Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΙΑ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος, σε μια απο τις ομιλίες του είπε κατα λέξη: «Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας!».



.

Ποιός άραγε έχει σκεφτεί τι εννοούσε; Τι ήξερε ο Χριστόδουλος; Ποιά είναι τα Πρωτοτόκια; Ποιοί τα διεκδικούν;
Γιατί εμείς και τα παιδιά μας δεν γνωρίζουμε οτι δικαιούμαστε τα πρωτοτόκια; 
Αφορμή για να ερευνήσω αυτό το θέμα ήταν η συνομιλία στο διαδίκτυο μεταξύ ενός Ελληνόπουλου και ενός παιδιού απο «Αγγλία» υϊός Τραπεζίτη. Το παιδί απο την Αγγλία ζητά απο τον Ελληνα να του μιλάει και να του γράφει ελληνικά, γιατί μαθαίνει αρχαία ελληνικά! Το ελληνόπουλο του μιλούσε αγγλικά. Όλοι γνωρίζουμε οτι τα παιδιά μας γράφουν στο διαδίκτυο με greeklish... 
Παραξενεύτικα! Γιατί θέλει να μάθει αρχαία ελληνικά; Μετά βρήκα οτι υπάρχουν αρκετές ανακοινώσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες: «Μάθετε αρχαία ελληνικά». 
Αυτές όμως οι ανακοινώσεις απευθύνονται στην ελίτ, που κυβερνά απο το παρασκήνιο την ανθρωπότητα. Δεν απευθύνεται ούτε σε Ελληνες, ούτε σε Γερμανούς, ουτε σε Εγγλέζους. Και δεν μαθαίνουν απλά να διαβάζουν αρχαία ελληνικά, αλλά να τα ομιλούν. 
Ενω στην Ελλάδα το Υπουργείο Παιδείας εδω και αρκετές δεκαετίες, υπονομεύει την εκπαίδευση, καταργεί τόνους, μειώνει τις ώρες διδασκαλίας και το κυριότερο το παιδί μας μετα απο δώδεκα χρόνια στο θρανείο το παιδί μας δεν μπορεί να διαβάσει, ουτε και το πιο απλό αρχαίο κείμενο. 
Μην απορείτε. Μέσα στα υπουργεία μας υπάρχουν άνθρωποι με ελληνικά ονόματα, αλλά δεν είναι Ελληνες. Οι υπουργοι και οι πρωθυπουργοί είναι απλά άσχετοι και διακοσμητικοί. Μετα απο μια τετραετία θα φύγουν.
Το θέμα της γλώσσας είναι πολύ σημαντικό. Και δεν εννοώ το φιλολογικό σκέλος. Αφορά τα «Πρωτοτόκια». Σε παλαιότερη έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα οτι ο κ. Μπίλ Γκέϊτς, ονόμασε τα αρχαία ελληνικά ως την «γλώσσα των Θεών». Τι γνωρίζει ο Μπίλ Γκέϊτς που δεν το ξέρει ο Υπουργός Παιδείας και οι Ακαδημαϊκοί μας; 
Γιατί η Μυθωδία του Παπαθανασίου στάλθηκε στα αρχαία ελληνικά στο διάστημα;(ξέρουμε οτι αυτό διαψεύστηκε, κάναμε ομως προσωπική έρευνα και σας βεβαιώνουμε οτι το κείμενο της Μυθωδίας πράγματι είναι γραμμένο στα αρχαία ελληνικά. Είναι εύκολο να το ερευνήσετε και εσείς με έναν υπολογιστή). 
Γιατί δεν στάλθηκε, η Μυθωδία στο διάστημα, στα Ισπανικά, στα Γαλλικά, στα Κινέζικα ή στα..Εβραϊκά;
Γιατί είχε σαν φόντο ελληνικούς ναούς και το πρόσωπο του Δία; Εμείς θα περιμέναμε το μύνημα να σταλεί προς τον Ρά! Προς τον Άνουβι! Προς τον Γιαχβέ! Προς τον Κοετζακοάτλ! 
Και όλο αυτό το εγχείρημα το χρηματοδότησε με αρκετά εκατομμύρια δολάρια η ΝΑΣΑ.
Όλα τα προηγούμενα δεν σας φαίνονται περίεργα;
Έκαναν ολόκληρη τελετή που κόστησε εκατομμύρια, για να σταλεί ένα μύνημα στο διάστημα στα αρχαία ελληνικά!!!
Εν ολίγοις τα ίδια αυτά κέντρα που αφελληνίζουν την Ελλάδα, φροντίζουν να αποκτούν τα ίδια, προφίλ ελληνικό.
Διεκδικούν τα «Πρωτοτόκια».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου