Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Η ΔΕΣΦΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΑΖΑΡΜΠΑΙΤΖΑΝ

 

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΖΑΡΜΠΑΙΤΖΑΝ !!!!!!!!!

ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ …… Σε σχέση με τον αγωγό South Stream ο Καραμανλής «ισχυρίσθηκε οτι οι Ρώσοι θα τον κατασκεύαζαν ούτως ή άλλως, οπότε είναι καλύτερο για μας να περάσει από την Ελλάδα». Οταν ο πρέσβης του είπε ότι είναι ανταγωνιστικός με τον αγωγό TGI (ΤΟΥΡΚΙΑ , GREECE, ΙΤΑΛΙΑ) , o Kαραμανλής υποβάθμισε τη σημασία του λέγοντας πως «θα είναι δύσκολο και χρονοβόρο να αρχίσει η κατασκευή του. Οσο για τον TGI ο Πούτιν τον ρώτησε τι φυσικό αέριο θα πάρει η Ελλάδα μέσω του TGI . Ο Καραμανλής απάντησε «από το Αζερμπαϊτζάν» και ο Πούτιν του είπε «αυτοί δεν έχουν αέριο» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


29 Απριλίου ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποιήσε διήμερη επίσημη επίσκεψη.
Ο κ. Αβραμόπουλος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ
Στην ημερήσια διάταξη των συνομιλιών θα βρίσκεται η διμερής πολιτική, οικονομική και ενεργειακή συνεργασία, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις και οι σχέσεις Ε.Ε. - Αζερμπαϊτζάν ενόψει της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε., το πρώτο εξάμηνο του 2014. !!!!!!!!!!!
7 ΜΑΙΟΥ 2013
H βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη που συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής Νότιου Καυκάσου για τη συμβίωση των κοινωνιών, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ. Συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν το συμβούλιο της Ευρώπης και κυρίως την κατάσταση στον Καύκασο μετά τον πόλεμο. Επίσης αντάλλαξαν απόψεις για τον αγωγό TAP που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την χώρα μας. Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του TAP στην ευρύτερη περιοχή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΣΦΑ ;
ΤΟ ΑΖΑΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ; !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


Με αντίδραση «κάθε τύπου», «εκτός ορίων» απειλεί η Ουάσιγκτων την Αθήνα, προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο των Ρώσων στη ΔΕΠΑ και τη ΔΕΣΦΑ, την ίδια στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση σκέπτεται να «δώσει», για να ικανοποιήσει τις ΗΠΑ, την ελληνική ενεργειακή υποδομή στο Αζερμπαϊτζάν, χώρα, σε μεγάλο βαθμό, υπό τον έλεγχο της Τουρκίας!

Η κατασκευή του αγωγού Trans Adriatic Pipeline, ο οποίος θα επιτρέπει τη μεταφορά φυσικού αερίου από την περιοχή της Κασπίας προς τις αγορές της Δυτικής Ευρώπης, μέσω της Τουρκίας, της Ελλάδας, της Αλβανίας, της Αδριατικής Θάλασσας και της Ιταλίας, αναμένεται να αποφέρει στη χώρα μας οικονομικά οφέλη ύψους έως και 340 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση

ΡΕ ΞΕΦΤΊΛΕΣ. ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΣΦΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 340.000.000 ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ;

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ;

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ;

ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




πηγή.ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου