Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΧΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΤΑΙΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ



ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΧΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΤΑΙΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ

Πολύ επιτυχημένα η Αραβία διαχωρίστηκε σε Σιϊτες, Σουνίτες, Ακραίους Σουνίτες, Άρπαγες που εφορμούν σ' εδάφη άλλων χωρών όπως οι Κούρδοι σε Ιράκ ενώ κάνουν συμφωνίες με την Τουρκία, σε Ισλαμιστές και ήπιους Μουσουλμάνους, σε Παλαιστήνιους υπέρ της Χαμάς και άλλους υπέρ της ειρήνης υπό το προίσμα της επιταγής των Ισραηλινών επειδή βαρέθηκαν κ.τλ.

Τα Πρωτόκολλα της Σιωνιστικής Μασσωνίας λέγουν πως θα κάνουν αφόρητη τη ζωή όσων δεν υποκύπτουν ώστε εν τέλει να θελήσουν μία ήρεμη σκλαβιά παρά μία τυραννική ελευθερία, βασική αρχή της Αρχαίας Ρώμης και πριν απ' αυτή και τούδε της Μαφίας. Όποιος βαριέται χάνει, όποιος βαριέται απωλαίνει την τιμή του αλλά έχει την ησυχία του κτήνους εντός στάνης μέχρι να έρθει ώρα του για την "καλή" σφαγη του!

Ο Μέγιστος Πόλεμος προσανάπτει σταθερά, τώρα αργά ύστερις απότομα, ο Μπούτιν κάνει βεβιασμένα αν και με άνετη τάχατες εμφάνιση συμμαχίες εις την Νότια Αμερική, ίδε Κούβα, Αργεντινή κ.α.. Τα όπλα όλου του κόσμου θα κακκαρίσουν ως πετεινοί που θέλουν να επιβάλουν την ώρα όπου ο καθείς εξ αυτών θεωρεί επίσημη ώρα εξημερώματος, οι Πετεινο(Κοκορο) μαχίες αρχίζουν.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου