Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ





ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Το σύγχρονον προσάναμμα των καρβούνων γίνεται με το στερεόν πετρέλαιον ήτοι την γνωστή λευκή προσαναπτική πάστα. Τοποθετούμε σε διάφορα μέρη των καρβούνων τεμάχια κύβων του στερεού πετρελαίου ενώ επίσης λουβούμε (θριψαλεύουμε) πέρα δώθε μικρότερα τεμάχια στερεού πετρελαίου και ύστερα πυρκωλούμε τα προσανάμματα και η αφή επεκτείνεται ανάβοντας τα  πέριξ εφαπτόμενα κάρβουνα και ύστερα αυτά τα μετεφαπτόμενα και ούτω καθεξής. Ύστερα θεριεύουν και η πυρά/φωτιά ενώνεται.



ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ με αυτόν τον τρόπον η Καταραμένη Νέα Τάξη Πραγμάτων μάχεται να προσανάψει τα κάρβουνα του ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Η Λιβύη κρυφοπύρει αφού αλληλοσκωτόνται μεταξύ τους, τα ίδια στην Υεμένη, στο Σουδάν και Νότιον Σουδάν, η Συρία είναι το ισχυρότερον προσάναμμα και ήδη θέρμανε τα κάρβουνα της και τα πέριξ κάρβουνα αφού η πυρά επεκτείνεται στην Τουρκία, το Ιράκ, το Ιράν κ.α.. Από δεκαετίες υπάρχουν τα προσανάμματα Λιβάνου, Παλαιστίνης, Ισραήλ το οποίον πιστεύει ότι προστατεύεται από αντιπυριτικόν κουβούκλοιον αλλά θα γίνει συναποκαϊδια μαζί με τις άλλες χώρες και θα κολλήσει επάνω του "πλαστική ουσία" του ψευδοκουβούκλοιου του Σιωνισμού. Η Καταραμένη Νέα Τάξη Πραγμάτων μάχεται ν' πυρκωλύσει τα κάρβουνα της Τουρκίας, ενώ από καιρόν κρυφοπυρούν τα κάρβουνα της Κύπρου από το 1974 μ.Χ. αφού η επίσημη νομοπολιτική εκδοχή της πολτικής κατάστασης στο νησί είναι κατάπαυση του πυρός και όχι ειρήνη, η ίδια κατάσταση ισχύει και στην Ελλάδα αφού όλα τα ζητήματα και θέματα με την Τουρκία εκκρεμούν αν και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε διαρκώς με αυτά και έτσι προσποιούμαστε πως είμαστε σε τελεσίδικη ειρήνη ενώ είναι κρυπτοκατάπαυση πυρός. Προσανάμματα υπάρχουν και για τα πετρελαιοφόρα κοιτάσματα Ελλάδος και Κύπρου, στην Ουκρανία με διαδηλώσεις, στην Ρωσσία με μωαμεθανικές επισήμως τσετσένικες βόμβες κ.α.. καθημερινώς παρουσιάζονται και επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχη δύναμη ειδικής αυτοάμυνας κατά του Σιωνισμού εις όλα τα επίπεδα παγκοσμίως κάποια στιγμή θα πυρκωλύσουν τα κάρβουνα ολοσχερώς όπως κάνουμε με τα κάρβουνα της φουκούς/φουφούς μας όπου επειδή κανένας δεν μας αποτρέπει να το κάνουμε ενεργά κάποια στιγμή καταφέρνουμε την ολοκληρωτική αφή τους!

Όλα
αυτά τα προσανάμματα της ευρύτερης περιοχής από την Ευρασσία έως την Αραβία, την Βόρεια Αφρική, την Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια ευκόλως θα σμίξουν και θα μεταπυροδοτήσουν αυτομάτως τον καταραμένο ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ είχε πυροδοτήσει και τους άλλους δύο και τους καλούμενους ναπολεόντιους πολέμους.

Επίσης προσανάμματα πυρκωλούνται στην Ανατολή όπως στην Θαϋλάνδη με διαδηλώσεις, την διεκδίκηση νήσων μεταξύ Ιαπωνίας και Κίνας, την κλοπή των χρημάτων από πιστωτικές κάρτες των Νοτιοκορεατών από δάκτυλους της Καταραμένης Νέας Τάξης Σιωνιστικών Πραγμάτων, ώστε στο μέλλον να μας πούν: "εύρηκα" θα είσαστε εσείς οι ίδιοι οι Η/Υ διά της μικροσυσκευής/μικροτσίψ και μ' έναν Τέρας Η/Υ όπου θα δικτυώνει τους πάντες και ό,τι μεταφέρεται θα φαίνεται από πού έφυγε και πού κατέληξε και θα το γνωρίζει επίσης το Τέρας. Όταν σας κλέβουν, πληρώνουν, όταν πωλείτε, θα το νοιώθετε ως εξ ειδικών κωδωνικών αισθαντικών αντιλήψεων ακόμη και αν κοιμάστε, έτσι δεν θα κινδυνεύετε πλέον, κανείς δεν θα μπορεί να σας κλέψει πλέον παρά μόνον το Τέρας Η/Υ και ο αρχηγός του ο Αντίχριστος! Θα είστε σε πλήρη ασφάλεια και σε πλήρη ανασφάλεια αφού θεός και βασιλέας θα είναι ο Διάβολος!

Την Βόρεια Κορέα την σημαδεύουν με διάφορα κόλπα ενώ συνάμα προσπαθούν να παρασύρουν σε επενδυτικά κόλπα τον μονάρχη της. Οι χώρες της Νότιας Αμερικής είναι σε διχόνοια κλίκων και δη κομματικών και ναρκοεμπορικών. Στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία προσπαθούν να επιφέρουν πολιτικές διχόνοιες όπως και αλλού, υπό της ευνοϊκής περιόδου της Καταραμένης Παγκόσμιας Σιωνιστικής Τεχνικής Κρίσης!

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ θα σκοτώσει τους περισσότερους ανθρώπους, θα ισοπεδώσει τις χώρες τους και θα χάσουν τον υλικό πολιτισμό τους αλλά και τις παραδόσεις τους και σε πολλές περιπτώσεις τις γλώσσες τους, αφού ελάχιστοι θα επιβιώσουν και κατόπιν θα τρέχουν να χορτάσουν την πείνα τους, να κάνουν φίλους χωρίς όρους και θρησκευτικές θυσίες νομιζόμενοι πως οι θρησκείες πταίνει και χωρίς να υποψιάζονται ότι όλα σχεδιάστηκαν από την Καταραμένη Πολύπροσωποπαρουσιασμένη Παγκόσμια Θρησκεία του Διαβόλου, έτσι οι πλείστες παραδόσεις θα ξεχασθούν, θα περιφρονηθούν και θα χαθούν.

Τότε ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ως αμνός θα παρουσιασθεί και θα δώσει λύσεις εις τα προβλήματα, τα αίσχη και τα εγκλήματα όπου προξένησε και θα έχει άμεσα και έμμεσα ως όρον την πέταξη και πάταξη των ηθών, εθίμων, γλωσσών, παραδόσεων των εθνών ώστε όλοι να γίνουν όλοι και να παύσει η αντιπαλότητα όπου αργά ή γρήγορα οδηγεί σε τέτοια φρίκη, όπως θα λένε "ωραιολογικώς"!!!! Ο κόσμος ηθελημένα ή μη ως επί τω πλείστον εκτός ελαχίστων θα παραδοθεί!

Οι πλούσιοι και οι βολευμένοι όπου άμεσα ή έμμεσα εν γνώσει ή εν αγνοία τους ή και ημισυνειδητώς βοηθούν και συμμαχούν με τους Σιωνιστές της Καταραμένης Νέας Τάξης Σατανικών Πραγμάτων, δεν καταλάβουν τι θα συμβεί επειδή νοιώθουν υπέρμετρη αυτοπεποίθηση και δεν αντιλαμβάνονται ότι οι βόμβες δεν έχουν μεροληπτικές εντολές αποφυγής, η πείνα δεν κάνει διακρίσεις και η βία σε τέτοιους καιρούς γεννάται παντού ακόμη και από άτομα όπου πριν ήσαν υποδείγματα πολιτισμού και φιλανθρωπίας!

Σε κάποια φάση η πολυπυροδότηση των χωρών με τις αυζήνες/σπινθήρες τους θα προσανάψουν κάθε χώρα, κάθε γειτονιά, κάθε σχεδόν άνθρωπον, δυστυχώς! Να τα έργα του Σατανά = του αρχηστράτηγου του Εωσφόρου/Σκοτοφόρου αφού εκμεταλλεύτηκε και σφετερίστηκε Τον Τριαδικόν Θεόν, κλέβοντας τα ονόματα Του, τις δόξες Του, τα σχέδια Του, αλλά επειδή είναι φενάκη φαίνονται στους ευλεπτολογοπαρατηρητές (ευ+λεπτολόγος+παρατηρητής).

Να γιατί γίνεται μία διαρκής διαδοχική/ντομινική πυρκώλυση αναταραχών, συγκρούσεων και βίας από χώρα σε χώρα, κόμμα σε κόμμα, γειτονιά σε γειτονιά, θρησκεία σε θρησκεία, εις όλα τα επίπεδα!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ





* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου