαράς (μην είστε αφελείς ότι δεν το γνώριζε ο πρωθυπουργός της  ΣιωνήλΤρόϊκας εν Ελλάδι!) γνώριζε για τις άδειες του και δήθεν την αφέλεια ώσπου να δραπετεύσει. Ο Δεξιός απελευθέρωσε τον Αριστερό έστω κάνωντας τα στραβά μάτια. Τέτοιες πράξεις κάνει και διατάσσει η Μασσωνία.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου