Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΥΠΕΡΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! ΣΩΡΡΑΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑΣ ΕΥΘΥΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!! ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΥΠΕΡΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! ΣΩΡΡΑΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑΣ ΕΥΘΥΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!! ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!!! ή να μην μας τάσσουν τίποτε ούτε Φιλανθρωπία ούτε Φιλελληνία, ούτε Φιλοπατρία!!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑΝ ΕΙΝΑΙ: «ΣΥΣΣΙΤΙΑ  Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;;;;
ΟΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ, ΤΕΤΡΑΚΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑΣ ΕΥΘΥΝΑΣ ΤΩΝ!!!!!

Η πιο συχνοαναφερώμενη παροιμία της Κύπρου είναι: «τα πολλά λόγια εν (είναι) φτώσεια (πτώχεια). Επίσης λέμε: «τα λόγια εν δωρεάν, εν (δεν) τζαι πιερώνεις (πληρώνεις) τιποτε!» και «γλώσσαν λλιήν (ολίγην) τζαι ζωήν γλυτζειάν (γλυκειάν)».

με τα λόγια είναι όλοι ήρωες και όσον πιο πολύ αυτοεμβαπτίζονται σωτήρες τόσον χείριστοι είναι! Καλύτερα να δείχνεις την αδιαφορία σου αν είσαι πλούσιος εν καιρώ πενίας, ένδειας και λιμοκτονίας παρά να τάσσεις με λόγια κούφια ξανά και ξανά τα ίδια και τα ίδια!!!!

Στην Κύπρον λέμε και άλλες παροιμίες και επειδή μ’ αρέσει να περιπατώ επάνω τους τις αναφέρω: «όπου ακούεις ότι έχει σύκα πολλά έπαιρνε καλάθιν μιτσήν (μικρόν)»,  «ώσπου να γινεί το κκέφιν του πλουσίου βγαίνει η ψυσιή του φτωχού» δηλαδή μέχρι ν’ αποφασίσει ο πλούσιος να προσφέρει χείραν βοηθείας, χρήματα, συσσίτια, ιατρική περίθαλψη προς τον πτωχόν, τον λαόν, τον έχονταν ανάγκην, τον άρρωστον, ΑΠΟΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ Η ΩΔΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ Ο ΤΡΑΒΑΔΟΥΡΟΣ Στράτος Διονυσίου. Επίσης λέμε για τον πολυλογά που τάσσει με λόγια πράξεις, έργα, χρήματα, θαύματα κ.α. όπως αυτοί στην εξουσία και κάθε λογής νέοι σωτήρες υπό οιανδήποτε νέαν ιδιότηταν: «έπροισες μας τα!» εννοώντας τ’ αρχίδια μας από τις πολλές πόρδες!!!! Επίσης όταν λένε φανερά εμφάνταστα ψεύδη και λένε πως θα προσφέρουν αλλά όλον και το αναλαμβάνουν διά κάποιον λόγον λέμε: «εξυούρισες (εξύρισες) μας την!» εννοώντας την κεφαλήν μας, την γενεάδα κ.τλ..

Η υπόσχεση είναι το δώρον, το θαύμαν και η πολιτεία του απατεώνα/φαφλατά! Όποιος διαθέτει κενόν ή θέλει να προσφέρει κενόν σε κερνάει καθημέρα με λόγια υποσχετικά. Οι Σικελιανοί λένε ότι η υπόσχεση δεν στοιχίζει τίποτε και δεν προσφέρει τίποτε. ΕΥΡΗΚΑ:::: >>>> Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ >>>>. Ωσπού να ξεχρεώσουμε, να έρθουν τα χρήματα, σύμφωνα με την παροιμία «ώσπου να πάει το μήνυμα τζαι νάρτει το χαπάριν….» θα είναι πολύ αργά!!!!

Τουτέστιον όποιος ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ή ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα πρέπει να δώσει πολλά χρήματα για συσσίτια, οι αγωγές και οι μάχες εναντίον της Τρόϊκας, των δανείων και άλλων αντιελληνικών συμβάσεων με όπλον τον Νόμον δεν θα σώσει το στομάχι του Έλληνα/Ελληνοκύπριου πεινασμένου και Ελλάς/Κύπρος άνευ Έλληνες Ελληνισμός δεν νοείται. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ, ΤΟΥ ΦΡΟΝΙΜΟΥ ΟΛΙΓΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ (Ή ΒΟΗΘΗΣΕΙ) ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ, ΠΕΝΤΕ ΦΟΥΡΝΟΙ ΕΠΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ, ΒΑΛΤΟΥ ΡΙΓΑΝΗ = αναφέρεται στο κρέας που βρώμισε του βάζεις ορίγανον κατά το ψήσιμον για να μην καταλάβουν αυτοί που θα το φάνε πως εβρώμισε αφού θα τους παρασύρει η μυρωδιά του αρτύματος, έτσι και αυτοί που άλλα έχουν στόχον και άλλα υποστηρίζουν ενώ καθυστερούν τους Έλληνες και τους βαστάζουν κοιμισμένους!!!!
 
Κυρίοι που ενδιαφέρεστε να σώσετε την Ελλάς/Κύπρος. Βγάλτε τα εκατομμύρια από τα πουγκιά/τζέπες σας εκτός και αν είσαστε τσιγκούνηδες κοινώς εάν έχετε καβούρους/καβούρια μες στις πούγκες, ειρωνικόν λήμμα για τους υπερφειδωλούς καλούμενους και καγιάες/καγιάδες λόγω μίας πέτρας που δεν ανατινάσσεται, δεν σκαλίζεται και πολύ δύσκολα κόβεται ως εκ τούτου δεν αυτοπαραχωρείται!!!!

Κύριοι ενδιαφερόεμενοι από τον Σώρρα έως την Εκκλησία, τους Εφοπλιστές έως τα Ιδρύματα, όσοι ενδιαφέρεστε και όσοι τω όντι διαθέτετε χρήματα και δεν πρόκειται περί παρεξηγήσεως ή αναντίληπτης απάτης της φαντασίας επί δικράνων και όσων δεν σας κούρεψαν τα χρήματα εν Ελλάδι ή εν αλλοδαπή και σ’ όσους έδωθηκαν τα χρήματα, ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ να αποδείξετε του λόγου το αληθές, αφήστε τας τηλεοράσεις, ράδια και ΜΜΕ και βάλτε χέριν πούγκαν σας!!!! 

Να σας δώσω την ιδέα δωρεάν. Αγοράστε χίλια λεωφορεία και μετατρέψατε αυτά σε διανομηστήρια/διακονεία/διακωμιστήρια τροφίμων και άλλα εις κινητά εν τροχώ φαρμακεία και ιατρεία. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΑΣ ΕΣΤΙΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΛΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ «ΕΚΛΑΣΕ» ΠΟΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!! ΚΑΠΙΤΟ;;;; Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΜΟΥ. Εκτός και αν ισχύει αυτόν που λένε οι Αγγλοσάξωνες: «Οι Έλληνες αρέσκονται στο να εξαπατούν τους εαυτούς τους». Ε τότε κανείς δεν μπορεί να μας σώσει και «έτσι κκελλέν (κεφαλήν) έτσι ξυουράφιν (ξυράφιν)!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ/ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΠΩ ΚΑΤΙ; ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ ΞΕΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΚΚΙΡΗΝ Σ’ ΑΛΛΟΥ ΤΑΣ ΣΑΓΗΝΑΣ ΣΑΝ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΣΠΕΦΤΕΤΕ κ.ο.κ. ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΣΤΕ!!!! ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΜΜΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΨΗ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΙΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.  Ή δε μη………………….. χαιρετάτε διαπαντός τον πλάτανον της Ιστορίας. 

Σωθείτε από το παρόν όχι από τα φαντάσματα του παρελθόντος, γλειφυτζούρι που εφηύραν οι Εβραιοσιωνομασσώνοι για να «τονώνουν» την αυτοχαμηλοεκτίμηση σας όπου προξενεί με πονηρόν πανέξυπνον τρόπον ασύμμετρην διχόνοια ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου