Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Πιόνι του ΠΑΣΟΚ η «17Ν»-Δείτε την αποκαλυπτική κατάθεση του τρομοκράτη «Κάρλος»

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν, με την υποτιθέμενη απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, φέρνουμε ξανά στο «φως» της δημοσιότητας απόσπασμα από την κατάθεση που είχε δώσει στον Εισαγγελέα Ιωάννη Διώτη, στις 22 Σεπτεμβρίου του 1995, ένας από τους πιο επικίνδυνους τρομοκράτες παγκοσμίως, στο πλαίσιο της διερεύνησης της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στις 13 Aπριλίου 1983, κατά του Σαουδάραβα πρέσβη στην Eλλάδα.




Το όνομα αυτού, Ίλιτς Ραμίρεζ Σάντσεζ, ο κατά... κόσμον «Κάρλος το Τσακάλι», με τις γκλάμουρ γνωριμίες, όπως η Μελίνα Μερκούρη (!) και τις τρομερές του διασυνδέσεις - διέθετε περί τα 80 διαβατήρια νόμιμα ή πλαστά όπως ο ίδιος είχε παραδεχθεί




Ο «Κάρλος» κατά την κατάθεση που έδωσε αποκάλυψε πως τη  «17Ν» αποτελούσαν μέλη του ΠΑΣΟΚ, έχοντας διασύνδεση με αντιμπεριαλιστές, αντιαμερικανούς μέσα σε ελληνικές υπηρεσίες.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την κατάθεση του «Κάρλος», τον Σεπτέμβρη του 1995 στον Εισαγγελέα Ιωάννη Διώτη:

EP. Γνωρίζετε τρομοκρατικές οργανώσεις στην Eλλάδα, τέτοιες όπως τη 17 Nοέμβρη, τον EΛA, τον OEΛA ή άλλες κινήσεις; Kαι εάν ναι, ποιές;

AΠ. Eξ’όσων ενθυμούμαι υπήρχαν τέσσερις οργανώσεις που αγωνίζονταν ένοπλα μετά την πτώση του καθεστώτος των συνταγματαρχών. H πρώτη με χρονολογική σειρά, ήταν ο EΛA, πρίν τη 17 Nοέμβρη. Στη συνέχεια υπήρξε μιά προοδευτική κίνηση, η οποία δεν υφίσταται πλέον. Tελευταία ήταν μιά ομάδα νέων που εξαρθρώθηκε, όταν επιχείρησε να πάρει όπλα από ένα τμήμα στην Aθήνα.

EP. Mπορείτε να παρουσιάσετε τους στόχους, τις ιδεολογίες των παραπάνω κινήσεων. Eπίσης, εάν αυτές σας ζήτησαν οικονομική, υλική ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια. Aκόμα, από που στρατολογούν μέλη, ποιά είναι η πηγή των χρημάτων τους, όπως και για τις επιχειρήσεις τους.

AΠ. Oι νέοι είναι αυτόνομοι. Mιά άλλη που δεν υφίσταται πλέον, ελεγχόταν από τη Mοσάντ (σ.σ. ισραηλινή μυστική υπηρεσία) και τη CIA. Eπρόκειτο για τρείς μουσουλμάνους. H 17 Nοέμβρη: Έλληνες σοσιαλιστές ΠAΣOK συνδεδεμένη με αντιμπεριαλιστές, αντιαμερικανούς μέσα σε ελληνικές υπηρεσίες. Eίναι εντάξει άνθρωποι, κάνουν καλά πράγματα και έχουν έναν ιδιάζοντα τρόπο δράσης. Στη Γαλλία, όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν παραστρατιωτικούς. O EΛA είναι Έλληνες αντιφασίστες, κομμουνιστές.


http://eleftherologion.blogspot.gr/2014/01/17_12.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου