Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Α' ΜΕΡΟΣ: "3 Χρόνια- 3 Μνημόνια, πίσω απ' όσα ζήσαμε" -ΒΙΝΤΕΟ

 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:
Το πρώτο μέρος της δημοσιογραφικής έρευνας του Θάνου Δημάδη για τον ALPHA με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων, απ' όταν η χώρα μας μπήκε στον αστερισμό των Μνημονίων.

Μέσα από ένα οδοιπορικό σε Ουάσινγκτον, Βοστόνη, Βρυξέλλες, Βερολίνο ο Θάνος Δημάδης επιχειρεί για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά δεδομένα της χώρας μας να φωτίσει αθέατες παραμέτρους της ελληνικής κρίσης.


Με μότο του "στην δημοσιογραφία δεν υπάρχουν ταμπού", αναδεικνύει παρασκήνια, ερμηνεύει καταστάσεις και εξηγεί συσχετισμούς στα κέντρα λήψης αποφάσεων του εξωτερικού που καθόρισαν τις τύχες της χώρας μας.

Ανώτατα στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι οικονομολόγοι, Ευρωπαίοι και Γερμανοί αξιωματούχοι και πολιτικοί, δημοσιογράφοι διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, και ο κορυφαίος διανοητής Νόαμ Τσόμσκι μιλούν αποκλειστικά στον Θάνο Δημάδη. Και μας οδηγούν να δούμε "πίσω απ' όσα ζήσαμε".

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης κάλυψε την ελληνική κρίση από το 2010 μέχρι και σήμερα ως ανταποκριτής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινγκτον και τα Ευρωπαϊκά όργανα στις Βρυξέλλες. Τα τελευταία χρόνια έχει εξασφαλίσει σειρά αποκλειστικών συνεντεύξεων από κορυφαίες προσωπικότητες του εξωτερικού και πρόσωπα που συνδέθηκαν με την διαχείριση της κρίσης χρέους της χώρας μας.

Η εκπομπή προβλήθηκε στην τηλεόραση του ALPHA, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013.

Ο Θάνος Δημάδης ευχαριστεί προσωπικά

τον Γιώργο Λοβέρδο για την αφιλοκερδή ευγενή παραχώρηση φωτογραφικού υλικού του B&L Photo Studio,

και την Μελίτα Κάραλη για την εξίσου αφιλοκερδή ευγενή παραχώρηση των βίντεο από το αρχειακό υλικό του .DOC TV

Η συμβολή και των δύο ήταν σημαντική για την αισθητικά ποιοτική ολοκλήρωση του πρώτου και του δεύτερου μέρους της εκπομπής "3 Χρόνια- 3 Μνημόνια: πίσω απ' όσα ζήσαμε".





                                                                                            ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALPHA TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου