Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Η ατυχία του να είσαι Έλληνας τουρίστας στην ΕλλάδαΜε 300 ευρώ Άγγλος έρχεται αεροπορικώς για 7 μέρες σε τετράστερο στην Ρόδο


Σχεδόν… δωρεάν κάνουν διακοπές στην Ελλάδα Άγγλοι, Γάλλοι και Ρώσοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής.

Μία επίσκεψη σε ιστοσελίδες όπως την βρετανική Τhomson.co.uk, αποδεικνύει ότι ένα δωμάτιο στην Κρήτη, με πτήση αλέ-ρετούρ από το Μάντσεστερ και επτά διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τριών αστέρων, κοστίζει 171 ευρώ, δηλαδή λιγότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, από το κόστος να ταξιδέψει ένας Έλληνας στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με προσφορά που αναγράφεται στην ιστοσελίδα, για επτά νύκτες στην Ρόδο, με πτήση από το Λονδίνο, σε ξενοδοχείο με θέα την θάλασσα, το κόστος είναι 151 ευρώ.

Για έναν Άγγλο το κόστος για επτά νύκτες σε τετράστερο ξενοδοχείο στην Κρεμαστή της Ρόδου, μαζί με την πτήση από το Gatwick, κοστίζει 300 ευρώ.

Στο ρωσικό pegast.ru, μία πτήση και πενθήμερη παραμονή στην Λίνδο, σε ξενοδοχείο τριών αστέρων κοστίζει 320 ευρώ, ενώ για τρεις νύκτες στα Μάλια της Κρήτος το ξενοδοχείο θα κοστίσει 220 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου