Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Δημοσκοπική πρωτιά για το ΠΟΤΑΜΙ μετά τα μεγάλα ποτάμια στην Αττική!


D2F4BA7CA97EA334BF5A4B5C8E71F467
Τρίβει τα χέρια του με τις ισχυρές νεροποντές που πνίγουνε τις τελευταίες ώρες την Αττική, ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος στις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας το πρωί του Σαββάτου είδε το κόμμα του να εκτοξεύεται δημοσκοπικά στα ύψη!


Σχηματίζει κυβέρνηση μόνος του και αυτοδύναμος ο Σταύρος Θεοδωράκης!
Ειδικότερα, και στις τρεις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν το πρωί του Σαββάτου, λίγες μόλις ώρες μετά τα μεγάλα ποτάμια νερού που δημιουργήθηκαν σε μεγάλο κομμάτι της Αττικής, το ΠΟΤΑΜΙ καταγράφει το ιστορικό ποσοστό του 50%  με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να ακολουθούν στη δεύτερη και στην τρίτη θέση αντίστοιχα με μεγάλη μάλιστα διαφορά (ΣΥΡΙΖΑ:10% και ΝΔ 9%).
Με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις δηλαδή, το ΠΟΤΑΜΙ σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές άμεσα, σχηματίζει κυβέρνηση και μάλιστα με αυτοδυναμία.
Έβγαλε το σακίδιο από την χαρά του!
Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε τον πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ να βγάλει το μεσημέρι του Σαββάτου από τη χαρά του (μετά από 10 ολόκληρα χρόνια) το ιστορικό σακίδιο με το οποίο συνεχώς τον βλέπουμε να κυκλοφορεί.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, αμέσως μόλις αντίκρυσε τα θεαματικά ποσοστά του κόμματός του συνεχάρη έναν έναν όλα τα στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για τις καθημερινές προσευχές που κάναν όλο το προηγούμενο διάστημα στον Ύψιστο προκειμένου να σχηματιστούν τα πολυπόθητα αυτά ποτάμια νερού που έδωσαν τελικά -όπως όλοι εκτιμούσαν- την μεγάλη δημοσκοπική ώθηση στο κόμμα.
Ζήτησε εκλογές εδώ και τώρα ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ!
Ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ το απόγευμα του Σαββάτου, μη μπορώντας νε ελέγξει τον ενθουσιασμό του, πρόεβη περιχαρής σε ένα πανηγυρικότατο τηλεοπτικό διάγγελμα μέσα από τη συχνότητα του MEGA, διάγγελμα το οποίο μάλιστα διέκοψε για λίγα λεπτά της ώρας το πρόγραμμα του γνωστού ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της Μεσογείων:
«Οι έντονες βροχοπτώσεις και οι μεγάλες πλημμύρες των τελευταίων ωρών, με τα τεράστια ποτάμια που δημιούργησαν σε όλη την Αττική, έδωσαν ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση.
Το ΠΟΤΑΜΙ ώρα με την ώρα γιγαντώνεται!
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω πως είμαστε το μόνο πολιτικό κόμμα στον κόσμο που έχει καταφέρει να συνάψει πολιτική συμμαχία ακόμη και με τον ουρανό αγνοώντας μάλιστα ότι ο τελευταίος είναι γαλάζιος στο χρώμα και κατ’ επέκταση βαμμένος Νεοδημοκράτης.
Την ώρα λοιπόν που όλοι οι υπόλοιποι κομματικοί σχηματισμοί κλείνουν συνεχώς τις πόρτες σε πιθανές συνεργασίες, το ΠΟΤΑΜΙ βάζει στην άκρη όλες αυτές τις μικροκομματικές σκοπιμότητες που έχουν πάει πίσω την χώρα μας, επιλέγοντας τη σύναψη συμμαχιών ακόμη και με σκληρούς πολιτικούς του αντιπάλους.
Ζητάμε από τον κύριο Αντώνη Σαμαρά την προκήρυξη εκλογών εδώ και τώρα!
Είμαστε κάτι παρπάνω από έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να φέρουμε τη χώρα στην κατάσταση που της αξίζει!
Σας ευχαριστώ πολύ!»
http://komikotragiko.wordpress.com/2014/10/25/ta-potamia-fernoun-protia-potamiou/
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου