Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Χειμερινή κολεξιόν με ρούχα κατά του Ιού Έμπολα ανακοίνωσαν τα Zara!

Στην μάχη κατά του Ιού Έμπολα αποφάσισε να ριχτεί η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης Zara, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής εξέδωσε ανακοίνωση η οποία γνωστοποιεί στον κόσμο την άμεση κυκλοφορία μίας νέας χειμερινής κολεξιόν ρούχων που ως αποκλειστικό στόχο θα έχουν την πλήρη ξεγνοιασιά όσων φοβούνται ότι μπορούν να πέσουν και αυτοί θύματα του γνωστού θανατηφόρου Ιού Έμπολα.  


Πρόκειται για μία πρωτοποριακή εμπορική συνεργασία της διάσημης αλυσίδας καταστημάτων με σχεδιαστές μόδας από διάφορες χώρες του κόσμου οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα Zara προκειμένου να τροφοδοτήσουν με την απαιραίτητη ψυχραιμία τους εκατομμύρια καταναλωτές ρούχων που εκδηλώνουν σοβαρές και δικαιολογημένες ανησυχίες για πιθανή εξάπλωση του Ιού Έμπολα και στην πατρίδα τους.
Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερα θετική εντύπωση στο καταναλωτικό κοινό παγκοσμίως, είναι η επίσημη δέσμευση των Zara ότι κάθε ενδιαφέρομενος καταναλωτής που θα αγοράζει κάποιο από τα υψηλής ραπτικής και λάμψης νέα ενδύματα των καταστημάτων, θα έχει το δικαίωμα να προμηθεύεται παράλληλα απολύτως δωρεάν και τουλάχιστον μία μάσκα οξυγόνου της αρεσκείας του στο χρώμα μάλιστα που ο ίδιος επιθυμεί.
Όλα τα ρούχα της συγκεκριμένης πρωτότυπης και επιστημονικά εγκεκριμένης κολεξιόν πρόκειται να πωλούνται σε άκρως προσιτές τιμές αφού στόχος τόσο των Zara όσο και των σχεδιαστών μόδας που τα παρήγαγαν, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάθεσή τους στο ενδιαφερόμενο αλλά και ανήσυχο για τον Ιό Έμπολα κόσμο.
«Σκοπός της νέας αυτής και ειδικής κολεξιόν ρούχων που φέρει την ονομασία «Ebola Street Wear 2014», είναι να εξαλειφθεί πλήρως από το καταναλωτικό μας κοινό η ανησυχία για πιθανή μετάδοση του γνωστού θανατηφόρου Ιού και σε αυτό.
Όποιος καταναλωτής προτιμήσει τα νέα μας αυτά ρούχα τα οποία θα πωλούνται σε τιμές ευκαιρίας, θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Μαζί με κάθε ρούχο θα διαθέτουμε δωρεάν και μία μάσκα οξυγόνου σε κάθε καταναλωτή».
δήλωσε χαρακτηριστικά κορυφαίος εκπρόσωπος της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων στους δημοσιογράφους το πρωί της Κυριακής.
Σημειώνουμε ότι τα Υπουργεία Υγείας όλων των ευρωπαϊκών χωρών (και της Ελλάδας) έχουν ήδη αποστείλει ένθερμα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στην κεντρική έδρα της επιχείρησης που βρίσκεται στη Λα Κουρούνια της Ισπανίας.
Η επίσημη κυκλοφορία της νέας και εντυπωσιακής αυτής κολεξιόν έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου και πρόκειται να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλα τα καταστήματα Zara παγκοσμίως.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου