Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Κάνε προσφυγή κατά της εφορίας!

Κάνε προσφυγή κατά της εφορίας! Βρες το ειδικό έντυπο, αυτή την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ!
Το ΧΩΝΙ στήνει αυτήν την Κυριακή μία πανίσχυρη φορολογική ασπίδα πάνω από τα τσακισμένα, υπερφολογημένα ελληνικά νοικοκυριά.

- Κάνε προσφυγή κατά της εφορίας!
- Δεν μπορούν να σου βάζουν ό,τι φόρο θέλουν!
- Αυτή την Κυριακή, πάρε Το ΧΩΝΙ, βρες το ειδικό έντυπο, συμπλήρωσέ το και βάλε ΣΤΟΠ στις αρπαχτικές τους ορέξεις!
Πάρε την εφημερίδα, βρες το υπόδειγμα προσφυγής με το οποίο θα αμφισβητήσεις τον φόρο που σου χρέωσε το ανάλγητο κράτος, συμπλήρωσέ το και βάλε φρένο στις αρπαχτικές τους ορέξεις!
Επειδή:

- φόρος είναι να παίρνεις από την τσέπη, όχι από το στόμα του φορολογούμενου,
- φόρος είναι ζητάς από τον φορολογούμενο μέρος από αυτά που έχει και όχι από αυτά που φαντάζεσαι ότι έχει,
- φόρος είναι μια υποχρέωση που βαραίνει μόνο όσους μπορούν να δώσουν χωρίς να στερηθούν τα στοιχειώδη: στέγη, τροφή, ηλεκτρικό ρεύμα, θέρμανση, ένδυση κ.λπ.
αυτήν την Κυριακή πάρε Το ΧΩΝΙ και βρες το χωνικό - νομικό όπλο αντίστασης που σου παρέχει, σε συνεργασία με το κίνημα πολιτών «Ελληνες Φορολογούμενοι»:
- Το έντυπο της προσφυγής για την υπεράσπιση των εισοδημάτων που κάθε νοικοκυριό πρέπει να διαθέσει για στέγη, τροφή και περίθαλψη.
- Πλήρεις, αναλυτικές και χρηστικές οδηγίες που θα σας καθοδηγήσουν, βήμα-βήμα, πώς να προσφύγετε κατά του εκκαθαριστικού σας, ποια βήματα να ακολουθήσετε και με ποιον τρόπο να αμφισβητήσετε το ανύπαρκτο αφορολόγητό σας.
- Συμπληρώστε τη φόρμα που σας δίνει Το ΧΩΝΙ και αποδείξτε ότι -με τη φορολογία- σας στερούν βασικά αγαθά όπως τροφή, υγεία, ρεύμα...
 Καλεί όλους εσάς σε συστράτευση, ώστε να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας πάνω από τα υπερφορολογημένα νοικοκυριά. Να φτιάξουμε το δικό μας ανάχωμα απέναντι στην ισοπέδωση της κοινωνίας, των νόμων, του Συντάγματος και της ηθικής.
Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου