Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΥΠΕΡΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΥΠΕΡΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
.
Πρώτον δεν μισάμε καμμία εθνικότητα αλλά είμαστε Αντισιωνισταί επειδή είναι Αντιάνθρωποι.
Παρευρισκόμενος Αμερικανός σε συνέντευξη τύπου της ισραηλιτοκρατούμενης ΗΠΑ διά τον γενοκτονικόν πόλεμον των Ισραηλινών εναντίον των Παλαιστηνίων φώναξε πως η αλήθεια είναι πως στην Παλαιστίνη σκοτώνονται αθώα και οι δήθεν αντιρατσιστές Νεοταξίτες τον πέταξαν έξω με τις κλωτσιές επειδή τόλμησε να κατηγορήσει το Ισραήλ, αυτόν και αν είναι αντιδημοκρατικό, υπερρατσιστικό και υπερναζιστικό!
.
Το Ισραήλ πέφτει σε αντιφάσεις, ισχυρίζεται πως κυνηγάει την Χαμάς αλλά σκοτώνει μόνον αθώα παιδιά, αν δεν ήταν υπερβάρβαρον δεν θα το έκανε αυτόν. Επί παραδειγμάτι, οι Άγγλοι στον αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59 μ.Χ. σκότωσαν όλους κι' όλους 109 ανθρώπους, όλους αγωνιστές ενώ θα μπορούσαν να κάνουν εκκαθαρίσεις. Το Ισραήλ σε μερικές ημέρες εκκαθάρισε πέραν των χίλιων κυρίως παιδιά και νέα γενεά και ο νοών νοείτο!
.
Αληθεύει λοιπόν η πεποίθηση των Σιωνιστών ότι θα ξελείψουν ακόμη και τις παλαιστηνιακές γάτες, πρόκειται περί καινής γενοκτονίας και ολοκαυτώματος όπως αυτά των Ποντίων και των Αρμενίων με ηθικούς τότε αυτουργούς Γερμανοσιωνιστές όπως και τώρα.
.
Οι Ισραηλινοί ως στρατός απότυχαν να πατάξουν την Χαμάς αλλά στην πραγματικότητα άπτονται της ευκαιρίας ώστε να γενοκτονούν και ολοκαύτουν ως Ναζί τους Φιλισταίους Κρήτες/Παλαιστήνιους. Οπωσδήποτε στελέχη της Χαμάς είναι μασσωνικά πιόνια του Ισραήλ όπως σε κάθε παράταξη σε κάθε περίπτωση ανά έκαστη χώρα! Η Χαμάς δίδει την ευκαιρία και την αφορμή βομβαρδισμού και γενοκτονίας των Φιλισταίων, ενώ ο εμπορικός αποκλεισμός των Φιλισταίων είναι έγκλημα της ανθρωπότητας και αποδεικνύει πόσον προδοτική και χέστρια είναι η Αίγυπτος η οποία προσκυνάει Σιών!
.
Πρόσφατα έδειξε η τηλεόραση τον πολύ Άσσαντ που στην θέση του δικτάτωρ έβαλε τον πατέρα του το Ισραήλ παραχωρώντας μάλιστα λίμνη με ύδωρ προς το Ισραήλ. Ο Άσσαντ λοιπόν ομιλούσε σε παλάτι και όπισθεν του το τεράστιο κάθετο πλατώ του τοίχου διακοσμείτο με πεντάλφες, χαχαχα, τυχαίο! Του το επέβαλα, σκυλάκι τους είναι, αυτός μαζί με τους Ιουδαίους έστησαν δύο παρατάξεις για να διαλύσουν την Συρία.
.
Τις προηγούμενες ημέρες διαλύθηκαν δύο κράτη Ιράκ και Συρία όπου στην ουσία δεν υπάρχουν και κανείς δεν θορυβήθηκε, βεβαίως οι Άραβες είναι τόσον κουτοί για να καταλάβουν πως φανατικοί, κυβερνητικοί και ήπιοι Μωαμεθανοί ελεγχονται από την ισχυρή σιωνιστική μασσωνία η οποία τους διαχωρίζει σε στρατόπεδα για να αυτοκαταστρέφονται, στραβόξυλα όμως υπάρχουν και στην Ευρώπη και στην υπόλοιπη υφήλιο και σ' εμας!
.
Εάν η Παλαιστίνη κτυπούσε το Ισραήλ με ανώτερα όπλα και δη παιδιά το Ισραήλ και τα πιόνια όπως Ευρώπη, ΗΠΑ κ.α. οργανώσεις θα έσχιζαν τον κώλον τους από τις φωνές για αντισημιτισμό, τώρα όμως γι' αυτούς δεν υφίσταται Αντιπαλαιστηνισμό και αντιπαλαιστηνιακή γενοκτονία, όλοι οι πουλημένοι τρέμουν την μήνη του Ισραήλ! Ακριβοπληρωμένοι και ωραιοπερασάκηδες προδότες της αλήθειας και του δικαίου!
.
Επί παραδείγματι, έγιναν πολύ ολιγότερα στην Ουκρανία με την Ρωσσία να επιδεικνύει πρωτοφανή υπομονή για υπερδύναμη και όμως της καταλογίζουν τα αναπόδεικτα, την ίδια ώρα όμως οι ίδιοι δικαιολογούν την σφαγή παιδιών από τον βάρβαρο Νατανυάχου και την παρέα του!
.
Πιστεύετε πως ένας λαός που σφάζει με τόση απόλαυση παιδιά είναι ευλογημένος; Καταραμένος είναι ο Ισραήλ τον επέλεξε ο Θεός ως απολωλών για να τον σώσει αλλά δεν δέχθηκε, ο ισραηλίτικος ρατσισμός είναι μεγαλύτερος όλων. Απόδειξη ότι στο Ισραήλ σε διαδήλωση κοριτσιών ακούετο το σύνθημα: "σκοτώστε κάθε έγκυο Παλαιστήνια", έλεος πια, αλλά πού, αφού ο θεός τους είναι ο θεός του μίσους, αν ο θεός τους είχε γεννησει τα πάντα θ' αγαπούσε τα πάντα μαζί με αυτά Παλαιστήνιους και άλλες φυλές, αλλά ο θεός τους τίποτε δεν γέννησε, Εωσφόρος το όνομα αυτού και γεννάει το μίσος και τον ρατσισμό.
.
Πραγματικά ποία η διαφορά βουρβούλακα/βρυκόλακα και Σιωνιστή; Αν δεν μπορείς να αγαπάς τον ξένο δεν αγαπάς μήδε τη ψυχή σου. Άλλο άμυνα και άλλο σφαγή. Βεβαίως εμείς οι Χριστιανοί την πάθαμε δυάκις αλλά θα έχουμε άξιο μισθό όσοι είμασταν εκεί, δηλαδή όταν οι Εβραίοι της Κωνσταντινούπολης άνοιξαν την Κερκόπορτα και μπήκαν μέσα οι Τούρκοι και όταν συλλάβαμε τον Ραούλφ Ντεκτάς στον κατεχόμενο Άγιο Θεόδωρο Καρπασίας και δεν τον εκτελέσαμε. Η προφητεία λέγει πως την Κωνσταντινούπολη και τον λαόν της βεβαίως όπισθεν εις την χριστιανοσύνη θα μας τα παραχωρήσουν οι Εβραίοι από συμφέρον μην τα πάρουν οι Τούρκοι, θα μας τα επιστρέψουν αυτοί που με τις ενέργειες τους τις προδοτικές τα χάσαμε. Βεβαίως ο Ιουδαίος σου παίρνει κάτι όταν είσαι δυνατός και το δίνει στον αδύνατο για να το ελέγχει και να τον ελέγχει, αν δυναμώσει ο αδύνατος του το παίρνει πάλαι και το δίνει στον προηγούμενο κάτοχο αν αδυνάτισε ή σ' άλλο, μέχρι να του δωθεί η ευκαιρία να το πάρει ο ίδιος.
.
ΙΟΥΔΑΙΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΣ, ΑΝΤΙΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ. Ο ΝΑΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΣΦΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΝΟΥ ΑΥΤΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΟΥΧΙ!!!!

Όποιος έχει παιδιά και δεν είναι τέρας σχίζεται η καρδιά του με τέτοιες εικόνες!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου