Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΤΡΟΙΚΑ .....ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

επιμέλεια
Νακος Μαρουγκας
την Αθωνιάδα Σχολή. Και μάλιστα ο αθεόφοβος πρότεινε την ίδρυση ιδιωτικού ΙΕΚ… Ωστόσο, αυτή ήταν μόνο η μισή αλήθεια για την επίσκεψη του Ανδρέου Λοβέρδου στο Περιβόλι της Παναγιάς

Αυτό που ποτέ δεν βγήκε προς τα έξω και σας το αποκαλύπτουμε είναι πως ο συγκεκριμένος υπουργός επισκέφθηκε τούτο το ευλογημένο κομμάτι της ελληνικής γης μετά από εντολή των δανειστών (Τρόικας και Ευρωπαϊκής Ένωσης). Και εκτός από το θέμα των ΙΕΚ που έγινε γνωστό, υπήρξαν και άλλα ζητήματα που συζητήθηκαν και όχι με τόσο δημοκρατικές διαδικασίες…
Ο Ανδρέας Λοβέρδος λοιπόν πήγε στο Άγιον Όρος για να διευθετήσει την υπόθεση που αφορά τα ρωσικά μοναστήρια και τους ξένους μοναχούς που ασκητεύουν σε αυτά… Μετά από απαίτηση των «μεγάλων αφεντικών», ο νέος Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ζήτησε «ευγενικά» και με βάση το πλαφόν που έχει θέσει με επιστολή του το Οικουμενικό Πατριαρχείο στους μη ελληνόφωνους μοναχούς, να μπει φρένο στους καινούριους που θέλουν να έλθουν για μόνιμη παραμονή στο Περιβόλι της Παναγιάς και στα συγκεκριμένα μοναστήρια, με απώτερο στόχο τη σταδιακή αποδυνάμωση και την τελική εξαφάνιση τους.
Βέβαια, μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό το αίτημα, αφού τα τελευταία χρόνια η ρωσική κοινότητα στο Όρος γνωρίζει μεγάλη άνθιση, γεγονός που φοβίζει τους υπαλλήλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, είναι πλέον φανερό πως υπάρχει μυστικό σχέδιο της Δύσης έτσι ώστε να χτυπηθεί η Ρωσία και μέσω των μοναστηριών της στο Άγιο Όρος. Και οι της ελληνικής κυβέρνησης σιγοντάρουν προκλητικά, όπως κάνουν και με τις τουρκικές προκλήσεις, αφού έτσι επιβάλουν οι δανειστές….
Προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα, για το οποίο είναι απόλυτα ενήμερος και ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, οποίος λατρεύει το Άγιον Όρος και το επισκέπτεται αρκετά συχνά. "Άξιος" (!!!) ο Ανδρέας Λοβέρδος… "Άξιος" (!!!) που έχει μπει για τα καλά στο άρμα του Ευάγγελου Βενιζέλου, πολέμιου της Ρωσίας και της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης.

πηγή hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου